13

хахаха

преди 5 години

отдавна /след кримските събития/ няма *** от Русия които да държи пари в западни банки.Всичко беше толкова добре пресметнато ,че америк.Агения Блумбърг пише вече за 5-ти път : за периода 2015-2018г. от западни банки /най вече ситито в лондон/ и от офшорки в посока Русия са прехвърлени 190 милиарда британски паунда.Може би поради това започнало източване на руски пари от Англия в посока Русия беше режисира смешният сериал Скрипал от държавата джудже Англия или нейните остатъци от брекзит.

12

Анонимен

преди 5 години

Името на Чепига (като герой на РФ) е издялано на камък до паметника на Рокосовски във военната академия къято е завършил. От Кремъл обаче отричат такъв човек да съществува. Явно има някакво недоразумение. Като ги сложат в клетката в Хага и тримцата убавци ще имат възможност да се обяснят. И за четвъртия, шефът на ГРУ имаше приготвено едно трикрако столче, но изведнъж се спомина. Този срещу който са санкциите сега е нов. Ако Чепига и Мишкин са живи все още, разбира се.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Ако си се изпотил, преоблечи се, ще настинеш! Путин е ходил в няколко десетки страни, все поканен. Просто задай правилния въпрос в Нета, ако знаеш как се прави това! Боко(за г-н Премиера на Компрадорска мафиотска територия бивша България ли става дума?) няма да изгони нито един руснак, ако ще и той да носи на гърдите си табелка с надпис "шпионин"! Хайде на бас!

10

Анонимен

преди 5 години

10- ТОВА СА РЕАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА УСПЕХ- ГОТОВИ СТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ- АКО СТАНЕ ТАКА КАКТО ПРЕДЛАГАТЕ МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ ЩЕ СКОЧАТ ОТ 280 ЛЕВА НА 300ЛВ, А АКО СПРАТ ПАРИТЕ ЗА ТРОЛОВЕТЕ- ЕХЕЕЕЕЕЕ- НЕ МИ СЕ МИСЛИ, АМИ ТЕ НАПРАВО ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ЕВРОЗАПЛАТИ.

9

Анонимен

преди 5 години

Кремъл обмисля да спре износа на "хранителни добавки" за Запада от фирмата на Чепига&Мишков!

8

Предложение

преди 5 години

Руските банки да престанат да пазят резерви в долари и евро! Само в рубли.Русия да забрани на своите граждани да ходят да работят на Запад за чужди икономики! Само в Русия да работят.Русия да спре да продава газ, нефт, ракетни двигатели, дини, сельодка и каквото и да било за долари и евро! Само за рубли.Русия да спре да плаща на свои агенти и шпиони в чужбина! Само в Русия да стоят.Русия да спре да инвестира във вражески държави! Само в Русия да си инвестира.Да видим тогава какво ще стане!

7

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Санкции налагат само силните...

6

Анонимен

преди 5 години

Последно четох, че руски компании плащат дивиденти в джибри и салами.

5

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не могат да направят дизайн на тенджера, какво остава за стоки като прахосмукачки и микровълнови печки.

4

Патриот

преди 5 години

Някой изобщо виждал ли е Скрипал наскоро последните месеци ,толкова много се концентрирахме върху пропагандата ,че забравихме направо какво стана с главното действащо лице?Жив ли е мъртав ли е??Защо кривозъбите отказаха на роднини да се видят с него!?

3

Анонимен

преди 5 години

Трябва да наложат санкции директно на Путин, те и без това не го канят никъде, въпреки че той винаги е готов и дори се самопоканва.Но най важното е да запорират директно авоарите му в чужбина нищо че са на имена на подставени лица, но и те се знаят.Освен това чакаме Боко да изгони някой друг шпионин от Московското посолство в София те и без това са много. И за слепите стана ясно какво са правили туристите от ГРУ в Солсбъри!

2

Българин

преди 5 години

Санкции до дупка за западните евро...

1

Анонимен

преди 5 години

Накрая Русия ще се ядоса и ще забрани на всички англичани да посещават мавзолея на Ленин.Да ги видим тогава какво ще правят наглите западняци!