59

Анонимен

преди 5 години

КАК СЪМ Я ПРОПУСНАЛ ЗА КОЛЕДА? кЪДЕ СЪМ ГЛЕДАЛ?

58

ognyanz

преди 5 години

Тъкмо защото е президе т на всички български граждани не трябеа да се занимава с коментиране на кри инални престъпления. Това е работа на изпълнителната власт. Проблема е, че Бойко мълчи за случая като комунист на разпит. Идват избории гласовете от ромските махали му трябват.

57

Гост

преди 5 години

Не, г-жо Йотова, не показа, че е президент на всички! Ето, Вие коментирате Войводиново, а той мълчи. Няма мнение или не иска да си сваля рейтинга? Впрочем, тя и президентшата нищо не е казала по въпроса...

56

Терминал 1

преди 5 години

Хайде да си ходиш в россия. Аз съм Българин и руски пиянски бълнувания не искам да слушам.

55

Анонимен

преди 5 години

Глупости!

54

Анонимен

преди 5 години

Тази двойка президент и вице са просто комикс пред Роската и Попова, които също си имаха трески. Дори само докато анализира човек структурата на изрченията и изказванията им може да го осъзнае.

53

малииии

преди 5 години

тоя измислен президент първо се крие зад полата на жена си,сега пък зад вицепрезидентката си,голям мъжкар,голямо чудо е зеления чорап

52

Ох, писна ми

преди 5 години

Другарко Йотова, нима за вас спазването на закона е "насилствени мерки и събаряне на къщи". Да не говорим, че аз къщи не видях, а само някакви бараки.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Изключителен политик/популист. Всичките са на хранилката на дъртия с много малки изключения.

50

ognyanz

преди 5 години

До конспирация: Г'лупости пишеш. Чрез президента се крадяли милиарди. Парите са в изпълнителната власт - в правителството, в общините, през които минават и сделките с държавни пари и рушветите. И гербаджиите доста се усъвършенстваха в к'раденето. Но време им е вече да си ходят.

49

Анонимен

преди 5 години

Много лъжат тези комунисти ,много.Не се комфронтирали?

48

конспирация

преди 5 години

Има тайно общество в страната което използва поредния президент за усвояване на милиарди. Всичко е режисирано с години. С П. милиарди за атомни централи и газопроводи. С Пл. милиарди за саниране и магистрали. С летеца, милиарди за самолети. Майсторите на манипулацията играят сложни схеми на шахматната политическа дъска за да си прибират милиардите , манипулирайки обществото. Това са сложни политически игри и финансови схеми.

47

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 51: Ами постройте го наново. Ама бат' ти Бойко знае само да строи само пътища, които след две-три години стават за ремонт. Но рушвета от "нашите" фирми вече е прибран. А суджука от Живко даже не успял да стигне до него. Гербаджиите го изяли по пътя.

46

Анонимен

преди 5 години

То няма смисъл да се конфронтира! Президентът не се е изказвал от Новогодишната нощ, но на ГЕРБ вече им липсва. Те без враг не могат! И да го няма, ще си го измислят! А врагът е естествена реакция срещу страха! Краят все някога идва, но в повечето случаи от напълно неочаквана посока!

45

изнервен

преди 5 години

До 30 червен анонимник. Явно ти си един от последните ***.оти, които не а разбрали, че Костинбродската афера беше дело на Станишев и Доган да спрат ГЕРБ.

44

4epa

преди 5 години

DROJINATA RAKOVODITELKA IOTOVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако преди си бил комунист не е престъпление... - знаем каква пропаганда водеха и в какво заблуждение ни въвеждаха... - но, ако сега продължаваш да бъдеш комунист - това вече е престъпление...

42

Пст

преди 5 години

Гледам КОМУНЯГИТE се хвърлиха на амбразурата в защита на вожда с поредната помия срещу ПРЕМИЕРА.Станахте вече банални,досадни и много неприятни.Вие работа нямате ли или това ви е работата-да плюете срещу ПРЕМИЕРА.Добре ли плащат,а?Открийте разликите. Три са.

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Президентството не се конфронтира с поп Киро Гюндяев... - защото тегли уши...

40

Ха-ха

преди 5 години

Малий, тая къ са е охранила ...