26

Solar Power

преди 5 години

До 24: Не ти ли писна вече ? За всичко е виновен Сорос и Костов. Американците не са кацали на Луната, Гагарин не е летял. Континента Австралия не съществува. Сред нас има раса от рептили и ти си един от нас.То бива теория бива но глупостите на някой нямат край :)Забравих май,че Земята е плоска.....В крайна сметка нещата са прости като за прости хора. Всеки има право да бъде какъвто иска и да прави каквото иска стига да не натрапва идеите си насила на други общоности.Това включва и веганите.

25

Аве шамандури!

преди 5 години

Набутахте ни в с к а п а н о т о си нато,ес,а сега ни кърлежирате и с брауните! Аве вий сте по - гад..няри от кумунягите ве!!

24

Ф.С.В.

преди 5 години

Ако за някои лицемери в Европа-България съществува- То за българският народ- България вече не съществува.тя е оглозгана отвътре от индианци от алчни бизнесмени, политици ,ЕРПта ,Монополи, Банки -ревящи ало индианци по телефоните за пари-ЧСИта съдещи обикновенните хора Топлофикации с които не може да се разведем дори! БГ народът е унищожен смачкан онеправдан - за какви бежанци говорите?Имаше интервю с едни сириец в лагера в Харманли и ТОЙ каза с ужасени очи-ИЗБЯГАХ ОТ ВОЙНАТА ЗА ДА ПОПАДНА В АДА

23

Анонимен

преди 5 години

На Великобритания остават някого седмици да напусне ЕС, а на България остават няколко години да я изгонят !

22

Народна Просвета

преди 5 години

До Православендобре е хора като тебе, дето бъркат втората световна с великата отечествена, да не бъркат политика, вяра и етнос. щото не требва. айде, бегай.

21

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Vпрослойката от директори на водопад, като социолози, общественици, експерти, телевизионери. интерпретатори(разбирай кръчмарски музиканти без една собствена песен), юристи с юрфак на техническия, библиотекарския и подобни, и много други радетели за сегашното дередже на задунайская, професионални мерудии на всяка манджа - ето, това са интелектуалците. в северна корея от такива правят пастет.

20

Анонимен

преди 5 години

Тези хора нямат нашите нрави,възпитание,образование,те са с друг мироглед и религия,застрашават нашата национална идентичност ,дори генетичния фонд на европейската раса.

19

V

преди 5 години

Кво значи интелектуалците ? Това неква нова виша раса ли е ??? Аз мисля че страховете са по скоро от ромите ,а не от бежанците ;) Българина си знае че под този диктат никой друг освен него не мой да живее .Ударите на властта са насочени към българите за сметка на защитаваните от секви нпо та . Освен това всичкото това ще стане в цяла Европа щото вече е станало ние срещу тях .герб и дпс си оспорват ромския гласоподавател и кво остава за българите?международния съд издава репарации над цели народи

18

Анонимен

преди 5 години

Да кажеш на един писател какво да пише, значи да върнеш социализма.

17

Православен

преди 5 години

Тръгнали немците съвети да ни дават, те да си гледат собствената паница, че май те първо ще сложат фесове като гледам!

16

Анонимен

преди 5 години

Русофилите никога не са имали българска идентичност !Те се идентифицират с паметника на съветската армия и Новогодишната руска елхичка !

15

до 16

преди 5 години

под интеграция се разбира -> всяка вечер смучене на ракия , шопска за мезене , профилактичен периодичен пердах на жената (за да си знае мястото) .И макс 1 дете -> няма да се разправя цял живот с некви сополиви , ревливи деца къде му пречат да си зяпа мача .

14

Анонимен

преди 5 години

Че те там са внесли златни инвестиции от името на Сорос и заедно с него от името негово си чакат златните паспорти като богати чужденци-бежанци,на него могат да му издадат въпросния златен паспорт заради инвестицията му натам-насам,а на тях какво като незнаят колко са им инвестициите и в какво точно се състоят заради гражданство ли или заради удобрен бизнес план в икономиката по места ли или с цел на летуване като златна инвестиция заради златен паспорт не по узаконения ред,непряко предобиване.

13

Анонимен

преди 5 години

както побикновено БГ-тата ги е шубе от всичко , и няккой друг им е виновен за всичко

12

Анонимен

преди 5 години

Ние си имаме Български роми ,бямаме нужда от още африкански и арабски роми.Нали тва е цялата врътка?Да дойдат милиони клошари на социал да направят по 20-30 деца и след около 50 год. Европа да изчезне и да се превърне в некво гето пълно с талибани,муджихидини и всякакви екстремисти.Докажете че не е така.Покажете ми едно арабско семейство или африканско което се е интегрирало и не се различава от европейците.Под интеграция не се разбира работа на дюнери и 8 деца.

11

ШибиРиби

преди 5 години

Бългapaцuте са открили нуждата от бельо некъде къде иледо девестотин и триста годинъ. Една бърза внезапна визита в тоалетната на летище София и край на интелектуалните коментари

10

Анонимен

преди 5 години

Българите не просто се чувстват като втора категория хора - те са третирани като такива от немските, френските и останлите фирми, които плащат нормални заплати на българите само в родните си страни, а на същите българи плащат 1-2-3 надници месечно в България. Едни и същи фирми, за една си съща работа, на едни и същи хора. Когато видя за равен труд равно заплащане, тогава ще сме равни. А дали са застрашени българите - идете в родилно отделение и сами ще разберете.

9

Анонимен

преди 5 години

Германия и Франция да инвестират много пари във най-закъсалата държава, не да ни плещят некакви заучени фрази за гей-паради и глобално затопляне и бежанци и да ни крадат хората.

8

Циник

преди 5 години

Навремето първа приятелка на сестрата на Секулов - ми беше гадже ... никога не съм го харесвал ... но в случая е 100% прав!Националистическите настроения в съюза се множали?? !!!! Не думай !!!Как може още да има европейски народи , които да държат на собствените си корени, национална идентичност и самосъзнание???!!!Тотално безобразие - всички сме мултикулти...гейджендъри....сива безропотна маса!Или не??? DW - Слугинажна медия на национални предатели - без срам и съвест!

7

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно вярно Германия и Франция като искат ЕС да инвестират навсякъде във ЕС, не да крадат биологичния материал на държавите и да се замазват народите.