106

107

преди 5 години

До 107Какво имаш в предвид под това разбрахме те , че си ***?Ако ти живееш в сета на интернет и за теб всеки който се противопоставя на определена политика е подстрекаван по някакъв начин да го прави, то има и хора които живеят в реалността, виждат проблемите около себе си и им се случва да изразяват мнение, собствено мнение. И не ме наричай *** защото мнението ми не съвпада с твоето, защото най малкото е некултурно, също както аз се въздържам да те нарека *** да речем.

105

Родител

преди 5 години

Идеята е много добра, но *** си е ***. Все още не е дорасъл за нея.

104

Анонимен

преди 5 години

До 107И защо трябва да съм ***, защото не мисля като теб ли? Ами приеми, че в тоз живот има и хора, които не мислят като теб и не са привърженици в това сецата да се шамарат, вместо с добро да се обяснява.

103

Анонимен

преди 5 години

Имам приятели гейове, уважаваме се и се разбираме, чат пат се опитват да защитават либераски цености, но самите виждат колко е смешно и спират.А това което са прокарва като политика има много малко общо с тях, става въпрос за чужди интереси, НПО-та и бг-продажници.

102

Анонимен

преди 5 години

До 105Ами язък ти за висшите образования, щом с две такива не намери думи и тактика, за да се справиш с едно малко дете без да го шамаросаш за такава дреболия. Ти образование си взел, ама явно ти куца възпитанието, щом шамарите са решение за теб.

101

105

преди 5 години

Хайде, сига глупости! Разбрахме те, че си тpoл.

100

Анонимен

преди 5 години

До 103А ти питаш ли се защо детето се тръшка за близалка? Ами първо, защото те нарочно са поставени от тези, които искат да ги продадат така, че като плащаш на касата дедето да ги види (!) и да го изкушават и да се тръшка и второ, защото захарта в тях те прави пристрастен като цигарите например.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Нито пуша, нито пия, спортувам има две висши образования и нормални доходи, да речем над средните за страната. Смятам , че живея повече от нормално и се стремя да отглеждам подопечните си в здрава - здравословна среда и да възпитам в тях характер който да им помага в реалността в която живеем.Агресията и насилието не започват от нас и няма да свършат с нас, а по всичко личи , че все повече ще се сблъскваме с тях.

98

СС

преди 5 години

истината е че постепенно световните кукловоди си налагат новия световен ред с техните си НПО и марионетки в парламентите който гласуват закони, и един ден като почнат да ви вземат децата и да ги дават за осиновяване някъде по света без да имате информация къде и всичко ще е според закона ще можете да се опалчите само на арменския поп и да се чудите що стана така уж не го шамарих....но държавата знае по добре ще живее щастливо при новото си гей семейство то няма да го бие ще го гали по дупето....

97

За близалката

преди 5 години

Ако не можеш да научиш дете, че ще получи нещо когато ти решиш (без значение колко е незначително) за необходимо, как ще го накараш да седне да си научи и да си напише домашните. А АКО НЯКОЙ СМЯТА, ЧЕ НЯМА ДЕЦА С ПРОБЛЕМЕН ХАРАКТЕР ИСКАМ ДА КАЖА МОЛЯ НЕ СЪДЕТЕ ПО СЕБЕ СИ.

96

До 98

преди 5 години

Точно това е идеята! Прокарват се лобистки закони с мъгляви формулировки в тях, които развързват ръцете на държавата и и джендърските НПО-та като в Норвегия.

95

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е чудно какви са потресаващите причини, които ви каррат да шамаросате детето си. Освен този със смешната причина, за това, че детето се "тръшкало за близалка"?

94

Анонимен

преди 5 години

До 96Ти близалка не купи, шамароса го, а цигари купи ли си? :-)))

93

Анонимен

преди 5 години

До 96О за една близалка и вече шамар. За такава дреболия. *** на лекар, не си добре.

92

Анонимен

преди 5 години

.....В нея се предвижда телесното наказание над деца да стане престъпление.......Единствено ТОВА изречение не ми харесва в цялата статия, всичкото друго добре, съгласен. Какво, аджеба, означава "телесното наказание над деца"?! Всеки си го тълкува различно и кипят безмислени спорове ЗА и ПРОТИВ, но никой от нас няма идея какво е имала предвид хубостницата-експерт. Ако се тълкува буквално това може да бъде всяко едно физическо действие, приложено като наказваща мярка, а това е направо безумие.

91

Анонимен

преди 5 години

Един щастлив човек никога не удря друг, пък било и дете.

90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Това няма общо с родител който перва сина си зад врата когато се тръшка за близалка в магазина, което е най често срещаното.

89

Анонимен

преди 5 години

Българинът е огрухан от мизерията и произхождащите от нея проблеми, и си го изкарва на децата и жената, защото са по-слаби физически от него. Това е комплексарщина, а не възпитание.

88

До 92

преди 5 години

Ти нямаш деца , НПО тpoлче!

87

SS

преди 5 години

Честно казан съм атеист, но по всичко личи , че ще се наложи да започна да се моля за спасението на България с хора като тази просто няма да изкараме повече от 150 години на географията на която се намираме.