9

ББ

преди 5 години

Провалени политици .

8

Гледна точка

преди 5 години

Еми Делян Добрев е прав! И мен да ме окалят по този гнусен начин, по който го направи Йончева и аз ще се постарая истината за нея да излезе наяве!

7

Гледна точка

преди 5 години

Когато БСП-то обвиняват (чрез лъжи), тогава всичко е нормално и искат оставки. Когато обаче ГЕРБ разкриват злоупотреби на висши БСП- арски ръководители, то тогава почват да се оправдават, че ГЕРБ размахва политическа бухалка! Трябва да се отбележи другарЕ, че съдът е независима и е длъжна да разследва всеки достоверно доказателство!

6

Перко

преди 5 години

А Кирчо Добрев кога?

5

Ха-ха

преди 5 години

При Иванчева ти е мястото Ленче. Само дето тя не успя, като тебе, да сгъне парите

4

АЗ

преди 5 години

Герб първо да направят тестовете на асфалта да не се ослушват, няма кой да им търпи измамите.ще има сигнал до брюксел с искане за официална експертиза от олаф

3

Анонимен

преди 5 години

остава да каже да така е, прокуратурата има доказателства, съдът преценя тежестта им, не виждам какъв е проблемът. Не е като по време на народния съд, народът иска и убиват някой. И аз искам да видя завряния ни зет в лаборатория на централния затвор да си пиши анализите за финансовото състоя на затвора и колко ще трябва да работи за да му стане килията луксозна!

2

по Делян Добрев

преди 5 години

ГЕРБ си направиха спец. съд за всяване на терор не за справедливост!

1

Анонимен

преди 5 години

Чиста саморазправа.