187

Руми е много ядосан

преди 5 години

Р.Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

186

Анонимен

преди 5 години

Активираха го от Москва другаря Радев! Покрай "фала" с грипените. Мъка, мъка русофислка,

185

селчо

преди 5 години

Не знам Радев какъв е, ама , като оная пастирка преди него , не е

184

пехотинец

преди 5 години

Лицето Радев е получил инструкции от Кремълския си господар да атакува яростно правителството, за да може да се сформира служебен кабинет и да се отложи закупуване на Ф16. Защото сибирския диктатора знае много добре че неговите ламаринени самальоти са безсилни срещу ударната мощ на Ефовете. Радев е верен слуга и придворен шут на масовия убиец в Москва. Трябва незабавно да бъде осъден за измяна и хвърлен в Софийския под строга охрана и с намалени дажби!

183

Анонимен

преди 5 години

На пРезидента радев му е тясно. Но в килията с източно изложение за Национални предатели ще му бъде широко.

182

до 200

преди 5 години

РадеФ - да сезира прокуратурата - как аджеба 28 годишната крушовска *** Нинова приватизира ( за 1 нощ ) Техноимпорт и Техноимпекс ... г-жа Лъжа - уволнена за корупция от собствените си съпартийци...Търкулнало се гърнето ... и си намерило похлупак!Ушестия *** е сляп с "лявото око и ухо"Типичен комундрел!

181

Анонимен

преди 5 години

Единствения мъж в държавата,който казва истината в очите.

180

Край

преди 5 години

Президента си е добър но ИЗЛИШЕН. В Турция и Русия народа пряко и мажоритарно избира президент - най овластения в държавата им човек.При нас така ни е разрешено да избираме президент без власт.Центъра на властта - премиера се определя от олигархията чрез партиите.Къде има повече демокрация решете сами.Аз в България вече не гласувам - няма смисъл.

179

Анонимен

преди 5 години

Радев публично обвини прокуратурата че не желае да разследва и обвини собствениците на фирмите с големи невъзтановени кредити от КТБ , както и медиите получавали пари от КТБ и обслужвали Цветан Василев и КО.

178

до 198

преди 5 години

Каскет ли си таке ли си .... и да се наcepeш от викане - все тая - този зле прикрит червен цъpвyл РадеФ ... и богу не е драг!

177

Анонимен

преди 5 години

МУНЧОВЦИ, НИТО НЯКОГА ЩЕ СТАНЕТЕ ПРЕЗИДЕНТИ, НИТО ПИЛОТИ. ПО НЕПРИГОДНОСТЯВНО ТОВА ВИ Е МЪКАТА, ТАМ ВИ ГЛОЖДИ ЗАВИСТТА, ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА.

176

Анонимен

преди 5 години

Тази ЦветаРка Андреева откъде ли си получава сребърниците?

175

Това президент ли е?

преди 5 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и като че ли чете и препрочита устава на армията !Жалко за България пак не случихме с президент...

174

Анонимен

преди 5 години

Когато паницата ти е празна колкото и да ти обясняват по всички ТВ и радиа, че си добре ти пак ще си гладен.

173

ЛЕБЕДАРСКИ

преди 5 години

Какъвто е народа дето го избра този ***, такъв е и президента, дето не може дори да чете ,а срича в ефир и си упражнява речите пред огледало.Срам и позор за България да я представлява калпав шофьор на самолет-тъпанара Радев

172

Анонимен

преди 5 години

Пак изкараха "платените анализатори" да плюят. колкото и да го правят народа се събужда.

171

Кат му е тясно

преди 5 години

да подава оставка пред Конституционния съд и да го сменя Илияна. Като иска изпълнителна власт, да си прави партия или да ходи в БСП- ДПС и да спечели !Ръси пропаганда и се меси във въпроси за които няма законово право!Вече смешен стана, това Президент ли е или говорител на Нинова?

170

срам

преди 5 години

Аз слушах отчета по телевизията.Речта будеше и смях и възмущение.Да беше казал какво е свършил за тези две години.Как е възможно да оставим този да ни представлява?

169

Анонимен

преди 5 години

Платени политолози и социолози,а често и журналисти.Ни чест,ни достойнство.,Важното е да захлебят,за да не умрат от глад.А когато и хляба и ножа е в ръцете на властта,не е трудно да си напазаруват когото искат.У нас дупе..ци колкото искаш.

168

До 185

преди 5 години

Явно ти си от ония 80% от народа,които си мислят,че президента им е проблема.Нищо, че гербаджиите ги загробиха и скоро ще довършат и останалите,нищо,че ви държат на къса каишка и ви плащат,колкото да не умрете,но да можете да гласувате,нищо,че ви лъжат и богатеят за ваша сметка,и още и още и още,как да не му писне на човек.