46

Vive la Republique!

преди 5 години

Франция има петата най-голяма икономика в света, петата най-силна армия в света, третия най-голям ядрен арсенал в света, космическа програма, колонии, френския е говорен от стотици милиони хора на шест континента, в La Francophonie членуват 54 държави с общо население от над 1 милиард души. Със статут на победителка в две световни войни, създателка на ЕС, постоянен член в СС на ООН най-посещаваната страна в света, Париж е най-красивия град, френската кухня и култура са номер едно. Vive la France

45

Франкофил

преди 5 години

Франция е най-великата страна защото без Франция нямаше да има нито Англия, нито САЩ. Иначе от обща евро армия най-много ще спечелят французите, тъй като имат най-силната армия в НАТО след САЩ. Ще засилят военното си влияние над цяла Европа и ще увеличат износа си на оръжия. Умни са французите! Vive la France! Vive l'Europe!

44

Анонимен

преди 5 години

Предлагаме да си вземат и бойко за прислужник , не ни трябва .

43

Ала-Бала

преди 5 години

Макрон взе любимата на Бойко Борисов Меркел. Даже я целуна след подписвнето на обвързващия договор.

42

До сем.Ганеви...

преди 5 години

Библейски въпрос - Що сте Там,а не Тук?!...

41

Англосаксонец

преди 5 години

Проблема на всички българи в Лондон а и на запад с по 27 сертификата е че не знаят местният език на средно дори ниво и висят в БГ форумите незнайно защо?И аз имам сертификат за управление на бомбандировач Б-2 стелт.Ама то сертификата не кара самолета!Хехе!

40

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, английските работодатели някак ще оцелеят и без мъжа ти :D :D Английската икономика някак ще преживее без вас.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Алооу, като на теб и на мъжа ти не ви изнася в Англия се връщай в България, никой не ви е длъжен с нищо, ясно!? Там сте в чужда държава. Ето затова не искат ***, супер нахални същества. Докато индийците бачкат денонощно на половин цена и не се оплакват от нищо. Марш в гоньолaндия.

38

Тими

преди 5 години

Английския е официален в 67 страни, от общо 180 държави. Англосферата е САЩ, Англия, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Индия, Нигерия и още 60 страни. На немски говорят в Германия, Австрия и в село yйно :D

37

И още нещо

преди 5 години

В германо-френския съюз, Франция е в ролята на жената.Между друтото английския е официален и в Малта.И в оше 60 страни по света.Англоамериканците са номер едно, а французите са бита карта, вярно е. Но да знаете, че и швабите няма да стигнат далеч с това пенсионерско население и Германия е бита карта. Добре че Англия напуска навреме.

36

Моше

преди 5 години

Новият израз е използват те все едно си французойка!Ахахах!

35

Анонимен

преди 5 години

Нали ще правят евроармия, освен мястото си в съвета на оон могат да предадът и ядрените си ракети на Германия. Така както по-голямото братче взима играчката от по-малкото. ЯСНО Е ЧЕ ГЕРМАНИЯ ИЗПОЛЗВА ФРАНЦИЯ ЗА ДА ЗАЕМЕ НЕЙНОТО МЯСТО НА ВЕЛИКА СИЛА.

34

Факт!

преди 5 години

До АнонименА бе ти си бая про,та на Ирландия официалният им език е англииски Кипър също да не говорим Холандия Скандинавските страни и тн френски ли ще учат.Официални щели да бъдат френски и немски колкото в Белгия работи тая система всъщност демек не работи Белгия само на хартия се води една държава.Напрактика са си две а националният им отбор си говорят на англииски.така ще е и с тва недоразумение новосформираното.Толкова за немският и френският

33

Моше

преди 5 години

Какъв англииски говорят тия френци бе нали съм бил там фъфлят нещо то на френски ще разбереш повече!

32

Извод

преди 5 години

Къв българин кви индиици бе Оксфор и Кеймбридж барабар с Харвард и Стамфорд са пълни с Азиатци дето бачкат като ненормални и никой не може да ги бие по нищо.Умните българи и тъпите други чувал съм я тая теория ама нещо практиката не я доказва.

31

Анонимен

преди 5 години

Как няма да научат немски франсетата, те вече проговориха английски. Президента им говори във всяка втора реч на английски. Ще проговорят и немски. Това е участта на страните без индустрия и икономика. Мислих си, че франсетата са националисти заради Наполеон, революции, световни войни. А те само се чудят как да се подложат на немците. Китайците бяха казали нещо умно че само слабите държави търсят съюз и покровителство.

30

Англосаксонец

преди 5 години

Не ти се разбират разсъжденията .Какви *** какви глупости.Тука става въпрос за Германия и Франция какви брити.Велика Сбритания си е Велика Британия езика им е най-говорим в Света ядрена сила в Съвета за сигурност са Америка е с тях Австралия Нова Зеландия и тн държави с недостижим стандарт на живот.В германиика като излезнеш извън Западна Германия си все едно във Владивосток.Йена Рощок Дрезден нямат пари за заплати пълна мизерия и така нататък.Франция е вече бита карта

29

Англосаксонец

преди 5 години

Пак ли ти *** джендърство има от Древен Египет през Древна Гърци и древен Рим Китай Мала Азия Турската Империя Хабсбургите Русия Франция Германия Америка и ще го има до края на човешкия род.Мъжът ти бил българин ми хубаво браво на него да е жив и здрав.

28

Моше

преди 5 години

Как 300к кв км превзеха 600к кв км колониална държава с атомен самолетоносач ядрено оръжие и бла бла...Видехте ли?Цирк пълен!

27

Тими

преди 5 години

Моето мнение е, че не съществува такова нещо като Германо-Френски локомотив. Всички знаем кой командва парада и това е Германия. Но предполагам говорят така за благозвучие. Франция за мен няма независима политика от времето на Де Гол, ако ли не от ВСВ насам.. Наскоро четох, че ЕС е разработен още около първата световна от Германския Втори Райх. Идеята е както Прусия е обединила Германия под свой контрол, така Германия да обедини Европа под свой контрол. Явно Франция няма проблем с това?