66

Анонимен

преди 4 години

Идентичността на държавите започна с европейския съюз поставяне на знамената навсякъде за да свикнат хората с тях ,премахване на националната валута на държавите сега постепенно заговарят за единна армия, после премахване на знамето символ на всяка държава заговарят и за единен външен министър който да отговаря за всички държави в европейския съюз.Това е няма да има държави а европейски съюз под ръководството на германия ,затова англия излезе не искат германия да ги управлява и са си прави.

65

P.

преди 5 години

До АНТИАз смятам, че нещастията на българвския народ не започват с навлизането на Червената Армия в България- пак имам спомени от каквото ми е разказвал баща ми за онези дни. Аз често гледах от терасата на лятната ни къща към едно дърво - бряст на наколко стотин метра. Баща ми един ден ми разказа: там е погребан руски войник без надгробен камък. Заклал едно теле и военният съд го осъдили на смърт като сам си изкопае гроба.

64

Адам Смит

преди 5 години

Какви културни ценности имат панелните изчадия?

63

София

преди 5 години

Препоръчвам на писателя анти българин Георги Господинов и на антиеропейската Дойче еле да хвърлят поглед на кандидатите за Еровизия тази година. Този изключителен на времето музикален конкурс, помогнал например на АББА да стане известна. Само да огледа избрания френски кандидат и после да ми каже какво добро намира в културните ценности на Европа. Ще си оскубе косите, или просто не е в час.

62

123

преди 5 години

До 1ъВашата Умраза към същите и неграмотност е потресаваща

61

преди 5 години

Казвал съм го и пак ще го кажа:Умразата на Дойче веле към България и българската култура са безгранични !

60

баба мара

преди 5 години

я да се върнем към историята какво направи Европа срещу клането в батак нищои защо псевдоинтелек да се обръщат към евр ценности никои от нас не разбракакво е това животно и има ли почва то у нас

59

Анонимен

преди 5 години

Има тенденция на засилващ се антихуманизъм.Георги Господинов не е в час с тенденциите в света - какво уманно намира в обезкръвяването на източноевропейските нации. Когато семейсва българи се заселят и живеят в големите Евроикономики не остават българи! Като бяхме интернационалисти през соца бяхме повече европейци, защото имахме повече гордост макар и бедни. Каква гордост е днес да даваш пари за обучение в Западен университет, просто правиш това. като всички. Или береш гъби и д бачкаш в завод.

58

Анонимен

преди 5 години

12 miliona angliiski zapaliankovci se preselvat v bg....imali ste mnoo hubavo gazovo parno na bg stadionite ......lepa brena...

57

Додо

преди 5 години

Прав си колега, Дойче Веле е официален говорител на Луцифер.

56

Културтрегер

преди 5 години

България и култура са две взаимоизключващи се неща.

55

TedyPetrova

преди 5 години

Нашият народ не е джендърски като западно-еврогейския, и един ден всички западняци ще бягат към Русия, Полша, Унгария, Румъния, България и други страни от Източна Европа. Не случайно Путин и Орбан казаха, че един ден европейците ще станат малцинство в собствените си страни.

54

степан

преди 5 години

Този от DW да си гледа поканените *** да им слага на софрата там дето ги е поканил ние в България на такива сме сервирали достатъчно 500 години и не искаме акъл Как ще си подредим къщата и кого ще каним си е наша работа гости само до ден два са им много

53

Некъф

преди 5 години

Я си наврете кирливата култура някъде и не ни тъпчете държавата с ***, брадати и ***.

52

Анонимен

преди 5 години

От 59 до 66 глупостите са писани от един и същи автор!

51

Анонимен

преди 5 години

абе на кого са му нужни българите бе?

50

лично аз

преди 5 години

Не се чувствам сопкоен когато ни налазват едни млади мързеливи мюсюлмани със злобни погледи.Хиляди,десетки хиляди и лесно ще станат милиони.А вие?

49

европеец

преди 5 години

Това че съм европеец не означава да не съм патриот,да не обичам държавата си и да ми се диктува кой да живее в дома ми.Защото Родината ни е наш дом.И трябва да се внимава кой се разхожда наокло ,иска да ти влезе в къщата.Питайте Орбан.

48

Нашата идентичност

преди 5 години

вече е подкопана от неразумната етнодемографска политика, практикувана през последните 60 години - развъждане на едни и затормозяване на възможностите на основния етнос за развитие и за създаване на семейства по неговите традиционни критерии.Идентичността ни подкопават и безбройните НПО-та, които се мъчат да ни наложат чужди за нас нагласи.Остава още бежанци да ни натресат, но преди това е редно да ни осигурят еднопосочни билети на Запад и условия за настаняване там. Така ще е справедливо.

47

Анонимен

преди 5 години

Голямата опасност не е в ненавистта към исляма, а в липсата на чувство за съхранение, бе, тиквеници! Трябва да си много тъпоумен за да си мислиш, че ислямът ти желае доброто и поради това да го пускаш в къщата си! Трябва да си много заблуден ако си мислиш, че понеже ти му даваш от благата си, той ще ти бъде благодарен и няма да те утрепе!!