7

Анонимен

преди 5 години

Мръсния въздух пада ниско. Затова трябва да се живее на високо. Най добре е около 1000-1500 метра надморска височина. Ако е прекалено високо над 3000м. там въздуха е още по чист но пък кислорода е по разреден и се диша по трудно.По островите в тихия океан също е добре.

6

Вижте сега

преди 5 години

да ви кажа за мръсния въздух. Това е като с радиационното замърсяване на водата. Въздуха винаги си е бил мръсен и водата винаги е била радиационна, просто природни дадености. Обаче в един момент нормите се изменят и изведнъж - хоп. . Все едно нормата за високо кръвно да стане над 50/100 примерно - всички ще сме с високо. Единствен вариант е града да се изсели за да се махнем от тези климатични и геологични дадености. Обаче тук град е имало от хиляди години...

5

Софиянец

преди 5 години

Преди София я тровеха заводите на Кремиковци, но сегашните фини прахови частици са по-опасни. Всяко четвърто дете в София има алергични или асматични проблеми. Преди 30 -40 г. години на 100 деца да имаше 1 - 2 с такива проблеми.Изобщо София е един мръсен и неприветлив град през зимата. Лятото криво-ляво зеленината скрива грозотията на столицата.

4

Анонимен

преди 5 години

Ех този мръсен въздух, голямо реване, голямо разтягане на ластици. Преди 30-40 години имаме в много пъти по-мръсен въздух, но пък всички са щасливи и здрави, за сметка на това днес имаме масова психоза и всички изведнъж станаха нещастни и болни.

3

Анонимен

преди 5 години

Как биха могли да са щастливи след като типичната работна седмица в китайска фабрика е шест дни, работи се по 10-12 часа като китайските мениджъри имат право да блъскат,крещят заплашват и дори понякога бият провинилите се роби?Мъжете стоят в една сграда,жените в друга.Живеят в огромни общежития които плаща фирмата и на практика са нещо като затвор.Вечерно време излизането е забранено.Развлеченията са забранени.Всичко е забранено.Имат право да работят и да спят но не много.Депресиращо е.

2

Обаче

преди 5 години

за сметка на това ни пази от грипа

1

Анонимен

преди 5 години

След такива тъжни статии за въздуха, Бате ни Боко винаги вдига екоданъците, с цел подобряване настроението на народа.