130

Радой Ралин

преди 5 години

Днес разбрах кой е министърът на културата.

129

Гербер

преди 5 години

Ами сега мин. ще го освободим и ще го направим в Парламента председател на комисията за културата по примера на БСП в случая Р.Овч.

128

Гацо Бацо

преди 5 години

Ленче,много ниско си паднала .....с доноси от преди 3 год.За такива неща има българска прокуратура.

127

Банов

преди 5 години

Ало..., Банов съм !

126

мдааа

преди 5 години

Договора е бил на стойност 12 563 272.80 лв.с ДДС и до стотинка всичко е разплатено с фирмата. Последното плащане (окончателното плащане) във връзка с допълнителното споразумение (анекс) е било на стойност 5 198 197.03 лв. с ДДС на 18.12.2015 г. Няма никакви наложени неустойки на фирмата изпълнител. Т.е. разпореждането, което е дал министър Банов е изпълнено.

125

1

преди 5 години

До Анонимен-127да защото в герб-комунисти ги има,като почнеш от небръснатата брада на цецка,и стигнеш,до манекенката фидосова.

124

1

преди 5 години

До Коя е Ел.Йончева ?а на любимия си от банкя,знаеш ли какви са били родителите.

123

Коя е Ел.Йончева ?

преди 5 години

Баща ченге и майка рускиняИзгонена от Ирак за фалшиви новиниЗабрана за в влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на КримИграеща параван на серГей в замяна много пари от нашите данъци

122

Анонимен

преди 5 години

Доклада на Сащ е реален и актуален, само дето таварищ йончева да вземе да уточни за кои " големи инфраструктурни проекти" иде реч? Ми те там са си посочени- ю.поток, белене , че и доклада е от 15 или 16г. Вай, вай пак удари на камък бабето:)))))

121

Анонимен

преди 5 години

В Бкп/ бсп не остана прилично изглеждаща жена:1.Нинова трътлеста грозновата бабка, 2.от Йончева ако човек я види нощно време може да получи тежки менгални щети, особено ако тая си поиска секс, 3. А за вицето на простоватия старшинка от запасо Йотова да не говорим- дебело и угоено до пръсване. С такива рейсове + румбата бсп- то яко са го закъсали.

120

Анонимен

преди 5 години

Е, няма катова плашило - ужас !!!

119

Анонимен

преди 5 години

И сега кво? Пореден бкп- бсп- кгб- дс кьорфишек изфабрикува от решетников и оповестен от руската радиоточка на Кгб финансиране йончева.

118

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Ало, Банов.....ние сме Танов и Бирата!!! Чакаме те при нас, крадецо Гробарите!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

117

Анонимен

преди 5 години

Слабо ме интересува Боил Някой си.Ако е сгазил лука, да се оправя.Интересува ме кой и защо тайно налива пари на Йончева през офшорни фирми.

116

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам ГЕРБ, но е случая Боил Банов е предпазил българска фирма от безумно връщане на 700 000 лева на ЕС заради закъснение от 33 дни. Всичко става, не винаги можете да влезете в срок.

115

Анонимен

преди 5 години

И Еленка и Банов са за затвора!

114

Анонимен

преди 5 години

Първо - 80% от коментиращите не можете да и стъпите на образованието , което има.И второ - всеки път като извади некоя кирлива риза на пожарикаря почва пълна от недовеолство. Явно наистина сме *** народ. Явно професора беше прав за ***.Запомнете само едно- Невежеството е порок.

113

Ццц

преди 5 години

Всички симпатизанти и членове на ГЕРБ ,хора мразещи и невярващи на БСП ,активизирате се , пишете по сайтовете , отделяйте по няколко минути от времето си , не позволявайте на червената *** да мъти главите на неориентираните хора .Например : работя в строителството, временно и имам контакти с десетки роми , и всичките са симпатизанти на БСП и малко на ДПС .От тези хорица никой не е гласувал за ГЕРБ.Ако има такъв , те ще го набият .Е !.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112А тази корупция коя я разви? Тя е от 2009-та сигурно? Преди това всичко бе бистро планинско поточе. Знам ли? До преди ББ само проекти се правеха и усвояваха пари. Метрото например. Пътищата. При него нещата започнаха да се случват. Не, че ме кефи качеството и срокове. "Батко и братко" го забрави ли?

111

Боже,

преди 5 години

каква ужасна снимка! *** то тя така си изглежда - ела с мен в пещерата. Толкова злоба и в нея и в Нинова, а за Радев да не говорим. Толкова негативна енергия. Потрес!