202

НАТО ОТАН

преди 5 години

Роднините на жертвите от самолета свален от убиеца Путин над Украйна са подали искане малкото криминално джудже да бъде арестувано и доведено пред Трибунала в Хага, така че очаквайте скоро втора серия на "Милошевич в пандиза"

201

Боби

преди 5 години

До HandelЯ вземи си научи историятаОще в Ялта Островите са обещани на СССРСССР не подписва договора в Сан Франциско 1951 година защото КНР не е представена вместо нея е представен като победител Република Китай (Разбирай Остров Тайван)горе долу от тогава е и решението на КНР че каквото и да стане КНР и Тайван ще са едно цяло. И това ще се случи въпросът е дали ще е мирно и тихо или...Така че за Курилските острови/Северните територии всичко е ясно - освен това РФ Дума прие закон - не даваме

200

Handel

преди 5 години

Малко разяснение - никога не е било обсъждано въпросните 4 острова да станат руски. По принцип Курилския архипелаг включва много острови, не само тези четири. Когато през 1951 година в сан франциско се подписва мирния договор между Япония и страните от анти-хитлеристката коалиция, точно тези 4 острова изрично остават японски. След което обаче само Русия, т.е. Сталин изведнъж се врътва и отказва да ратифицира подписа си под договора. Така че формално *всички* Курилски острови са още японски.

199

не може да бъде!

преди 5 години

До съвсем неотдавна самолетоносачите бяха страховити военни морски съдове,носещи на себе си подходящи въоръжения и оръжия,които са в състояние на променят хода на едно военно стълкновение.Те внасяха респект и страх по всички части на света.И сега донякъде е така,с тази принципна разлика ,че за руските и китайските въоръжени сили самолетоносачите не са нищо повече от голяма морска цел,при това доста удобна за поразяване!?

198

Анонимен

преди 5 години

JAPONIA NIAMA PRAVO NA PRETENCII,TIA ZAGUBI 2 SVETOVNA VOINA

197

Анонимен

преди 5 години

Курилските острови са нужни на Русия с една единствена цел - осигуряване на безопасност за вътрешното им море, в което плуват атомните им подводници.Целта е те спокойно да си пуснат ракетите срещу САЩ и Япония, ако се стигне до война.След това не е ясно дали изобщо ще има САЩ, но със сигурност няма да има Япония.Сега на курилските острови има огромно количество ракети, както против водни цели, така и зенитни, а базите на САЩ отдавна са на мерника на руснаците.Това е положението.

196

Анонимен

преди 5 години

А всъщност, веднага след опита на американците да правят бази, в случай на война между Русия и Япония на Курилските острови мигновено ще бъдат засипани с ракети, както и базите на Японска територия.И като разнесе пушека, не се знае дали ще има Япония повече.

195

Войн

преди 5 години

А при война Япония - САЩ, Русия ще засили военното си присъствие на Курилите!

194

Боби

преди 5 години

До АнонименЕх експерте"Тази парадигма обаче е пред своя край с въвеждането на лазерното оръжие в противоракетната отбрана каквато цел си е поставил Запада"1. КПД на лазерите достига 5% УАУ значи за да напариш лазер с мощност 1МВ трябва да вкараш в Лазерната система 20МВ при 80% кпд на гренератора ти трябва генератор с електрическа мощност поне 25МВ(МКС има електрическа мощност от 110КВ)2. Ако една ЯБЧ бъде БРОНИРАНА с 50кг Титан колко мощност ти трябва да стопиш бронята?

193

Анонимен

преди 5 години

До 212, 215, 220, 224Абе ти не забелязваш ли, че от целия форум тук събираш всичките минуси, та дори и от твойте русофили !?На твое място, всеки би запазил поне "радиомълчание, ако не прибегне до суицид !

192

Анонимен

преди 5 години

До 213, 216, 221Абе ти не забелязваш ли, че от целия форум тук събираш всичките минуси, та дори и от твойте русофили !?На твое място, всеки би запазил поне "радиомълчание, ако не прибегне до суицид !

191

Анонимен

преди 5 години

От размишленията на генерал-полковник Зайцев лъха или старческа дeмeнц.. или огромен глад за лесна зелена шума.

190

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Щом стане дума за Русия и русофилите пощуряват. Нещастна ***."Не анонимни не става изобщо дума за товаСтава дума че най-най-малкото не трябва да има ДВОЙНИ СТАНДАРТИ(релано са ТРОЙНИ И ЧЕТВОРНИ)ХХХ е виновен за ВСИЧКО - което реално не е вярно - ХХХ е виновен за ВСИЧКО

189

Анонимен

преди 5 години

От размишленията на руския генерал-полковник Зайцев лъха огромен страх от неизбежната загуба на Сибир и подялбата му между Китай Япония и САЩ. Русия разработва само нападателни оръжия с единствената цел да постигне що годе паритет под заплахата от унищожение на човечеството. Тази парадигма обаче е пред своя край с въвеждането на лазерното оръжие в противоракетната отбрана каквато цел си е поставил Запада.

188

Анонимен

преди 5 години

До Мар. ЖуковПрез авегуст 1945 г. Червената армия разгромява единствено японската квантунска армия, която е дислоцирана на китайска територия и освобождава Китай. Освободени са и руските Курилски острови от 40-годишна японска окупация. Собствено на японска територия не е паднала една руска бомба и не е стъпил и един солдат.

187

Боби

преди 5 години

До Калеко АлекоНе се прави на по-глупав от колкто сиПо-долу изброените от теб държави включително България водят ли НЕЗАВИСИМА ВЪНШНА ПОЛИТИКАОтговорът е НЕ - и от тук насетне само си трошим думите защото тези държави са ИНСТРУМЕНТИ в ръцете на тоя дето както се казва поръчва музиката

186

Мини шпиц

преди 5 години

Отидеси самораиския дух на Япония,до там води политиката на Сащ,всичко да е дволичен ***.

185

Мар. Жуков

преди 5 години

Още Наполион е казал щом аз неуспях да победя Русия никои друг не би го сторил.

184

Диди

преди 5 години

Русия смаза 200 девизи на Хитлер та 1 девизия джендари ли ще я спре.

183

Калеко Алеко

преди 5 години

До Боби ... Кой бил скарал раССия с Япония, сигурно този някой е скарал раССията и с всички останали държави, които изброих по-долу, а и със света, като цяло. Май този дето се е оакъл, пак се чуди кой му е ср_л гащите ... ?!