23

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на България сега.

22

реалист

преди 5 години

След нови 500 мил за здравеопазване, Г. Оряховица остава без спешна помощ. Още един видим резултат на Мутрите , които ни управляват.

21

ами

преди 5 години

Един проблем вече повече от 10 г. и хората самосиндикално решават да бранят медиците да си вършат работата. Това не е безобразие,това е импотентност на държавата. Като видиш нещо се повтаря,потретва и послед става редовно,какво още трябва да се чака от милите ни избранници? Пише се нов закон и се наказва по бързата процедура,без споразумения,защото винаги има мнооого свидетели:нападение над медик при оказване на спешна помощ се накзва автоматично с 6 м.,при по тежки случаи- до 2г. и т.н.

20

Анонимен

преди 5 години

До 17. Спомням си в Соца. работехме в столицата /1972г./ И от село ни взимаше всеки ден автобус да зидаме блокове. Заплатата ни бе в пъти по малка от тази на сърбите. Ние 20лв на ден на сърбите 100 долара на ден.С предупреждение спрехме да работиме два дни искахме и ние такава заплата . На другия ден ни качиха в милиционерски автобус и в Първо МВР. ни пребиха 10 души с палки. Повече не отидохме в тоя Софстрой

19

Анонимен

преди 5 години

Da napuskat ...sled kato ne umeiat da obslujvat pacientiteLekari , medecinski personal ...Tesa za tova da lekuvat bolnite,,,No .... zashto li sa podlojeni na agresia i shamari ot pacientite.Ami to e iasno 4e v bolnicite ima korupcia i lipsa na uvajenie kam pacientite, sanitarki ,sestri i lekarivsi4kite iskat po nekoi lev , za da badesh obslujen,nima e laja.

18

Добре

преди 5 години

До Българинкогато иде старата ти майка или баба и чуе от млад 25-30 г доктор че ще и режат гърдата поради еди си каква причина образувала се в болното му съзнание без да разбира че тази жена не е със стабилна психика колкото него и не е първа младост,ще си опечеш акъла ама то това е на българина тряя да му опре до *** че да разбере какво е,тоя и оня какво казали то си е за тях нали ?

17

Шопо

преди 5 години

През 2025 смъртоносен вирус ще погуби милиард и половина индийци ! Малко им остава !!!

16

Анонимен

преди 5 години

В соца милиционерите не им позволяваха да работят. Защото дохода му е бил НЕТРУДОВ.Познавах чакракчия,който е помагаше на много хора в нужда, милицинери и техните деца - безплатно Имаше такъв ЧОВЕК със златни ръце в едно силистренско село.

15

доволен селянин

преди 5 години

правилно да напускат не стига че зимат смешни заплати амче и ги бият отгоре на това

14

Анонимен

преди 5 години

Междувременно младежи от Горна Оряховица се организираха и вече две вечери дават дежурства със спешните медици. Следят за това да няма агресия срещу тях и дори ходят по адреси с линейките.ЕУктората на Нинова и комерс, заслужават тези момчета, които придружават медиците, да ги стрелят в краката за добре дошли и след това само какви послушни ще станат меринжеите. Трябва обаче редовна охрана да имат с пистолет и, когато отиват на адрес в махалата да ходят по двама катили.Боже до къде стигнахме!

13

Анонимен

преди 5 години

До НесторАйде точно Сомалия недей дава за пример :)

12

Анонимен

преди 5 години

"Радева подчерта още, че никъде по света външни лица нямат достъп до служителите в лечебните заведения."Ми здравеопазване по СССР-ски модел не е като в нормалните държави по света. Какво очакватЕ?

11

Нестор

преди 5 години

Бананова "държава", не знам има ли такова нещо в Сомалия?!?!

10

опит

преди 5 години

Лекара го изучават, чакръкчията му се праща "отгоре". Способността на чакръкчията е дарба. Лекъра на служба и да не му идва на преглед парите вървят.

9

Анонимен

преди 5 години

До Joro--------------------При този гигантски недостиг на лекари ще ги лапнат веднага на други места. Или ще отворят частни кабинети.Други трябва да ходят на уроци по етика

8

Анонимен

преди 5 години

Много ми пука дали озверяваш--и от тебе има по-големи майстори.

7

Българин

преди 5 години

България е пълна с простаци , само като чуя , че някой доктор си заслужавал ШАМАРИТЕ и озверявам?! Хайде сега ЕТНОСА да се лекува сам , пфффф!

6

Анонимен

преди 5 години

До байовец. Чакръкчия бит няма. Чакръкчия не го пази полиция, а обратно. В соца милиционерите не им позволяваха да работят. Защото дохода му е бил НЕТРУДОВ.

5

o da

преди 5 години

до 1 Ооо да , сякаш лекарите са се скъсали да уважават пациентите и да им обръщат нъжното внимание.айде айде...повечето лекуват без изследвания на сляпо.По здравна каса който се е лекувал знае че много куца работата.Не говоря за всички , но има лекари които напълно си заслужават шамарите.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе и бая доктори плачат за сопата особено откак станаха търговски дружества и се занимават само със тройно счетоводство и работят на 4-места---както казваше един едновремешен следовател има хора за бой и които не са за бой....