34

Анонимен

преди 5 години

До 29Трябеа, да с ебият ДО псоледния човек - СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

33

Анонимен

преди 5 години

,,Журналистчето'' , пише се Алигиери . Сигурно взимаш над средната заплата за страната, а пи шеш грешки като третокласник . Я бързо бягай до бюрото по труда , а от сайта да ми драснат, да се разберем.

32

Увреждат биосферата

преди 5 години

Обсебени от масови убиици престъпници на власт в Брюксел и София принудиха стотици милиони водачи да увреждат все по жестоко земята и въздушния океан с включени сатанински бели високо вредни скенери /led,xenon,haologen and laser/ и нагло престъпни холограмни оръжия сканиращи и увреждащи земята ни налепени на предни стъкла на автомобили цигарени кутии в телефони радари камери.НАд София и други градове се появиха тежки увреждания на биосферата "Готвят ни колапси"/тн "Страшен съд/

31

Анонимен

преди 5 години

Странно ми е как на никого не му е хрумнало ? Че ако не спретнат някаква пъстра кървава война! На великите сили ще им се наложи, да кажат че има такова чудо: свободна енергия и мигом няма да има повече, господари и роби ! Някак парите ще са никому потребни ! Докато една световна война ще отложи това, поне с 100-тина години !

30

Анонимен

преди 5 години

До Мислете *** мозъциБая си ***.2 километра си е бая бомба.

29

Анонимен

преди 5 години

До кога ще чакаме бе ей! Само празни приказки от 1001 нощ!

28

Трайо

преди 5 години

Има грешка с цитата:*ch'entrate

27

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

...имайки предвид емигрантите, предизборната на хилъри, и всички останали финтове, май-май брежнев как глътна вода, таварищ волдемар ще задмине на светлинни години. сега ако свалят цените на петрола и ердоган обърне палачинката пак, в русия ще има 1917 на стероиди.

26

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименЦелта е не просто Украйна да воюва с Русия,а да вкара Русия във война със Запада!Идеята е Източна Европа да загине за да бъде спасена Америка.Нелош замисъл,наистина,стига да се намерят будали за жертви.

25

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименна пу му направиха финт и докато се зяпа на бузова циците, с кон на е6 му взеха офицера във венецуела. като резултат, по медиите местят часовника за трети път на туминътс то миднайт, отново показваме "пасивния екзоскелет без хидравлика", и плашиме украинците с оръжия дето нямат, а всички останали - с фашизъм. през това време китай и реднеците правят база на луната, а в русия вместо 10 яйца , дава 9 за същите пари.

24

Анонимен

преди 5 години

До 26Вижте следя ситуацията в Украйна и не споделям радостните ви заключения.Украйнската армия има оръжие това е факт но сравнена с руската е просто жалка.Руснаците ги превъзхождат може би 30 към 1 и освен повече имат най-различни видове оръжия които украинците нямат.На какво ще им излязат -на кораби ли,на самолети ли,на ракети ли или може би на подводници?Безмислените атаки ще доведат до още загуби и респективно още кредити за да ги загробят .Тва е целта.Вие се радвате като малко дете..

23

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

еее 2 минути до полунощ е откак стана патакламата в сирия. проверявайте си домашните.

22

Ха-ха

преди 5 години

До До 23:Хохлите са си същите смешници както и преди!Никакво оръжие не може да помогне,когато войската не струва!Виж беля могат да направят,за това не се искат големи способности.

21

До 23:

преди 5 години

Не ти е точна иинформацията за Украйна. В момента украинската армия е превъоръжена и много добре подготвена. Това не са онези комици от 2015 когато бабите ги млатеха. Украинските военни заводи работят на макс. В Украйна има млади, дрогирани ***, които безделничат, но мразят Русия и руснаците. Някога някой ще им палне фитила и войната с Русия ще бъде факт. Ако се включи Полша и НАТО работата излиза извън контрол.

20

Факт

преди 5 години

Хората станаха прекалено много и Земята не може да ги понесе.И понеже трудно ще се ограничи потреблението,подходът ще е радикален-редукция на населението.Със сигурност вече е планирано как,колко и къде,даже процесът е стартиран.За съжаление ще можем само да констатираме какво се случва,без да можем да го спрем.Докато сме живи все още....

19

Джедай Мастър

преди 5 години

Слушал съм я. От албума Пауърслейв от 1984 г. е.

18

Анонимен

преди 5 години

Това са клакьори на демократическата партия-истерично квичене.Откак Тръмп е на власт конфликтът в Украйна затихна ,войната в Сирия спря...Американската армия не се подготвя за ядрен конфликт-няма особено раздвижване на подводници,няма патрулиращи самолети с атомно оръжие на борда,няма и някаква особена активност около космодрумите.Преди голяма война ще почнат да изстрелват много бързо различни ракети със военни сателити и спътници.Но на този етап всичко си е както всеки ден.Вижте в интернет.

17

анонимен

преди 5 години

Да идва, да идва, че вече не се живее в тази мизерна държава! Само работа и работа, и работа, и никакъв живот!

16

Анонимен

преди 5 години

Познавам един часовникар, който ще поправи Часовника. После ще го превърти така, че да има много, много часове до излизането на кукувичката. Тези часове ще са пълни с радост за всички, които сега гледат с ужас Часовника! Той и сега всекидневно работи, но "ангели поют какими-то злыми голосами", както пееше един самотен бард. Вторачили зли очички, с пяна на уста сипят лъжи и ругатни по Часовникаря, но той продължава да работи. Това упорство плаши тъмните сили и те се гърчат! Той управлява времето!

15

Мислете овчи мозъци

преди 5 години

Атомните бомби са предвидени да разрушават бункерите където би се укрил юдо-масонския елит - не градовете ако целта са градовете то никой не би се хабил да прави носителите високоточни - ако целта е града то километър-два точност са напълно достатъчниако Русия имаше средства да унищожи Бънкера на Хитлер и ако Хитлер имаше средстав да унищожи Кремъл дали щеше да има 2-ра световна изобщо как мислите *** промити от еврейската пропаганда мозъци!?