13

Анонимен

преди 5 години

Това ли е днешната статия, с коята трябваше да втвърдят убеждението ни, че няма имотен балон и цените ще растат още? Добре, убедихте ме, но въпреки убеждението ми, с кредит или без, като гражданин с нормални доходи, не мога да си купя жилище. Но, че няма имотен балон ви вярвам, жилища повече от хората, но имотен балон -няма.

12

Анонимен

преди 5 години

голям лъжеш е този плешив мошенник!не клиент, а ТИ си този, който трябва да преценява дали може да му отпуснеш "на границата" на риска, дали е "перспективен" да го доиш до безкрай или риска е прекалено голям! ТИ и никой друг! Престанете да ЛЪЖЕТЕ , че клиента "тегли", че клиента "взима" кредит! НЕ, не "тегли", и не "взима" ... а му "отпускат" или му "дават", въз основа да АНАЛИЗ и ПРЕЦЕНКА ОТ ВАША СТРАНА!Като ти е грешна преценката или умишлено отиваш на хазартна игра - *** хурката накрая!

11

марко

преди 5 години

Инж. Химика , който парцелира и разпродаде Слънчев бряг , сега се изявява като мастит банкер , вместо да е под ключ в софийския централен !?!?

10

Сата НАТО

преди 5 години

Никъде няма упрек, има похвала за пестеливостта на българите.Българинът много по-дълго и в по-голяма степен е бил собствекик, отколкото руснака. Руснакът винаги е бил роб и ***.

9

Анонимен

преди 5 години

През 2018 година България намаля със 70 хиляди човека. С кой акъл се надува имотния балон аз не мога да кажа. Но л.у.д.и хора винаги е имало. Нещо което струва 270 евро на квадрат да се продава по 1300 евро за квадрат. Безумие.

8

Анонимен

преди 5 години

"...това е на базата на 10-годишен застой. Ако има раздвижване, то това е в последните 3 години", сигурен е Хампарцумян.А 10 годишен застой имаше, заради балониерата, която се спука. 3 годишното "раздвижване" е поредната балониера и после пак ще има една петилетка застой. Какво да се прави, докато има офсе ще има и строежи.

7

Сата НАТО

преди 5 години

*** е в много по-трагично демографско положение, при това жилищата им са ДВА ПЪТИ по-скъпи и лихвите при тях са 3-4 ПЪТИ ПО-ВИСОКИ.А заплатите им са по-ниски.И имат ОСЕМ МЕСЕЦА ЗИМА.А а си ходя без шапка и с навити ръкави.

6

Анонимен

преди 5 години

Да има някакъв като че ли упрек във въздуха по отношение на предпазвливостта на Българина но всичко си има няколко страни. Заради тая консервативност и липса на агресивни инвестиции и пробване на нови неща, вмсто това стискане на жетони цял живот и купуване на великите апартаменти където човек мишкува докато народи деца за да помишкуват и те полу-сиромашката ами.. сещате те се колко добре работи това в модерния свят. оцеляването ако го смятате за велик успех - добре ама отделно от това е живота

5

Стефанов

преди 5 години

Този НЕ е банкер! Не заблуждавайте хората. Инжинер е. И заема сегашната си длъжност като отблагодаряване за свършеното от него като шеф на Агенцията за приватизация. По негово време и с негово съдействие беше пробаден АК Балкан. Аз не му вярвам.

4

СС

преди 5 години

Много ли ви е мъчно, че българинът е предпазлив, не се хвърля на кредити, а същевременно гледа да си купи жилище. Много ли ви е мъчно, а? Нека да ви е мъчно, та е, и така ще бъде!

3

Danniboy

преди 5 години

За какво раздвижване и повишено търсене говори господина и кого заблуждава? България е в трагично демографско положение, като сега 20 годипните се броят на пръсти, раждат бразилците, а и няма наплив от желаещи чужденци да се развиват на територията. Ако можеше да се говори за имотен пазар в България, той беше в София. Но вече провинцията няма ресурс. Областни градове приличат на опустели села с десетина пенсинера по пейките в центъра. Хайде малко сурова реалност.

2

+

преди 5 години

Българина е като цяло недоволен субект,той рИве против комунизма,а комунизма му даде да има жилище и да няма нужда на всяка цена да си купи имот да живее,та затова и е предпазливо човече.

1

Киро Кюмюря

преди 5 години

и какъв точно е този банкер? като знае толкоз много, що не опази КТБ? или и той е в списъка в тетрадката на Цецо?