29

България е във НАТО

преди 5 години

Най голямото зло за България е комунизъма и се чудя защо не бяха вкарани по затеорите комунистическите изчадия до крак сега България щеше да е много добро място за живеене

28

Тома Биков

преди 5 години

Рано или късно крадливата герберска пасмина ще си плати мастрафа. И тоя път никакви германски депутати няма да могат да им помогнат. Идва Видовдев!

27

Анонимен

преди 5 години

Има разлика между Вежди Рашидов, който е имал депозит в КТБ и изгоря след фалита на банката и Елена Йончева, която е теглила неправомерно пари от банката !

26

Анонимен

преди 5 години

Защо за всеки от другите партии може, а за Елена Йончева не може да се повдигне обвинение. А сетих се , те в БСП всичките са за затвора начело с Нинова и сега се правят на света вода ненапита. Защо сега Йончева не ходи по света да отразява разни събития, защото няма кой да и плаща разходките.

25

Къса памет

преди 5 години

Елена Йончева е знаела - добре. БНБ - не, ДАНС - не, Вежди Рашидов -не, Иван Костов и щерка му - не, правителството -не. Цветан Василев пее с Иван Искров - шеф на БНБ ( с над 20 000лв месечна заплата) " Назад, назад моме Калино". Цв Василев - банкер на годината. Ние ще платим 4,5 млрд лева без лихвите, и ще се радваме, че повдигнали на Йончева обвинение. Да ни е честита малоумната история! А, забравих и за най - великия депутат Пеевски - той е чист като детска сълза.... Ама сме такива ***!

24

До 28

преди 5 години

Никой не твърди, че Йончева е лъгала, а че е крала пари от КТБ ! И понеже се е мъчила да закрие следите от кражбата с псевдо заплата в офшорка, прокуратурата я обвинява в пране на пари !

23

Анонимен

преди 5 години

Е за кое излъга Йончева? Че оградата скъпа и калпава лъжа ли е? Че в Хасково беше шурек, баджанак, зет, свако и како, лъжа ли беше.За калпавите магистрали с ограниченията по тях, лъжа ли е? Е няма как да изкарваш кирливете ризи на ГЕРБ и да не те погнат.

22

1

преди 5 години

До Анонимен14,за политбюрото на герб-комунисти ли става въпрос,защото в политбюрото им няма нито един,който да не е бил член на бкп,даже баш началника на политбюрото,носи званието ,най-млад комунист.

21

така е

преди 5 години

Напоследък прокуратурата само абсурди сътворява.Прекрати делото срещу Московски, сега захапаха Йончева, защото иска да се направи проверка на построените магистрали ...

20

Анонимен

преди 5 години

Ой, милата! Някой и пъхнал едни пари в джобчето а тя нищо не знае......

19

аз

преди 5 години

Че е саморазправа саморазправа е!Но че е крала крала е!А балъците дето я защитават още се чудят защо са най-бедни и мизерни в Европа)

18

Анонимен

преди 5 години

До Хахо,за цецка цъфнал гербер,ли да гласуваме,или за банкянския индивид,ти за нейните не бери грижа.

17

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Ленчеее-не се прави на ударена .Въпросът е не чрез кого са приведени парите , а от кого...и за какво!!!

16

смях

преди 5 години

Не мога да повярвам до кво падение стига ГЕРБ. Толкова скалъпени и позорни дела срещу всеки, който не им пляска в транс е копаене на дъното. Не само че няма да бъде осъдена, ами напротив, ще бъде героизирана и издигната в култ. Помнете ми думата Йончева ще бъде премиер.

15

Ха-ха

преди 5 години

Заради хубавата Елена почнала Троянската война. Ама тази не е хубава и за нея война няма да има. Първо нейните ще я отсвирят, нищо че засега я подкрепят. Те като усетят дебелия обръщат хастара

14

Знаем коя си

преди 5 години

Баща ченге и майка рускиняИзгонена от Ирак за фалшиви новиниЗабрана за в влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на КримИграеща параван на серГей в замяна много пари от нашите данъци

13

Анонимен

преди 5 години

До Ц.БездомникаИ за Нинова и за импекситe и за кoмyнетата пишете!И за Иванчева!що бе, нали трябва да се оплаквате, че било политическа поръчка.За Бенчо, Р.Овч. и Таско може ли да пишем? За оня с фонтаните?

12

Червени мухоморки

преди 5 години

БСП като са солидарни с тая крадла, като я осъдят да влизат солидарно с нея в сливенския...

11

Банкя

преди 5 години

Дори всичко да не е вярно на 100% защо като е толкова съвестна и морална трябва да получава парите си чрез офшорки?

10

Анонимен

преди 5 години

Да се предявят обвинения към майките на тримата доносници (сигнализатори) от ГЕРБ, за това, че е трябвало да знаят какви *** ще родят и не са взели своевременни мерки! И други майки също!