86

Анонимен

преди 5 години

Не е дошъл краят , нитопък се вижда на хоризонта краят на венецуелскиясоциализъм . Повърхностнихора съчиняват врели-некипели .Какво предлага опозицията ?Едно голямо нищо , което говиждаме в България .

85

Анонимен

преди 5 години

Краят на Мадуро се знае,ами иде края и на финансирането от Русия,която ще цамбурне с едни около 20 млрд.,хвърлени в петролната индустрия и въоръжаване! Най-лошото, което чака Путин е поевтиняването на петрола,след като приключи каубойското управление на дон Николас.

84

Анонимен

преди 5 години

Само за има няма 20 години чаветата направиха невъзможното и докараха най-богатата държава в Латинска Америка до просешка тояга.

83

ДО АНОНИМЕН 92

преди 5 години

НЕ МИ ДРЕМЕ НИТО ЗА БОРИСОВ НИТО ЗА МАДУРО....ВЪПРОСА Е ПРИНЦИПЕН И ГОВОРЯ ЗА ДВОЙНИЯТ АРШИН.АКО Е ДЕМОКРАЦИЯ ,ТЯ Е ЕДНА А НЕ СА НЯКОЛКО И КАКВИТО ИМ ОТЪРВА НА НЯКОЙ ЗАЩОТО Е ПО СИЛЕН

82

Анонимен

преди 5 години

До ФФФДа? Какво невероятно виждаш в това да признаят когото им отърва и да дадат на ББ дни да си ходи? Само че нема са 8. ВЕДНАГА ще го махнат. Той не е Мадуро, а Мадуря, а в Бг няма петрол, така че решат ли хамерито - веднага са намерили някой на тяхна хранилка - ***, продажен, подкупен, точно като ББ, но вече друг - и са го изтипосали безцеремонно.И никой нищо няма да може нито да каже, нито да направиИ не Нинова - кво ше кажеш да изберат Пеевски, напр? Невъзможно? Не мисла.....

81

Анонимен

преди 5 години

До 123Ти се научи да пишеш първо, па после изразявай "мнение".... ***

80

ФФФ

преди 5 години

МОГА ДА ВЪРЖА БАС С ВСИЧКИ ТУК НА КАКВОТО И ДА Е ЧЕ МАДУРО НЯМА ДА ГО СВАЛЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН.НОМЕРА МИНАВА САМО ВЕДНЪЖ.....СЪС САДАМ СЕ ПОЛУЧИ . В СИРИЯ РУСНАЦИТЕ ГИ ИЗЧАКАХА МАЛКО И ГИ НАРИТАХА ,В КРИМ СЪЩАТА РАБОТА ..СЕГА НЕ ГИ ЧАКАТ И ДЕН ДОРИ . ПРЕДУПРЕДИХА ГИ НА ДЕНЯ И НА СЛЕДВАЩИЯ ИЗПРАТИХА 400 ДУШИ ОТ ВАГНЕР ЗА ОХРАНА НА МАДУРО. ...УТРЕ САЩ ОБЯВЯВАТ ЧЕ ПРИЗНАВАТ НИНОВА ИЛИ МАРЕШКИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ДАВАТ НА БОРИСОВ 8 ДЕНА ДА СЕ РАЗКАРА....ДАЛИ СИ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ :)))

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88Aбсолютни тъпотии. В някой соросоиден вестник ли ги прочете, или чу по CNN?Щото и те няма как да ти кажат такава тъпня - нефтът от Венецуела отива почти на 100% в Щатите, а това няма как да намалява производството. Проблемът, умньо е, че цените на петрола ги сринаха самите Щати с идеята,че ще повторят Рейгън и ше бутнат Русия, както някога - СССР. Пробваха заедно с това с Украйна - не става. От Сирия - аут.От Афганистан - скоро аут. Иран, Турция - показват среден пръст..Еми:)

78

Анонимен

преди 5 години

Говори се, че шефа на Роснефт всяка нощ сънува кошмари как западните петролни компании заливат света със евтин венецуелски нефт. Но под мъдрото ръководство на другаря Мадуро и приятелската помощ на Русия производството на нефт във тази страна със най-големите ДОКАЗАНИ петролни залежи е сведено до едва 1.5 милиона барела на ден. Дерзай!

77

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да се остави на спокойствие Мадуро, за да развие комунистическия чавистки експеримент. Всякаква външна намеса е вредна.Суверенно право на венесуелския народ е да се развива в рамките на комунистическата доктрина!

76

съндърлъ мъндърлъ

преди 5 години

На Мъдуро мустаците ще бъдат обръснати, въпрос на време е....

75

Боли ги

преди 5 години

западните лицемери за народа на Венецуела 2012 във Венецуела бяха открити петролни залежи по-големи от залежите на Саудитска Арабияюдо-масонския заговор иска да окраде петрола на Венецуела - западна "демокрация" в действие !

74

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е страна на милионери които в много скоро ще станат милиардери. Но пък едно кафе струва 20,000 боливара...Като изключим това са си напълно нормална латиноамериканска държава.

73

Анонимен

преди 5 години

Само слаби мозъци подкрепят президент на държажва, която е в топ 3 по залежи на петрол и чийто президент предизвиква такава инфлация и мизерия на родината си. И за капак, най-големите фенове на мадурко са същите, които милеят по времената на хиперинфлация и кумнистическите възпитаници виденов и сие. Дилетанти

72

123

преди 5 години

Абе истината е, че сащ са на полет разстояние. русия е на майната си. Говоря за венецуела де. А шоферчето, дето са го сложили руснаците е истински комунист ***, нагъл и крадлив на макс. нормално е хората да не го харесват.

71

изтрита пропаганда

преди 5 години

И за Асад каканижеха такива статии западната преса.Обаче Обама, Оланд ги няма, а Асад си е президент в Сирия и започна да възстановява Сирия от хаоса и развалините причинени от терористите на ИДИЛ, белите им каски финансирани и подкрепяни като " прозападни бунтовници" от западните държави, медии и политици.

70

БЕ

преди 5 години

ЩО НЕ ВЗЕМЕ ПУТИН ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ВЕНЕЦУЕЛА, ДА ДАДЕ НОВ ТРАНШ, ДА ОТВОРИ ГОЛЕМИЯ СИ ПАЗАР И Т. Н., НАЛИ ГО ПОДКРЕПЯ ИЗКЛЕСНИКА? А? ЩЕ ПАДНЕ И ТОЯ И ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ ЗАЕМИ ОТ МВФ, ЩОТО ТАМ СА ПАРИТЕ!

69

БЕ

преди 5 години

КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ ЖАЛЪК КОМУНИСТ - ШОФЕР НА РЕЙС? Я ПИШЕТЕ ТУК НА ПО - БЛИЗО КВО С ЕСЛУЧВА В СЪРБИЯ - РУСКОТО *** СЕ Е СКРИЛО, 10 А СЕДМИЦА ПРОТЕСТИ МОГОХИЛЯДНИ - ИСКАТ МУ ОСТАВКАТА.! *** ТЕ ЩОТО СА ШПЛАТЕНИ ОТ СОРОС, НЕ ЩОТО СА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД:)))

68

Адолф

преди 5 години

Путин пак заложи на погрешния кон - Мадуро 2019, Груевски 2017, Янукович 2014. Вечния губещ.

67

Русия = Психиатрия

преди 5 години

Теько и горко за Венецуела щом шофьор на автобус им стана президент. Нямам нищо против шофьорите но всяка жаба да си знае гьола.