98

Анонимен

преди 5 години

Sprete naj posle da pishete gluposti.Stiga ste servilnichali na Zadokeanskite ni dobrojelateli i Ev-ropejskite Gejove!! Kato cheta imenata: Solomon Pasi,D.Ludjev,J.Jelev,Al,Jordanov,Trenchev,P. Simeonov i t.n. mi se povrashta.Neka letishteto da se kazva ,,Bojko Borisov'' - naj Vlikijat ot vsi-chki ministarpredsedateli na Bulgaria sled osvobojdenieto ni ot Tursko robstvo!!!!

97

Дам

преди 5 години

Колко трябва да си ЕСЕ, за да предложиш така да се казва летището?!? точно па на тоя Ж Ж да се кръсти, наглеци...

96

Анонимен

преди 5 години

Румен знае само да дава откази и да налага вето.

95

Анонимен

преди 5 години

Казуса е сложен дами и господа! нямаме известна личност на световно ниво - нито в науката нито в изкуството нито в спорта. Единствено сме известни с киселото мляко. Така че най подходящотото име за летището е "Бациликус булгарикус"

94

Анонимен

преди 5 години

Летище ген.Боци трябва да е. И сам да си го открие с рязане на лентичка. Все пак летището много забогатя, откак гроб са на власт. Толкова българи преминаха от там и не погледнаха назад

93

Анонимен

преди 5 години

Тази Желка беше агент на ДС. Точка. Нот апликъбъл.

92

sv

преди 5 години

Aбе ако оставят на рунчо да е кръстник - на някой *** окупатор ще го красти.

91

българин

преди 5 години

Правилно! Не може национално летище да се казва на лично име на бивш президент, било то и на Жельо Желев -скромна личност не харесвана от всички българи! Името на летище не е като за улица или булевард...! Името "СОФИЯ" си е най-подходящо, говорещо на света !

90

Анонимен

преди 5 години

Явно българите продължават да се занимават с тъпотиите си докато света се развива

89

решетников

преди 5 години

Предлагам пробно да поискаме от Радефф да го кръстим "Путин". Ще ми е интересна реакцията на пРезидента

88

Анонимен

преди 5 години

а кога връх мусала,с. катуница и още други подобни ?

87

Анонимен

преди 5 години

АСПАРУХ ! ASPARUH !

86

odpo

преди 5 години

Никой няма право да докосва връх Шипка!!!! Никой! Може президента да ни е комунист, но евала за този отказ! А тези които са дали това предложение да се засрамят!!!

85

читател

преди 5 години

Този понеже никой не го забелязва, нищо не може да направи в ресьора който управлява, тръгнал с махленски клюки да се занимава. Хубаво си е името СОФИЯ на летището, така поне малко сме разпознаваеми на картата.

84

Анонимен

преди 5 години

Нинова иска летището да се казва Тодор Живков и сега т.н. Президент го обмисля дали пък да не казва Путин.

83

Анонимен

преди 5 години

Слава Богу, проявил е здрав разум президентът.Не виждам нито една причина точно така да се казва летището. Желев беше безличен президент и политик. Като учен остана не особено известен и с не много голяма принос в науката.България остава в търсене на българския Де Гол. Но тук сме дребни душици, които са готови да задушат в зародиш всичко голямо и качествено, което се очертава да порасне и да се развие. Та затова и идеите ни са такива - Летище Желев.

82

Анонимен

преди 5 години

Жельо Желев се кланяше на разни *** и бъдещи грабители на България. Твърдо не! Бенковски е фалшиво име на Хлътев взето от поляк-затворник.Не! Най-подобава да се казва Аспарух, Васил Левски, Ботев.Няма обаче да искат защото искат за заличат турското "присъствие".

81

Мила

преди 5 години

Недопустимо е да има грешки в заглавието, надявам се да са грешки! "Радев отказа "Летище София" да сА казва Желю Желев". Говори за ниско ниво!

80

Пътник

преди 5 години

Добре дошли в Мутистан.Меко кацане на летище "ББ&ЦЦ".

79

Край

преди 5 години

Жельо беше скромен човек. И него да го питат и той няма да иска летището да се кръсти на него. Нужно е да се ползват имена които обединяват. Георги Бенковски, Васил Левски Христо Ботев все може.ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ е идеално ама първо трябва да се пита Козяк.