138

Алекс

преди 5 години

Жельо Ж.елев, Тони Стораро, бай Ставри Козаря - все сполучливи предложения за имена на летището. Като гледам, кой го е предложил, не се учудвам.

137

Анонимен

преди 5 години

Ще ми е забавно как чужденците кават на таксито да ги закара до Желю Зелев еърпорт

136

Анонимен

преди 5 години

Значи теъгвам от Ню Йорк и пристигам в София през Истанбул ... София летището е на 100 години след останалите, няма такъв смях. Все едно слизам на някоя селска спирка.Продавам апартамента в София и вече не мисля да се връщам, ако искат и Бай Рашко да го кръстят, след като младите хора постепенно изчезват от БГ ... съвсем скоро ще започват да наемат цикламен персонал, може скоро 2030 и президент на банановата република.

135

Сата НАТО

преди 5 години

Летище София - Стефан СтамболовПрекрасно звучи и русофилите ше го избикалят отдалече.

134

Анонимен

преди 5 години

Със звездичките да се чете"Бай Мой"

133

Мефистофел

преди 5 години

Още малко и меди доганов му-ха-ха.!.

132

Aha

преди 5 години

Политиците от най-новата история на България заслужават само *** да бъдат кръстени на техни имена. Казах!

131

До 138

преди 5 години

Това с търкалянето, го разправяха партийните секретари на бсп и в последствие се оказа невярно. Но вие така си лъжете по презумпция.

130

Ха ха

преди 5 години

Ама как се изтъркаля Желю по стълбичката на самолета на едно посещение в Япония ....... хахахаха. Винаги се смея когато се сетя . Явно , и други го помнят за да направят такова предложение .

129

Анонимен

преди 5 години

За връх Свети Никола има резон да се върне името му, защото все пак връх Шипка е съседния връх, който опълчениците са бранили геройски, както ги е описал Иван Вазов. Разбира се президента е прав, че такива преименувания трябва да се парвят след широко обществено обсъждане, а не по усмотрение на текущо управляващите политици или малка група хора.

128

Анонимен

преди 5 години

Летището хубаво си се казваше Враждебна, но на демократите нещо не им изнасяше и го кръстиха летище София. Реалността е, че не трябваше да се разширява летище Враждебна, а трябваше да се построи ново летище, което да не е насред София като сегашното. Подходящо място беше някое военно летище, например в Доброславци или Мусачево, но едно е да строиш, друго е да взимаш комисионни и да го продадеш за жълти стотинки за игрище за голф или писта за Формула 1. Ако София се сдобие с истинско летище, как

127

Анонимен

преди 5 години

летище 'Български емигрант' му отива повече

126

Анонимен

преди 5 години

Летище "Жабокрек" или летище "Ирландска пастирка". Летище "Бодигард Живков".

125

Поет

преди 5 години

И стихчето на Вазов да преименуват:О,Свети Никола,три дена младите дружини как прохода бранят...И Радецки да носи името на Иван Костов,някак си е по-българско...

124

Харпунджията

преди 5 години

По-добре ,,Баба Тонка''.

123

ognyanz

преди 5 години

След знаменитите Боянски ливади привържениците на Иван Костов обявиха Жельо Желев за враг на СДС. Имаше протерсти пред президентството на които викаха "Къде е Желев, предателя". Сега представители на същото това СДС предлагат да се именува летището Жело Желев. Какви ли чудеса не стават в нашата политика.

122

Анонимен

преди 5 години

Летище София е най-доброто име което може да съществува.Така се е казвало.Стига с комунистически напъни в съветски стил.Те са така.Кръщавали са градове и обекти в зависимост кой е на власт.Що не кръстим летището Азис например?В Варна да е Тони Стораро?В Бургас-Радка Пиратка.

121

Анонимен

преди 5 години

Що за глупост е това да си кръстиш летището на човек който даже не е и пилот. Какво общо има Желю с авиацията, пак някакви глупости. Или искат да увековечат, че откакто е настъпила демокрацията българите се изнесоха от България.

120

Анонимен

преди 5 години

Ще го пита някой, все едно има значение мнението му. Просто народа не е подготвен за преименуване, както масово се започна в Русия.

119

Анонимен

преди 5 години

Променя името на връх Шипка ще е голям удар по историческата памет на българите.Да се прави отгоре на това без обществен дебат си е кощунство.