14

ПроСоТо

преди 5 години

абе знам ли...."Края на Света" е заидвал още от "Началото на Света"....та знам ли?..-Не знам!../макар че съм предупреден за една дата,ама тя още е далече,па и не ми изясниха за МОЯ край ли става дума,или за "края на света"../Но,ще поживеем,ще видим...."ВСИЧКО ,ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕШ, Е ЛЮБОВ!"

13

Нострадамус

преди 5 години

Денят на Страшния съд идва, но само за жужу кремълски, тази година е предсказано, че той ще се изправи пред Господ Бог, и той ще го нат ири в пъклото, да му пържат кльощавия зад ник хиляда години

12

Анонимен

преди 5 години

Пълна простотия е това с часовника. Щом пак изкараха Тръмп виновен...

11

Никакъв

преди 5 години

край на света няма да дойде !данните според които ще наступи "ядрена зима" са фалшиви като данните за "глобалното затопляне"моща на атомния взриб е силно преувеличена - тези глупости с килотоните са просто лъжа всички каменни и бетонни постройки в Хирошима и Нагасаки останаха почти непокътнати след атомните бомби а прахат се разсея за 20-30 минути атомните бомби не са предназначени да разрушават градове - предвидени са да разрушават бункерите където юдо-масонските гадове биха се скрили

10

Анонимен

преди 5 години

Много ще се радвам всичко да приключи така за целия свят и да се отървем бързо от мъките си, както 1968-*** когато китайските танкове навлязоха в Русия да я превземат и един местен жител руснак до китайската граница казва" преминаваха покрай нашето село хиляди китайски танкове отправени на запад....и за изведнъж нещо СВЕТНА и след това тишина. Отиваме на другия ден на 50 километра на запад и видяхме в полетата едни стотици стопени метални петна.

9

Анонимен

преди 5 години

Странно. Според всички други източници часовникът не е пипан. Само на този сайт за фалшиви новини това се споменава.

8

Анонимен

преди 5 години

DA IDVA PO BARZO 4E NE SE JIVEE

7

Анонимен

преди 5 години

Муахахааха...хамериканците никога са нямали куража да нападнат нито Северна Корея, нито Иран. Какъв страшен съд, бе?А иначе да нападаш Русия си готов за няколко часа от територията на Сащ да остане само една 9,8 милиона квадратни километра пустиня.

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе какво искаш от един Ленинградски гаврош израсъл на улицата и един НюЙорски мошеник.

5

снайпера

преди 5 години

Не плашете хората с тия измислени часовници бе, еиииЩото ще мине и эадмине полунощ, ако въобще ги мръднат тия стрелки повече.

4

Инт

преди 5 години

По-голяма глупост не можахте ли да измислите?

3

Анонимен

преди 5 години

Путин ужасно сбърка с поддръжката си за очевидния ръмпел Тръмп. Ега ти шахматиста, ега ти "гениалния политик". Ще ни вкарат в голяма беля тия двамата. Дано да не съм прав.

2

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно, всички ще отидат в Рая (по Вл.Владимирович)

1

Две минути?...

преди 5 години

Мдамммм, отивам за шише ракия, ще трябва да се отбележи събитието!