32

Мухаха

преди 5 години

На крив Епъл болтчето му пречи .

31

Анонимен

преди 5 години

Добре де.. , Финландците как могат , а пък Хамериканците не...могат ! Вярно е, че навремето лошата крадлива Европейска семка е бягала на запад с корабите, то и сега де , ама нали искахте африканци,арабели и каква ли не още световна *** за черноработници, както направихте сега с Европа. И какво стана, нас Българите още не ни искате . Ами да са ви честити новите натуралета кафеви и черни. Когато европееца и по-точно балканеца е измислил винта, китайчето е било в стадий какво е това което свети на небето, ама поне с годините се научиха едно, че винта или болта се завиват на дясно, а не наляво

30

Анонимен

преди 5 години

Без Wi-Fi антената, всичко е разработка на чужди компании, но доста от частите бивавт сглобявани в Китай. Все пак, когато американците 40 години получавах доста по-евтини стоки, спрамо ако ги бяха правили в САЩ не се оплакваха, нали? Нищо че във фабричките имаше самоубийства и 12 годишни работници. Ако се беше случило в САЩ, щеше да има бунтове, но предполагам, че трябва да умрат стотина диши, за да може xbox-a ти да е с 20 долара по-евтин, всичко е ок, защото не са "хора".

29

Боби

преди 5 години

До Винт"Болтове, винтове, съвсем ги объркахте. Аз в лаптоп болтове не съм виждал. Болтът иска гайка."Единия стандарт на винтовете е с шестограмна/осмограмна глава - което ТЕХНИЧЕСКИ може да се третира и като Болт - тоест да се отвива с отверка и/или ключ едновременно.

28

Винт

преди 5 години

Болтове, винтове, съвсем ги объркахте. Аз в лаптоп болтове не съм виждал. Болтът иска гайка.

27

Тряс

преди 5 години

Ето това представляват американските "технологични" компании: половината от тях слухтят денонощно какви китайски стоки смята да си купи човек, а останалата половина му ги доставят!

26

Capital

преди 5 години

От цялата статия за мен единственото ново е, че получавам по малко и от китайците вече!Хвала на управляващите!

25

Анонимен

преди 5 години

Аз помня когато на продуктите видехме, произведено в USA ...казвахме Трите Букви На Доверието. И знаехме за какво плащаме.Тая матросовска статия за защита на Китай хич не ни я пробутвайте!!!!Че *** Кук и останалите Европейски и Американски лакоми наивници, искали огромни печелби чрез некви китайско произведени джуджавки е падение. Китай просто им лапва технологиите и ще ги изхвърли от пазара със същите нескопосани ;мейд ин Чайна; джуджавки на половин цена.Тръм е прав и ще върне това време

24

До 25

преди 5 години

Никой не обвинява САЩ, просто чети и размишлявай"Apple е открила че никоя друга страна не може да мине Китай по мащаба, възможностите, инфраструктурата и ниските разходи. Със сигурност не и САЩ" Изказване на *** Кук.

23

Анонимен

преди 5 години

"Но дори и това очевидно надцени местните индустриални възможности." Нямам думи! Ами да бяхме купили китайски самолети, а не Ф16. Как да летиш на такова нещо, ако и него ще го сглобяват в САЩ.

22

BB

преди 5 години

До ХхахВ света на където и да се обърнеш виждаш произведено в Китай а произведено в САЩ нямаааа а евентуално ако намериш стока на сащ тя е скъпа и с лошо качество нищо общо с Ефропа и Азия

21

Анонимен

преди 5 години

В САЩ живеят в пещери и се хранят с корени и треви,Бойчо.....

20

До 25....

преди 5 години

То така е и в Русия-произвеждат камиони,самолети,кораби и т.н....ама някои *** пищят по форумите-къде са руските перални..Та всичко зависи от гледната точка. Естествено че ще произвежда в Китай -щом им е по-евтино...В някои случаи по-е евтино да го купиш-отколкото да го произведеш.

19

Ххах

преди 5 години

Тия дето обясняват че в САЩ не се произвеждало нищо са пълни оли гофрени!В САЩ се произвеждат страшно много неща. Имат всякакви високо технологични производства, най голямата военна промишленост в света. Проивеждат всякакви кораби, самолети, камиони, всякакви машини за строителсвото, за селското стопанство, за минния добив трактори, комбайни и каквото се сетите. В Китай са изнесени само незначителните неща. Ширпотребата и потребителската електроника. Важните неща си ги произвеждат в САЩ!

18

Менаджер

преди 5 години

3,15$ х 1,7лв. х 8 часа х 22 работни дни = 947,50 лв. месечна заплатаНе правете моля такива бакалски сметки! Това, че Apple плащат по 3$ на час за човек за аутсорсинг, не означава, че работникът ги взема. От тези пари се изплаща част от оборудеането на фирмата, производствените разходи, заплатите на шефовете, печалбата на предприятието и т.н. Когато примерно ние опитваме да продадем работници от България на чужд пазар, сумите на час са двуцифрени.

17

Анонимен

преди 5 години

Тез са гепили дизайна на българския чушкопек-единичката (дето е за една чушка).

16

Много доволен

преди 5 години

:) :) Феновете на USA бавно и неусетно за последните 20 - 30 г. се превръщат в копия на тези които най много мразят. Не търпят никой да им противоречи и който не мисли като тях е обиждан, че е *** и всякакви подобни епитети, свидетелстващи за ненормални изблици на слаба психика.Омразата ги превзема и със сигурност ще им излязат керливите ризи наяве.

15

Анонимен

преди 5 години

Истината боли

14

Анонимен

преди 5 години

Аууууу! А самолетите F-16 кой и къде ги произвежда???????

13

За 14

преди 5 години

Тези които работят за Епъл са високоплатениИма такива дето сглобяват лаптопи за три долара на денВ Китайсйата Силициева долина