10

Анонимен

преди 5 години

Руснаците както винаги правят пробив в технологиите!

9

робот

преди 5 години

Не се казва микро-робот, а наноробот! За нанороботика се учеше преди 20 г дори и нашето родно ТУ-София. Има много клипчете за нанороботиката и това е едно голямо бъдеще, което ще е от съществена полза в медицината. Евала на всеки, който се занимава с такава интересна дейност и прави нещо, а не само да мързелува!!!

8

redordead

преди 5 години

До 1, ти не можа ли поне да прочетеш, че роботите са изработени от биосъвместим хидро гел, и че след като си свършат работата просто ще се разградят след определен период, като преди това ще бъдат деактивирани.И другото, за задръстването - не вдяна ли, че точно затова са адаптивни към форма, и че мога да се променят според обкръжаващата ги среда...Ама, най ме кефи *** - до оня ден цървулите му омазани с *** щото ринал оборо, днес тръгнал да дава акъл за микро роботи...

7

Анонимен

преди 5 години

Ей глей кви неща правят руснаците...

6

Анонимен

преди 5 години

Глупости, човечеството е толкова далече от това да се бори с природните дадености, че още 100 години няма да има оправия с човешкото здраве!!! Природата е съвършенна!!!

5

batevale

преди 5 години

Интересно е да си представим ,ако е била реализирана подобна идея , какво би станало с МЕСЕЧНИЯТ цикъл на жените ;с лунния календар на мюсюлманите ..........

4

Анонимен

преди 5 години

Това противоречи на православното християнство! Тия работи идват от дявола!

3

Така е

преди 5 години

Докато Русия прави бомби ,цивилизацията работи за благото на човечеството.

2

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново или революционно. Добра идея е, даже май се прилага от известно време в по-развитите географски дължини. Също не е новост пълното безграмотие на служителите във вчера-деге. Абе хора, болят ме очите, като ви чета писанията, имайте милост!

1

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета. Роботи ще плуват в кръвносни съдове.....и като се залости някъде и трябва да викат хирурга с големия скалпел.А кой луд да се съгласи да му пускат роботи в къвоносната система.