43

Molitva

преди 5 години

BOJE, pazi stranata ni

42

Анонимен

преди 5 години

Аз на най близките си съм казал, гледайте да не попадат в горнооряховската болница, а ако попаднете по най бързия начин се преместете в Търново. И кой как може да се оправя.

41

Слав

преди 5 години

Да върнем Гимнастическите дружества, четите и хайдушко-комитската съпротив!То друго на народа не му остана. И всички трябва да спрем да плащаме ток и вода т. н. по примера на интегрантите! Зашо да плащаме за армия и полиция??????????

40

Анонимен

преди 5 години

след 20-30г нещата ще се оправят. Вече няма медицински персонал, младите не са толкова улави та да се хващат на това хоро, започват или в нормални болници и центрове или заминават. Та до 5-10г като сегашните се пенсионират няма да има кой да бият. Та като започнат да приключват като пилци след 20 тина години ще се прочисти от агресорите. Имат и избор да си обучат техни кадри и те да си ги лекуват. Аз и сега им се чуда на тези хора как още работят, не бих седял и 1 ден в тая мизерия.

39

Анонимен

преди 5 години

On Air.абе вие защо не взимате интервютаот агресивните граждани за да ни ги показватепък и да чуем тяхната позиция.Ако вие шубение нямаме нужда от вас.

38

Анонимен

преди 5 години

Страната на Винету и Гинка.

37

Анонимен

преди 5 години

Как да се приеме работещ закон срещу битовата престъпност и в защита на медиците, като евророма (част от коалиция за България) и ДПС са отдавна вкоренени в държавата.

36

Ф.С.В.

преди 5 години

-До къде се стигна ! Липсата на ДЪРЖАВА принуждава хората да си губят от свободното време за да пазят медици? Това ли е България вече- един спомен от държавност държава и въобще една пародия на институции политици БЪДЕЩЕ за всички граждани - Държава без настояще бъдеще и изтрито минало - ВЕЛИКА БЕШЕ ТЯ_ но сега уви е парадокс на всичко в Новото Време - Демография като след война -беднотия мизерия и алчност от управниците- Боричкания за властт -а БГ е потънала на дъното!АМИН!

35

Анонимен

преди 5 години

абе важното е да строим некачественни магистрали ..нали така бе КратунБойко ,,едно време имахме истински доктори в Дупница, имаше и болници и всичко,,ела бе Бпйко да видиш с твоята частна организация Гроб ела да видиш как е положението

34

Анонимен

преди 5 години

В тая деградирала държава някой да е очаквал нещо по различно!

33

Анонимен

преди 5 години

да се построи отделен затвор ( може и да отворят Белене за нови каторжници ) и всичко що говори на " едно доктор " да бъде заселвано там и да чукат камъни по 18 часа на ден

32

Анонимен

преди 5 години

дребен проблем. Продължаваме надолу с герб.

31

АБДИКАЦИЯ

преди 5 години

ПЪЛНА АБДИКАЦИЯ

30

спешен лекар

преди 5 години

Работя в спешна помощ от 30 години.И съм сигурен че този проблем ще се реши след 5 до 10 години.Просто тогава няма да има никаква медицинска помощ.Всички медицински специалисти в града ни са над 50-55 годишни.Под тази възраст са 5-6 човека!След няколко години едни ще се пенсионират,други няма вече да са живи,но със сигурност лекар,фелдшери,сестри,акушерки и със свещ да търсим нама да намерим!Дотогава -на кой какъвто му е късмета,а след това никой няма да има късмет!

29

123

преди 5 години

Полицаите ги млатят наляво ,надясно ,та докторите няма да ги шамарят. В мутр.оландия всичко е нормално...

28

Анонимен

преди 5 години

Смотаните ни юристи веднага да изготвят подходящ закон срещу докосване на медицинско лице и няма нужда държавата да плаща излишни милиони. Ромката сега дето се била "нервирала" щяло да я глобят с 1000лв дето няма да плати.

27

Mитко

преди 5 години

Kato nqmat ekipi,zashto ni udurjat zdravni vnoski,a?Kradci takiva.

26

Охобохо

преди 5 години

Не съм чувал в други държави да посягат да бият доктори.Това само в България е възможно май?

25

Ицо

преди 5 години

Така действа гроб, грижи се за хората. А най вече за ски ваканциите на цвъки в Банско. Медиците взимат по 600лв на месец, а цвъки ги дава само за един ден на Банско. NICE A. Гласувайте пак за тях.

24

Анонимен

преди 5 години

Това е тъжният резултат от управлението на Орешарски през 2014 г.!