39

Анонимен

преди 5 години

А, станала е грешка.Не са ми трити коментари,извинявам се!

38

Анонимен

преди 5 години

Защо ми триете коментарите за БСП и Евророма?

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Активирането на ромския етнос на последните избори,когато БСП водеше в резултатаНапомням, че БСП е в коалиция с Евророма от 20 години.Още от времето на Първанов, когато лично той помилва Цветелин кънчев когато беше в затвора.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33а когато роми набиха командос-върховния главнокумандващ на армията Румен Радев,подви опашка скри се, и млъкна.Защото ако много дрънка председателя на Евророма Цветелин Кънчев може да нареди на ромите да не гласуват за него и тогава ...

35

Анонимен

преди 5 години

Изнервения,какво направихте за 10 години за народа,освен,че забогатяхте като Крез?Нищо и половина.А омразните ви комунисти(вие също сте комунисти,но пребоядисани)повишиха пенсията на баба ми с 10% и ако не бяхте взели властта с фалшификации,сега можеше да е далеч по-добре.Да не говорим,че минималната заплата е колкото дневната ставка на един датчанин.Така че,по-добре се скрийте и по-бързо да ви забравим.

34

Анонимен

преди 5 години

Букла Йотова е типичен пример за ...от дивана на екрана,от екрана в политиката,евродепутат и сега вицепреЦедент.

33

Анонимен

преди 5 години

....през изминалите две години Румен Радев показа, че заедно с жена му са "първите"туристи на издръжка на Република България".И може да набира на успоредка а жена му да ръси глупости в социалните медии,а когато роми набиха командос-върховния главнокумандващ на армията Румен Радев,подви опашка скри се, и млъкна.

32

Радев

преди 5 години

Илиано, аз му козирувам, а ти се пльосваш пред него! Разбрахме се!

31

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

30

Анонимен

преди 5 години

Изнервен светлосин ***,не сме забравили Костинброд и всичките фалшификации на Цецо крадецо.Активирането на ромския етнос на последните избори,когато БСП водеше в резултата.Затова сега не ги пипате,щото пак ще ви потрябват.

29

Изнервен

преди 5 години

До 26. Абсолютни глу.пости си написал. Изнервен съм само, защото БСП още не е изтекла в канала. А ялови прогнози не хващат дикиш, *** червен. ГЕРБ спечели през 2009, 2014 и 2017 при ваши правителства и в БСП, а в ГЕРБ, има уличени в изборни фалшификации. Ей това как стана бе, червен цър.вул?

28

Анонимен

преди 5 години

До 14. А ти как реши, че си от "умните"?

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Президент ли е или журналист??? Никъде по света не го канят на срещи, никой не го има за фактор, само тук няколко заблудени дущици му се възхищавате, ама за какво по-точно и вие не знаете.Възхищават му се, защото в русороб.

26

Анонимен

преди 5 години

Изнервения,знам,че сте изнервени,защото губите почва под краката си.Хората одавна не вяи вярват,.но още ви търпят.Въпреки машинациите и фалшификациите на Цецо и Мишо,този път ще загубите.Вервай ми.

25

Гербер

преди 5 години

До 22 червен анонимник. Нещо сме много ли? Нали уж никой не харесвал ГЕРБ? А вие, червените ***, да защитавате пРезидента може, така ли? Може би ако вземете властта ще ни забраните да критикуваме. Хубаво разбиране за свобода на словото, типично по позитански.

24

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са активирали целия си потенциал-от баба до бебе с цел спечелване на изборите-евро и местни,зер,ако бъдат победени,ще трябва да отговарят пред съда за огромната корупция и злоупотреби с държавни средства,за които сега никой не им търси сметка.

23

Изнервен

преди 5 години

Едно е да имаш мнение и съвсем друго да ръсиш лъжи и прокоби.

22

Анонимен

преди 5 години

Гледам герберастите се хвърлиха на амбразурата в защита на вожда с поредната помия срещу президента.Станахте вече банални,досадни и много неприятни.Вие работа нямате ли или това ви е работата-да плюете срещу президента.Добре ли плащат,а?

21

Анонимен

преди 5 години

Да бе, не с еконфронтира, то това му е работата възложена на Решетников.

20

Анонимен

преди 5 години

Румен Радиомълчанието къде се ската !?Сега бута Йотова да му е говорител, защото се разбра, че той е един неспасяем черногледец, злопаметен, отмъстителен, злобен и разделящ българския народ Президент, какъвто няма аналог в Историята на България !