18

Треска за Кражби

преди 5 години

Чудно държава на престъпниците се снижват със земята .А на силиконовите цици са радват все едно не са барали топка или балон .Чалгата превзе мозъците на останалата пасмина от гласоподаватели объркани във времето от безвремие и ненаказаност като във Клондайк 1895 година .

17

Леваци

преди 5 години

Ако това стане в Гърция народа ще го запали жив заедно със баща му и фабриката за цигари .Гърците не обичат да им бъркат в джоба разни измислени бизнесмени .Тука обичат да си траят за всичко !Ще ви увеличим тока !Ще ви изгоним децата от тука !Ще ви направим луди от данъци и ше ва уморим до крак .Ще останем само ние ултра левите от ГЕРБ да жиеем на воля .

16

Планета на Мамуните

преди 5 години

За милиони няма закони ... песен от реалността преди 50 години .Куче влаче рейс ...Диря няма ,няма ей ...Планета мюзик представя новия грозен крадец и убавец на тати грозофила .

15

Крадлива Пасмина

преди 5 години

Извратена е народопсихологията на българина като цяло от комунизма !Тогава всички работеха за да крадат от държавните фабрики и заводи .После това се пренесе във времето до сега .И понеже няма фабрики и заводи държавни останаха кражбите от данъчни измами .Ама там колко години дават за 10 милиона откраднати от държавата ?Закона не ги съди като крадци а като измамници дето крадат от нас всичките .И това не са бизнесмени а престъпници дето са правят на бизнесмени понеже не работят за НРБ

14

Анонимен

преди 5 години

Приказка от 1001 нощ! А ние сме свинари и говедари!

13

Анонимен

преди 5 години

Хора във гражданска война сме. Тука един под носа на МВР дава кредити бързи с малка лихва. Питам аз откъде тия пари и как ще се оправи ако трима го хванем и без са сме взели креди . Предварително то отупаме за назидание, където е крал и не е платил таксата.

12

Анонимен

преди 5 години

а ГЕРБ и БСП с колко са ощетили държавата ?

11

Крадци на ДДС

преди 5 години

Кога ще има възмездие за крадците на едро ?Крадат от държавата милиони а искате заплати и пенсия ?Как да стане като има крадци на всякъде ?Огледайте се до вчера си викахте честита баня комунисти крадливи ...

10

Наблюдател

преди 5 години

Има един лаф " Он знае що го бият".

9

Анонимен

преди 5 години

На държавен служите предложили ти бизнес. Значи те гласът да те сготвят. Изхода е веднага тоя държавен служител на прокурора. и го дебнеш , как ще се развият нещата.

8

Анонимен

преди 5 години

Държавата е за бой. Тя не си дава сивия сектор и с това манипулира и читаво и мръсно. Е затова има отбрани да се занимават в сивия бизнес. Нека некой ми предложи в тоя бизнес от самото начало ще го заритам. Та държавата си ги създава и после си ги съди.

7

КГБ-ДПС-КТБ-СДС

преди 5 години

Глупости работил е за някой от парламента заедно със баща му .Обаче явно са изгубили парите на скрития бос който обикновенно е в парламента на заплата и е инвестирал пари в тези бушони .Сега се питам на кой парите перяха с фалшиви цигари и фиктивни зделки с фирми фантоми . Тази практика с ДДС е запазена марка на червените но цигарите са на герберасите бизнеса от как са създадени като фективни десни -левица на квадрат !Е само леви правителства имаме от БКП произлезли всичките до един .

6

шаш

преди 5 години

Този бандит го съветват хора от съдебната система как да прави всички на луди и да се измъкне!

5

Бате Гойко

преди 5 години

"Разследващите все още не могат да го разпитат, защото здравословното му състояние не позволява това."Прибрал се е снощи, наспал се е и сутринта в "Пирогов".

4

Анонимен

преди 5 години

Целта е да си затваря устата...Е, ти не чети ли цялата статия?Там по-долу пише, че баща му се е занимавал с цигарен бизнес и пране на пари! Явно някъде е стъпал на криво.

3

Анонимен

преди 5 години

Амчъкaзлия!

2

Анонимен

преди 5 години

Те щом са го оставили жив....Във филипините масово килърите са деца и младежи под 18 години!!

1

odpo

преди 5 години

Абе казано на *** Български - Бой за дисциплина!!! Целта е да си затваря устата... Мутреландия в пълната й красота!