12

Ozzy

преди 5 години

В цената на картите в България и чужбина няма голяма разлика. Разликата идва от по-ниските цени при нас за хотели, кръчми и цялостни пакети. Тук освен да се кара, може и вечер да се вилнее по механи, кръчми и барове. В чуждите курорти това удоволствие е много по-скъпо. В крайна сметка обаче, нищо не може да сравни с нашенската идиотия да спреш развитието на Банско и да караш хората да висят по два часа на опашка, заради малоуните еко-талибани.

11

Скиорче

преди 5 години

Защо ми изтрихте коментара преди малко? Отново казвам че статията ви е платена! Че ски карта в банско струва 195 евро за 6 дена, а в Австрия седмична карта струва 200евро НО там получаваш карта за 860км писти и 278 лифта(говоря за ски зоната ski amade) Ако пак го изтрите доказвате че ски курортите в България ви плащат, за да отказвате хората да карат ски в чужбина мислейки си че е по-скъпо, а НЕ Е! СМЕШНИЦИ!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Най-солено излиза да се родиш и да живееш в България!

9

Митко

преди 5 години

Докато има псевдо "ЕКОЛОЗИ" в България ще караме по чуждите писти. Ски карта на Банско 380лева за 6 дни чакаш 2 часа на лифта. Ски карта във Франция 400 лева за 6 дни и на нито един лифт не чакаш, защото има 20 лифта.

8

Нормален

преди 5 години

Кое му е соленото? В БГ картата за седмица е около 350 лева или 175 евро. Цените са близки, а броя и качеството на пистите, както и бслужването и организацията, у нас са крайно занижени. Евтино у нас е най-ниския клас туристи, които плащат евтини пакети, само пият и развалят реномето на курортите ни /ако още е останало такова/.

7

bg

преди 5 години

цените са около нашите или с 20% по-скъпи, но качеството е несравнимо...широки писти и никакви опашки...а храната по пистите е по-евтина от Банско, да не говорим за качеството и... абе имаме страхотни условия, а ни принудиха да караме по 1500км извъб БГ за да покараме ски като хората

6

Bit

преди 5 години

Пълни глупости!!!!!Да има и такива места, на които се плаща 250 евро но това е цената за седмица!Нормалните цени започват от 80 евро за седмична карта.

5

Kuncho

преди 5 години

Към картата в Австрия примерно имаш безплатен паркинг и цената пада на всеки час.Така че ако сравниш разхода за самото каране на ски там цените са по ниски от произволен ски курорт от големите в България.С разлика че инфраструктурата, лифтовете и пистите нямат нищо общо с България:)

4

до 3

преди 5 години

ЛЪЖЕШ! Еднодневна ски карта е на далеч по-ниска цена, лъжецо!

3

Анонимен

преди 5 години

То при *** милиционер комуниста турен за бизнесмен много евтино излиза. Най-вече за мазохисти.

2

Анонимен

преди 5 години

А то пък в България много евтино... На Витоша един ден ти е 100 лв. Както искате го гледайте.

1

Анонимен

преди 5 години

Много скъпо!