150

Анонимен

преди 5 години

Cherveni offshorni aristokrati za duhalnoto obrazuvanie...

149

Анонимен

преди 5 години

РАЗСЛЕДВАТ СЛУЖИТЕЛ НА КТБ ДАЛ ЗАЕМ НА ЕЛЕНКЪ 25 МИЛИОНА ПРЕВЕДЕН В ШИИП АЛА БАЛА- ТЕ ЗАТОВА ВОДЯТ БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ И СЕ ИЗЛАГАТ, АМА МНОГО. ОКАЗВА СЕ БАБА ВИ Е ЯКО ПОТЪНАЛА ВЪВ ФЕКАЛИИТЕ И ТРЯБВА ДА ИЗМЪКНЕ ОТ ГЬОЛА.

148

Ало, Банов, Заки е

преди 5 години

Терапро и Банов си написаха нов закон, с който да вземат пари от всяко заведение и търговски обект. На вниманието на всички търговци! Искат да ни накарат да плащаме тройно за авторски права- веднъж на кабелджията, втори път на Музикаутор и Профон, и трети път на БТВ и Нова. Това е нагъл грабеж. Не е ли корупция

147

Винету

преди 5 години

До 144. Ама колко сте? Щото май сте малцинство.

146

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 149: Излязоха, излязоха тази сутрин двама доказани герберски лаладжии. На един канал - депутатът Тома Биков, на друг - журтанистът Юлий Москов, а на трети самият Боил Банов. Всички на барикадата за спасяването на поредният герберски д'алавераджия.

145

Анонимен

преди 5 години

До ForeverЙончева не си е мълчала а вече десет пъти показва кирливите им ризи, като получи скалъпено обвинение, което няма как да издържи в съда, защото има съдебна практика, че за пране на пари може да бъде осъден само този, който ги е придобил чрез престъпление. В нейния случай става въпрос за бонкова дейност с любимата банка на ГЕРБ - колко пъти я правиха банка на годината с вложените милиорди държавни пари там.

144

Анонимен

преди 5 години

Къде са от предаването Слуги на Бойко да възкликнат - Какво управление, Какъв министър!!! Що ги няма аааааСега гербавата цацаратура ще им води оправдателен процес и пак няма да познае гласа на министъра нали така, и после този прокурор, който не познае гласа на министъра ще става главен прокурор...

143

Анонимен

преди 5 години

и Елена и Банов са за затвор

142

Анонимен

преди 5 години

5 дни реклама за нечувани престъпления и ....

141

Ленка Офшорната

преди 5 години

Ако не излезе с нещо по-сериозно от един запис правен по време на оперативка е най-добре да се запознае с условията в Сливенския...Мдаа

140

ognyanz

преди 5 години

По-рушветчийско управление от това на Бойко досега не сме имали. А това, което ще последва след този случай е същото, което е ставало и преди. Банов ще си даде оставката, а Бойко, както се казва, ни лук ял, ни лук мирисал.

139

Анонимен

преди 5 години

а българите искаме оставката на борисоф!

138

Сата НАТО

преди 5 години

Слабо ме интересува Боил Някой си.Ако е сгазил лука, да се оправя.Интересува ме кой и защо тайно налива пари на Йончева през офшорни фирми. Простотиите на Банов са едно, а тайното финансиране на БСП от чужди държави е доста по-сериозен проблем.

137

Анонимен

преди 5 години

Някой съмнявал ли се е, че гербавите са престъпници?

136

Баш суджука

преди 5 години

Аллооо Батко съм... Готов ли е народа с паричките ми ,че суджука трее се суши?

135

Анонимен

преди 5 години

и двамата са за затвора

134

Гацо Бацо

преди 5 години

Е те това е острието на БСП.Разбирам го Станишев-оказа се прав в "онова"си решение...

133

Forever

преди 5 години

А защо Йончева досега си мълча?Или като я удариха реши и тя да отмъсти,кирливи са им ризите на всички.

132

бля бля

преди 5 години

ммм дааая феновете на ГРУБ да си почоплят гънките и да ни напишат за поне ЕДИН успех на ГРУБ без привкус на далавера!!ЕДИ поне- я строителство ли, обществени пръЧки.. аероплани, саниране , пътиЩа.. сиджукци...давайте ГръБ-чево един се сетете и ни светнете

131

10

преди 5 години

700-тин хиляди лева !? Та това са откраднати жълти стотинки на фона на грабежа от 10-ти досега!Защо ни занимавате с тези врабчета!Има ли по-бандитска държава по света от нашата?Някой каза , че се страхуват за живота на Йончева!Да , хората се страхуват от собствената си държава , която издържат за да ги управлява и осигурява спокойствие!?Какъв тъжен парадокс.И още - в сферата на контрола и сигурността са назначени хиляди добре платени служители.На кого служат те?