11

чекист

преди 5 години

Абсолютна пaртенка, измислица и скалъпени доказателства! Къде се е чуло и видяло, милиционер да иска подкуп, особено пък стопанска милиция!? Да ги пускат да си вършат работата момчетата!

10

Тодик

преди 5 години

Ти да видиш тези личности са преминавали преатестация от милиция към полиция !!!????!!!!цялата история е едни пари и преминават въпросната преатестация и продължават да служат.Както са бръснали така и бръснат + всички леви бонуси .От затвора да назначат полицаи по добре ще служат в Америка това го има нарича се втори шанс и функционира .Как може да се бориш с престъпност когато нямаш представа какво е от другата страна а и дадат ли шанс на такива да се адаптират много ще са вътре

9

bolbov

преди 5 години

Сега стана ли ви ясно,защо ДС имаше доносници във всички структури на обществото?Генетика или чип е без значение как ще бъде наречен навика на българина да краде изнудва и се корумпира. Това е трагедия за нашия народ.Вижда я Крум Старашни и се опитва да промени народа,но умира по неясен начин.

8

Анонимен

преди 5 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

7

Калашников

преди 5 години

А защо не казахте до сега къде "потъна""дарението "от 4етири тона Добрички суджук ? Левовата му равностойност е много повече от 2000 лв.Шпиц -командата защо още не е сложила прангите на "свидетеля ", известен с псевдонима "Цвък Молитвата "?

6

Мирно,Шпиц!

преди 5 години

Най-вероятно са му обещали да го направят голям началник,ако разкаше пред съда това,което прокорорите на Цвък Молитвата са му написали какво трябва да разказва.

5

крАСАВци

преди 5 години

Бе тия са се самозабравили с лакомиятаи не са се отчитали на правилните "хора"Всички милиционери са такива.Всички РПУ-та отдавна са осарници на нагли бирници и трепове.Да подадеж жалба срещу мутрите на мутритенайс а?

4

Анонимен

преди 5 години

"Така се борят с престъпността на Запад и в САЩ. Един се спасява от присъда и праща в затвора аверите си. Няма друг начин."Начини много, но няма читави кадри.

3

шматка

преди 5 години

Има и друг начин но не искат да го приложат.Защо не запишат в НК че престъпления от длъжностни лица се наказват - х3.Кога ще премахнат -от 1 до 6 гКога ще премахнат това прословуто "или" защото с него се получава "или" ще те накажат "или" няма....

2

Анонимен

преди 5 години

Доносника си е свършил работата. Сега трябва да бъде прокуден на самотен остров, защото едва ли ще стане по-честен.

1

Анонимен

преди 5 години

Така се борят с престъпността на Запад и в САЩ. Един се спасява от присъда и праща в затвора аверите си. Няма друг начин.