62

1223

преди 5 години

От няколко години си мисля, че демокрацията това е инструмент чрез който САЩ се стреми да владее света. Всеки един лидер на държава която не купува оръжие от САЩ, не пуска компании от САЩ да експлоатират природните и богатства или накратко не е съюзник на САЩ е обявяван за диктатор, главорез, и недемократично избран тиранин който потъпква гражданските свободи на народа си.

61

емиграция

преди 5 години

Че този неграмотен Мадуро ще падне от власт си го знаем, но защо все още има в България такива некадърници да го защитавата? Това е притеснението. Не разбраха ли най-после някои другари, че с лозунги и лафове отпреди 70-80 години икономика не се прави, а хората гладуват, умират ....

60

ПЕНКО

преди 5 години

С МАЛКО ВОЕННА ПОМОЩ СРЕЩУ САЩ ОТ ... - МАДУРО ТРЯБВА ДА ДАЙСТВА СЪОТВЕТНО НА ДЕЙСТВИЯТА НА ЦРУ ЧИЛИЙСКИЯ ПИНОЧЕТ / АМЕРИКАНСКИЯТ ПРИМЕР Е ЯСЕН/!!! НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВЯ ЖИВ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ВЕНЕЦУЕЛА "ВАШИНГТОНЕЦ " ! И ЗАЩО" ПОДМЕТКАТА "НА ТЕЗИ ,КОИТО СРИВАТ ВАЛУТИТЕ Е ОСТАВЕН ЖИВ ???...КАК ПОСТЪПИ КУБА С "ПОДМЕТКИТЕ " НА САЩ ??? НЯМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ / НАРОДОУПРАВЛЕНИЕ/ !!!???!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Хамериканите да хванат Николас за презимето.

58

Анонимен

преди 5 години

САЩ са империалистичен неонацистки райх.Ен това им е демокрацията и я рапосраняват ли разпостраняват.И сега някакъв платен травестрон се бил обявил за премиер и я те го признали.Ми добре утре и аз се укичвам със свастиките че да кефя Стив Банън и Майк Помпео и да знаете вече съм президент на България Русия и Северна Азия плюс западна Азия и Полинезия и сега всичките американски *** дето ме плюха дя му мислят и на колене.Това е такъв велик сиир че няма накъде.

57

Анонимен

преди 5 години

И варненската мутра се исказа в подкрепа на Ташункo.

56

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ПО ГОЛЯМ ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА ОТ РОСИ ПЛЕВНЕЛИЕВ,ЗАЩОТО ТОЙ(ТЯ) УСПЯ ДА ОБЕДИНИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ СЕБЕ СИ

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44 ха ха точно си го казал колега .заначи според западните (демократични) (ценности) щом някой си дето не е нищо ,но е удобен трабнсджендър на запаАдналия свят се самообяви за някакъв -примерно я президентин,я премиер и мошенцата го признаявт за такъв ,той значи ли ,че вече е(президент или премиер) По тази логика аз се самообявявам за шейх на саудитска арабия ,Катар и ОАЕ и автоматически ставам собственик на петролните кладенци оочаквам запада да ме признае за такъв ха ха ха

54

456

преди 5 години

Световния хегемон и разпространител на демокрация и мир по света ще направят всичко възможно, докато венецуелския Роско Пл. не стане президент! Демокрация, ри'иш ли?!

53

Край

преди 5 години

При срещата на Мадуро с Путин присъствал и адмирал Куроедов.

52

не може да бъде!

преди 5 години

До опетков - защото латинска Америка не Европа,а Венецуела не е България,даже не е Румъния или Македония!?И защото европейската мизерия е лукс за Латинска Америка,а европейският лукс е мизерия спрямо латиноамериканския...

51

опетков

преди 5 години

До не може да бъде! Твърде дълго венецуелците търпят безобразията на Мъдуркото. Защо винаги се получава така че държавата загива когато на власт дойде неграмотен ****от, опитващ се да управлява като червен диктатор, уж "за благото на народа". Тази игра и ние я играхме през 1997г.

50

Анонимен

преди 5 години

БСП и Атака ще сформират бойни групи в подкрепа на тавариш Мадуро.Само от тука да не забравят да си вземат тоалетна хартия .

49

noFreeman

преди 5 години

каква опозиция бе... хамериканоидните у-р-о-ди искат да заграбят най-голямото находище в света открито преди години... нали тая у-р-од-ли-ва страна живее от кражби, избиване на невинно население и 37 преврата преврата от 1990 година насам...

48

Анонимен

преди 5 години

И ние тука имаме един Мадуро който неще да пусне властта.

47

не може да бъде!

преди 5 години

На всеки труден въпрос има един очевиден,*** и...неверен отговор!Икономическата политика на Мадуро търпи провал,но Венецуела още не е фалирала.Русия има накакви инвестиции в страната,но Китай е вложил в нея /според медиите/70 млрд.USD и със сигурност не смята да ги загуби!Освен това наблюдаваме съгласувани действия на Китай с Русия!?Сега ще последва едно вливане на пари от тяхна страна,нова икономическа политика с тяхно дейно участие,укрепване на икономиката и всички са щастливи...без САЩ!?

46

Анонимен

преди 5 години

Мадура Мадуро,, така става като *** на Путин ....пропагандата

45

Анонимен

преди 5 години

"Николас Мадуро не отстъпва властта"--"с кръв сме я взели , с кръв ше я дадем!. Аз съм червен, но не съм ляв! диктатор съм!""...иска диалог с опозицията"---нека да поделим баницата - с нашата батака, с нашето де *** се, с нашата воля ... да разделим порциите 3-5-9! ))

44

АнонимеН

преди 5 години

ДРЪЖ МАДУРО ДРЪЖ , ДРЪЖ МАДУРО ДРЪЖ

43

Анонимен

преди 5 години

БСП "Красна поляна" още ли не е изказала подкрепата си за Мадурко?