98

Макренко

преди 5 години

Преди "демокрацията" такъв бой щяха да ядат малките сополани от родители и в училище,че ушите щяха да им светят червено една седмица. Но сега всичко е позволено,няма проблем!

97

Skunka

преди 5 години

Щом не могат да спрат три сополанки тези минувачи, все по - ясно ми става, трагично е.

96

Бай Петко

преди 5 години

При демокрацията е така а се намеси някои възрастен ще го викат по съдилища за матлертиране на непълнолетни

95

Анонимен

преди 5 години

Изрдки. Особено онази която дърпа косата на снимката.

94

Reptile

преди 5 години

Хероин се продавал в Балкан, хубаво, сега се продава до всяко училище. И разни миркански мекерета казват, че нямало разлика. ИЗМЕТЪ!

93

хюго бос

преди 5 години

Не разбирам упреците за разсеяните минувачи. Какво се очаква да направят хората? Да разтървават освирепели фльорци, които да се нахвърлят на минувачите? Или да им дадат повод за оплаквания в полицията, че са "бити" от минувачите? На никой не му е работа да си търси белята, да се прави на звероукротител- има си 112 , полиция, звъни се на тях. Стига с тези упреци и критики за самоутвержено разтърваване.

92

А

преди 5 години

Давай Гришо!!!

91

тонката

преди 5 години

Комунизмът е виновен за всичко - каза Боко и положи асфалта върху пресния сняг

90

Байфидан

преди 5 години

С нетърпение чакам да минат още десет години, да видим тогава гербодебилите пак ли с комунизма ще се оправдават.

89

месара

преди 5 години

Явно и малките деца вече искат да са като премиера хахахахаха върви народе омутрени

88

Зозо

преди 5 години

При комунизма минувачите щяха да напердашат пиклите и да получат награда за това. Не оправдавайте скотското си малодушие с неща отпреди 40 години.

87

До Зозо

преди 5 години

Това са плодовете на комунизма, не на демокрацията - на поколенията не смеещи да гъкнат за да не ги опандизат за грешно казана дума или жест.

86

Анонимен

преди 5 години

не на насилието, във всичките му форми

85

Зозо

преди 5 години

Дойде време да берем плодовете на демокрацията. Да ви е вкусно!

84

иво

преди 5 години

*** народ сме си, заслужаваме си орисията и дано изчезнем!!! Това бездушие е всекидневно!

83

@#%$

преди 5 години

Двама възрастни е било достатъчно и да им бяха извикали две думи - че полицията е на път, примерно - щяха малко поне да им отвлекат вниманието за да не пребиват напълно момичето... даже не става дума за физическа намеса!При толкова народ, един да стане веднага ще се присъединят и други хора - това ако беше в друга държава с други ХОРА. Що за живот, що за човеци, как живеят със себе си тия дето са пили кафе там наоколо...

82

Анонимен

преди 5 години

Българина е мъж само на маса и като пребива жена си.В другите случаи е Генетично анадолско животно ,силно тъъпооо дебелокожооо и неадекватно.Дори да изнасилват жена му и дъщеря му пред очите му то ще стои и ще гледа сеир .Страхливо племе жалко в което истинските Българи нямат и 1% вече.

81

Наблюдател

преди 5 години

Чета тука и не мога да повярвам!Дискусия дали да се намеси човек и как! Като звънне на 112 примерно няма да отнесе нито шут, нито някой ще бъде обвинен в побои.Всички сеирджии са съучастници. Дебилни хора.

80

Totenkopf

преди 5 години

"Още по-потресаващо обаче било безразличието на хората, които отминавали грозната гледка и не се намесили да прекратят насилието." - Не познавате законите г-н квази журналист Цветелин Димитров, при намеса това се нарича саморазправа и самоуправство и се преследва от законът. Никой не иска заради такава случка да го влачат по РПУ-тата и съдилищата, виж ако успее с думи да ги накарат да спрат е друго, но да тръгне физически, законът те удря веднага. Затова си има органи на реда.

79

Анонимен

преди 5 години

Хората трябва да знаят, че никога не трябва да се правят на герои! Вика се полиция!!!