57

Анонимен

преди 5 години

Мейд ин Индия. Гордо ще стои на всеки многоцелеви файтър Фи-16. Фи 16 цола индийски отвсякъде, до най-малката тръбичка. Махнете ги онези шведски стомани ръждясали.

56

до 54

преди 5 години

Едни такива бъртвежи мпгат да доведат до здравословни проблеми, не мислиш ли ?

55

Валери

преди 5 години

До 345. И ти си същият глу.пак като милица. А може би и от същия пол.

54

Анонимен

преди 5 години

Индия скъса с руската авиационна техника окончателно. От купенните 280 Миг-29 половината вече ги няма защото изпопадаха. Съвместният проект Су-57 за който Индия плати над 2 милиарда долара за да участва в разработката му пропадна окончателно поради факта че руснаците се провалиха както в изготвянето на фюзелажа който трябва да има перфектни повърхности с отклонения по малки от 2 хилядни от милиметъра така и пълния провал с разработката на двигател за Су-57 от руснаците.

53

Анонимен

преди 5 години

А Илон Маск нема ли да прави завод в Индия? Чудя се нещо.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Глупости, Ф16 са с чип и могат дистанционно да се изключват в случай, че интерсите на чичо Сам са заплашени."Ремонтираните Миг-29 в Русия ще са направо с бомби които ще бъдат взривени когато е угодно за чичко Путин, нещо което вече се случи на президента Лех Качински през 2010 година чийто самолет 10 дни преди взривяването му над Смоленск е бил на ремонт в Русия.

51

Анонимен

преди 5 години

От американските техники признавам само Холивуд, всичко останало е само реклама

50

до 48

преди 5 години

Многоооооо, ама мноооого си зле с инфото ! Тоя компютър ти служи сигурно само да пишеш спуснатото от " америка за българия " на сорос но не и да се информираш за технологиите по света. Ф16 е като магарешка каруца пред новите СУ и други самолети по света.

49

Анонимен

преди 5 години

До МилицаМилица, лошото е че Грипен не ни върши никаква работа освен да се лети на него. С Грипен може да се извършва единствено еър полисинг за охрана на въздушното ни пространство, за военни действия не става.

48

Анонимен

преди 5 години

Е, щом многомилоинните Бахрейн и Словакия са поръчали, значи и Индия ще го направи... ха ха ха. Мокрите сънища на краварите.

47

Анонимен

преди 5 години

Глупости, Ф16 са с чип и могат дистанционно да се изключват в случай, че интерсите на чичо Сам са заплашени. Само колонии купуват тези кравешки торти.

46

Милица

преди 5 години

БА ще разчита на Индия за ремонти и нови ф16.Това е странно, когато Швеция дава повече и достъпен самолет, а не ф16, които е прекалено скъп за БА

45

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 произведен и на остров Папуа е стотици пъти по-добър от всякакви руски летящи табуретки Су и Миг.

44

Анонимен

преди 5 години

Договора още не е подписан. Това си е пожелателното мислене на кравите. Ми и аз мисля да спечеля от тотото тези дни, *** да видим.

43

Анонимен

преди 5 години

Явно индийците имат много повече акъл от нашия пРезидент, който винаги предпочита Сделано в Расии или в най-краен случай Made in Sweden, както повелява водещият му офицер от КГБ Решетников.

42

Анонимен

преди 5 години

Хаха, моделът бил непопулярен в САЩ :)))

41

Анонимен

преди 5 години

Всичките плювачи сте с китайски телефони и китайски маратонки ама иначе много разбирате как стоят нещата с индийските стоки. Завода в Индия ще заработи след 2025 година а до тогава ние трябва да получм нашите самолети.

40

345

преди 5 години

Не гледай умно,Българино!Малкото останали инженери в БГ могат да потвърдят колко несполучливи са автомобилите и корабите произведени в Индия,а на нас ще ни пращат военни изтребители!ЛОБИЗЪМ ОТ ГЕРБ +Надута цена+Индийска сглобка+Неясно далечен срок на доставка +Модел непопулярен в страната производител САЩ = ТРАГЕДИЯ ЗА ОГРАБВАНА БЪЛГАРИЯ

39

Рангел

преди 5 години

Хайде, честито! Хем ще ни ги продадът супер скъпи, хем ще ги чакаме много години, а за капак ще ги произведат и в завод в Индия, дето местните преди това са сглобявали рикши. Може да си оставят и табели в кокпита, например сглобено от Раджи, Авинаш и Айше с по един подпис с мастилен отпечатък.По-добре Ц.Ц. да организира нашите ромски събратя и да ги сглобяват направо тук, така и така ще им разкешва за изборите, поне да поработят малко.

38

Анонимен

преди 5 години

Американците започват да въоръжават Индия за да я използват за усмиряването на Китай. 750 Ф-16 означава абсолютно въздушно преимущество на Индия срещу руските дараци J-10 произвеждани в Китай. Проекта J-20 който е китайския вариант на Су57 който пък е по документацията на Ф-23 пропадналия конкурент на Ф-22 е до никъде до където е и Су57.