146

Анонимен

преди 5 години

Имам познати които си глезят детето неимоверно и то не знае що е шамар. В същото време тоя лигльо само дебне кое дете да нарани и разплаче със зверски поглед. Пълен жалнатин и егоист. Други мои познати със шамарчета имат две неверояни състрадателни и отговорни деца. 90% от моите наблюдения са, че шамарът, не боя възпитава. Бъркате нещата. Дори и битите деца стават състрадателни, защото знаят какво е. Само глезените непознаващи това си мислят, че е хубаво и имат право да го правят.

145

Анонимен

преди 5 години

Деветте момичета от съседната статия, които бият своя съученичка пред мола едва ли са жертви на домашно насилие, по-скоро точно обратното - разглезени, нахални, смятащи, че целият свят им е длъжен.

144

Анонимен

преди 5 години

Пазете си децата от осиновителската мафия на държавни постове.

143

Анонимен

преди 5 години

не на шамара врене е за ритници.

142

Цар Леонид

преди 5 години

Нас ни възпитаваха спартански и станахме мъже легенди. Вас ви възпитава д-р Лилова и ставате епилирани джeндъpи, cкoпци, eвнycи, гейове, ЛГБТета, Кончити Вурст, Елтън-Джоновци, Кулагиновци, Дим-Дуковци, Евгени-Минчевци, Кецове-Мецове и всякаква болна, и3вpaтена пaплa4!!!

141

глупости на търкалет

преди 5 години

От цялата работа разбирам, че бъдещите ни деца ги подготвят за джендърчета.И това благодарение на нашите продажни държавници-соросчета

140

Ха ха ха,

преди 5 години

Глупости,шамаросваха ни здраво и станахме хора. Сега с тези лигавщини виждаме какви са резултатите. Момичета се бият като животни всички смятат ,че са миропомазани и могат да правят каквото си искат.Не е нужо да пребиваш едно дете ,но малко от "шамарената фабрика" трябва да има.

139

сс

преди 5 години

нещо което не става с бой става с много бой, воените защо прилагат сила за нещо??? Защото където свършва дипломацията започва войната, където свършат думите почват шамарите. всичко е субективно и комплексно, винаги е имало насилие и винаги ще го има на всички нива и навсякъде, ако можеше всичко да се решава само с думи би било много хубаво, света щеше да е много по добър, за жалост е точно обратното, насилието се покачва трябва да се прави разлика между системно насилие и възпитаващо насилие

138

РОМАН

преди 5 години

ЩОМ *** БИИЙ НАЧИ *** УБИЧА!!!

137

Анонимен

преди 5 години

Шамарът е задължителен за възпитанието. Мен са ме шамарили родители, учители, батковци, каки и т.н. Днешното разлигавено възпитание, при което деца съдят родителите си, възпитава безчувствени психопати.

136

33

преди 5 години

Д-р Лилова веднага да си хвърли дипломата заради неграмотното си твърдение , че детето на родител насилник автоматично става насилник.Къде е прочела тази глупост? И тази жена ръководи цяла агенция !?Нито клипчето , нито погледа сами по себе си могат да помогнат при криза в отношенията деца - родители!Но за да се знае как трябва човек да е чел много в университета , да е трупал опит и т. н.

135

СС

преди 5 години

едно време в училище ако направиш някоя беля, учителя ти зашлевява един, носи те при директора, директора ти откърпи един зад врата викат бащати на другия ден и му казват какво си направил той пред тях ти изгърми един а вечерта като се приберете още малко шамари, и после помисли си пак да правиш щуротии и какво пораснахме и смятам че са ни наляли малко морал а сегашните какаванчета с перце ги галят а то от нагло по-нагло става и се качва на главата на учители родители и всички има възпитаващ бой

134

Анонимен

преди 5 години

"Който жали пръчката си, не жали детето си!"

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136Е не *** и не се впечатлява не се плаши и общо казано си го премества в другия крачол и в момента когато се почувства достатъчно силен ще се противопостави както може.Възпитанието е да се справя с проблемите, а не да изпада в депресия и ужас при среща с агресия.

132

Шамарите

преди 5 години

са решение като ида утре с детето на училище и ошамаря "батковците" ега ти лекетата

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 134Проблемът е , че шамарът изобщо не му е проблем, не го респектира и не го впечатлява, (дългосрочно) просто слага граници.

130

Анонимен

преди 5 години

До 135И какво, като го шамариш твоя ще го направиш "корав мъж" и другия път като срещне същите батковци ще ги разхвърля. Не ставай смешен. Просто го подготви за живота по добрия начин, но шамарите не са решение.

129

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128"светът остава хубав" спомни си тези думи когато рано или късно дойде твоето дете след училище и ти каже, ми днес докато се връщах едни батковци ми взеха паричките. И после следва в твоя случай (мамо - татко) страх ме е не искам да ходя на училище и следва депресия и какво ли още не. И само не казвай, че ще му подсигуриш среда която ще го предпази от подобни ситуации, защото тази е примерна е те могат да се много и различни и все ще ти се случи, а пък ти си гледай през р-те цай

128

Анонимен

преди 5 години

До 132Един шамар "от време на време" е проблем за твоето дете, иначе за теб е супер, ти изпускаш парата.

127

Анонимен

преди 5 години

До 126И шамарът е издевателство, амо още не можеш да го осъзнаеш. И детето ти не може да се защити от теб.