26

Извод

преди 5 години

Е и ?Нещо не ти схващам мисълта.Човека долу ти каза че сравняваш някакъв като представителна извадка за цяла България което е тъпо.Ама май не можеш да вденеш ай чао!

25

Извод

преди 5 години

Голяма грешка е да се фукаш с много сертификати.Ако разбираше поне малко от икономика щеше да знаеш че бизнеса иска човек който да му свътши същата работа за най-малкото възможно възнаграждение.Тоя с многото сертификати ще иска егаси заплатата и бизнеса ще предпочете тоя дет може да свътши същата работа но няма да иска толкова пари.Примерно за кво ми е сертификат по финландски френски унгарски и немски като с един англииски щи я свърша ама ще взема 1500 а тоя с 20-те сертификата щи иска 5 бона

24

Англосаксонец

преди 5 години

Ти ми говориш за някакъв си човек аз ти говоря за масата.Нещо нямаме чуваемост.

23

Моше

преди 5 години

Язук наистина за да задържат Вердюн франсетата карат англицаните да нападнат при Дома.Първият ден при Сома е известен като най-черният в историята на британската армия.Умират хиляди.Бог да прости храбрите англииски войници.Явно е било напразно.

22

ЦРУ

преди 5 години

Американците ги спасиха в две световни войни, а след това франсетата им забиха нож в гърба и се съюзиха с немците. 75 години по-късно берат плодовете на решението си - немска колония. Язък че умираха американски войници за тези мишки.

21

Анонимен

преди 5 години

След този договор англичаните са още по- ужасени от оставане в ЕС.

20

Англосаксонец

преди 5 години

Индииците са 100 пъти по кадърни от средностатистическият бг студент завършващ вишу без да знае таблицата за умножение.Има и умни СМГ и тн ама са по Англия и Америка

19

ЦРУ

преди 5 години

До МoшеАма Франция държава ли беше? Не я възприемам като такава. САЩ, Русия, АНГЛИЯ, Израел, Китай, Турция са държави. Германия е държава щото си гони интересите, зер цяла Европа завладя без пушка да гръмне. Италия и Полша са държави защото макар да са малки се опитват някак да си защитят интереса. А Франция е едно НИЩО, една патеричка, едно васалче. Ако нямаше ядрени оръжия и място в Съвета за сигурност (което скоро ще й бъде отнето от Германия) никой нямя да я брои за жива.

18

Анонимен

преди 5 години

Ние от здружение "тенис за милиончета" се интересуваме само от времето в Монако.Всеки може да се присъедини на меркантил.ком, засега само аз съм член. Обичам да пиша и под статий за Бербо и Кобрата

17

Моше

преди 5 години

Във франция нямало жълти жилетки да бе все едно не чет френски медии.Както и да е!Немците показаха как се превзема ядрена държава без да се даде и една жертва.Имаше един много хубав британски лаф продавам френски оръжия неизползвани хвърлени само веднъж при капитулирането.Макар че френците с немският не ги виждам.Та те един англииски не могат да научат.

16

КОРОНАТА

преди 5 години

"Френския евродепутат Бернар Моно твърди, че договорът ще отстъпи френските гранични територии Елзас и Лотарингия на Германия. Също така немския ще стане официален език."Най-голямата щета, която нанесе ЕС на Франция е, че уби френския патриотизъм. Доживях Франция да предаде без бой Елзас и Лотарингия. Хахаха, докъде ги докара бабоeбеца! Неслучайно хората протестират така люто. Това е ЯВНА загуба на суверенитет и предаване на територии! Добре че Англия напуска този райх!

15

franse

преди 5 години

Париж не го, имам приятел върнал се преди 3 дена от там. Няма нито една жълта жилетка и всичкото това са постановки. Откакто Макрон махна вдигането на акциза и жълти жилетки няма. Има купени медии, които показват стари кадри.

14

КОРОНАТА

преди 5 години

Във Франция Макрон има подкрепа под 20%, а Париж гори. Някой питал ли е френския народ дали иска още по-тясна интеграция с Германия? Забравих, в ЕС не си падат много по питанията и референдумите! Накрая от толкова интеграция Франция ще се окаже немска провинция! Короната се спаси и скоро ще се радва на стандарта на Швейцария и Норвегия (също извън ЕС), а вие роби помпайте немската икономика за сметка на националните интереси на собствените си държави.

13

Анонимен

преди 5 години

Русофили ЕС се разпада на Франция и Германия,...и останалите !Радвайте се, Путин ви е обещал "Рай", ама преди това да му платите газа !

12

Ала_Бала

преди 5 години

Вече е ясно, ще останем само обикновени слуги в т.н. ЕС. Не ни остава нищо друго освен за Bulexit!

11

КОРОНАТА

преди 5 години

Вместо да се обърне внимание на недоволството на хората и да се търсят начини за решаване на проблемите, евро аятоласите тръгват да правят още по-голяма "интеграция". Примката се затяга, скоро националните правителства няма да имат тежест и няма да могат например да спрът истанбулската конвенция, пакта за миграцията или да напуснат ЕС и да искат. ЕС е Германска империя. Поредния опит на тези влечуги да завладеят Европа. Короната няма никога да бъде роб на смъртния враг.

10

Анонимен

преди 5 години

Германия и Франция направиха ЕС и поканиха куцо и сакато за да ги култивира.Те обаче се оядоха и започнаха да ги "зарипат", да ги плюят, да ги мамят.Именно затова Великобритания реши да напусне този съюз, за да е плаща на Андрешковците от източния блок.Сега се открива възможност на по късен етап към Франция и Германия отново да се присъедини и Великобритания !

9

Анонимен

преди 5 години

Niki, качвай се на пилона, шефа вика бе

8

niki

преди 5 години

Оцапахте ли гащичките пак платени ***?Европа ще е има и ще е световна сила, колкото и да не му се иска нито на Дъмп, нито на Пътин.

7

Анонимен

преди 5 години

Събрали се в гай клубъ и решили да правят немско-френски парад на суетата