10

Пишман -лекар

преди 5 години

Всъщност единствената гаранция дане хванеш грип е да избягваш контакт с другите хора, които може вече да са болни. Такаче, ако можете - 4 месеца в планината затрупани от снега в някоя къщичка с наличие на прясна храна, био-марули и смути от годжи-бери с авокадо от собствената ви градина. Ако не можете да си го позволите, имам лоши новини...

9

Анонимен

преди 5 години

Това с грипната епидемия ми се струва че е много голямо престъпление спрямо българския народ!И не знам защо се мълчи по този въпрос!Явно и отговорните институции са съучастници в това престъпление.

8

Анонимен

преди 5 години

Какви био продукти - всичките са с гмо-та и азотни торове свръхнормата. Или сам трябва да си го отгледаш, което за гражданите е немислимо, или е безсмислено консумирането им.

7

Georgiev

преди 5 години

Do 6 МинувачТова с Био продуктите е най-голямата заблуда. Доказано е,че не съдържат повече полезни вещества от конвенционалните плодове и зеленчуци. Малко се образовайте. Единствената разлика е цената им!

6

Отегчен

преди 5 години

Хайде стига с глупостите и дайте малко по-сериозно. До 21-ви век срещу вирусите не е измислено нищо освен ваксините. Вярно е, че има два противовирусни препарата, но те са ефективни в първите часове. Инкубационния период на грипния вирус е 36 часа. По скоро е тото да усетиш, че те е треснал вирус. Това чесъни, лук и т.н. помагат единствено защото държат хората настрани от теб. Същия ефект би имало ако се пръскаш с бензин или белина преди да излезеш.

5

минувач

преди 5 години

До ОТ ЛЕКАРБИО- плодове и зеленчуци, расли не в България, а в Южни страни !Ако не знаеш, вече има всякакви храни - ЦЕЛОГОДИШНО, и човек може да си ги набавя.Иначе, яжте туршии и чесън.

4

ОТ ЛЕКАР

преди 5 години

Зеленчуци и плодове посред зима?????Кои са тези зеленчуци и плодове, в които има витамини и минерали,а няма химия към 23.01???Не пишете глупости уважаеми журналисти и спрете де плашите хората ,кой ,кога и от какво е починал,защото след всяка такава новина кабинетът ми се пълни с изплашени хора ,които се чудя как да успокоявам,че няма да умрат всички от грип

3

Анонимен

преди 5 години

Една грипна епидемия генерира огромни печалби в фармацевтичния бранш.И точна поради тази причина се пускат тези модифицирани вируси.Интересно защо в други държави няма такива епидемии?

2

Анонимен

преди 5 години

Глупости! Нищо не може да те спаси, ако пипнеш вируса. Нали нарочно ги създават и са все по-мутирали. Леко да не си помогнеш с плодове и зеленчуци. Всичко е с цел да се прави оборот на аптеките.

1

Georgiev

преди 5 години

Също помага и секса и чесъна.