38

До чукчата с въпроса

преди 5 години

"двете са били задържани заради наркотици."Чукча писател, знаем.

37

Анонимен

преди 5 години

До AleksТочно като за твоята неграмотност става дума.

36

Aleks

преди 5 години

Даскалото е виновно щото е много стресирващо и ни искарва нервите ,аз самия също се бия да си го искарам като имам много уроци и като ни крещят даскалите!

35

Анонимен

преди 5 години

Бил съм там на студентски празник. Ами село пълно с селянпетаа. Отиваме в единствения им клуб и идват бай сельовцитее да се блъскат и да търсят конфликти. Че се наложи да наритамее 2ма и на следващия ден седяха мирно в ъгъла. Кво да правиш различни вселени. Там акъла им е 30 год назад :))

34

Анонимен

преди 5 години

На тия дето ги виждате родителите им бият учителите, бият лекатите от спешната помощ, правят скандали в магазина ,общината и в полицията.. Е какво очаквате от недоносчетата им. Всичко е чалгомутренска култура.

33

Жалка история

преди 5 години

Най-лесният начин да подчиниш една организация, структура, дори държава е като уредиш да я ръководи ***, неморален и зависим от теб човек (хора). Това се случи в България. За Запада сме най-полезни в състояние на будна кома - слушкаме, плащаме, обучаваме бял персонал и умираме.

32

A

преди 5 години

Момичета на 14 и 15 години и вече забъркани с наркотици....

31

Няма никаква надежда

преди 5 години

България е гето. В последните 10 години и последните остатъци от ред бяха унищожение от Шайката. Не, че предишните бяха стока, но ГЕРБ са просто уникални. Анархията в държавата е пълна. Няма никаква надежда. Просто бягайте!

30

Анонимен

преди 5 години

За жалост момичетата тръгнаха по много лош път.

29

Анонимен

преди 5 години

Нация в културен и морален упадък сме без визия занапред, всичко останало е следствие, и разпада на институциите, и слабите семейства, и икономиката, и понижаващото се интелектуално ниво на населението. През комунизма реда се е прилагал силово и е бил резултат от тогавашната световна конюнктура, а сега няма такава външна сила, нямаме и вътрешна мотивация да постигнем някакъв ред.

28

Анонимен

преди 5 години

В САЩ полицията бие и затова има ред и демокрация.(дори стрелят , ако не изпълняваш). Тук полицията не смее да си упражни правомощията, защото после ги правят на маймуни.

27

Анонимен

преди 5 години

Това са жените на бъдещето, е как младите момчета да искаме да останем и да правим семейства с тия? Амин

26

Анонимен

преди 5 години

Проблем е образователната система. Необразовани родители и естествено деца диваци.

25

Discovery

преди 5 години

До "Как да се намеся като после може да ме вкарат в затвора."Ами колегата си го е казал... за да ги разтървеш, трябва да приложиш сила. С галене и милувки нема да стане. После като им направиш некоя и друга синина от силно стискане и като си извадят по едно медицинско, ще има да се чудиш кво ти е требало да се бъркаш. Не за друго, ама знаете как са нещата в БГ... Айде медиите да престаната да го изкарват все едно на хората им е все тая. Но са наясно, че тука всичко е накриво...

24

Анонимен

преди 5 години

"Затова не сме дорасли за демокрация и вече народа си иска пак опашките и лимонадата."Няма народ на света, дорасъл за демокрация. Не се лъжете. Освен това демокрация не значи държавата да не съществува, както любезните ни евро-атлантически "приятели" осигуриха да се получи у нас.

23

Анонимен

преди 5 години

Как да се намеся като после може да ме вкарат в затвора. Ако съм сигурен, че може да им обърша едни здрави шамари на пачите ще помогна, ама няма да лежа в затвора... за това, че съм бил 14 и 15 годишна.

22

Шамана

преди 5 години

Трябва да си тотален психопат, за да обвиниш демокрацията ( каквато тук няма ) за тази случка...племето е твърде просто, дори не може да си възпита децата...

21

Анонимен

преди 5 години

Злобата между жените(особено момичетата) е много голяма. Това е за психолози.

20

Баници с боза

преди 5 години

Да си свободен, означава да поемеш отговорност като личност, а не да го обърнеш на свободия. Затова не сме дорасли за демокрация и вече народа си иска пак опашките и лимонадата.

19

Victimized

преди 5 години

За всеки мъж би било трудно да се намеси, ако дори малко мисли за последствията. Първо такива малки пръдли са хипер отворени, ако искаш да ги разтървеш ще почнат да скачат да удрят и теб и да викат, след това ще се видиш на клипче във ФБ със заглавие, мъж малтретира ученички. Чудно!