30

Анонимен

преди 5 години

Софиянци може и да се страхуват но сороските гендари не само не се страхуват ами обичат бежанците особено африканските ...

29

Анонимен

преди 5 години

Важното е да се трият постове и да върви масова дезинформация придружена с цензура.

28

Waffen SS

преди 5 години

Мултикултурализма и глобализацията водят до тотално обезличаване на един народ и превръщайки го в аморфна ,лесно манипулирана маса.Ние имаме един огромен проблем с едно население,известно с пословичната си любов към труда,истината и честността.При това тези обитатели битуват на територията България от средно 800 години и още не са интегрирани,то тогава какво остава за някакви пришълци от Сахел или Афганистан, и тях ли трябва да чакаме 700-800 да се интегрират

27

Анонимен

преди 5 години

Кадри няма, защото чорбаджиите не плащат. Кадърните и работливите избягаха в чужбина. Да вдигнат заплатите и кадри ще се намерят.

26

Анонимен

преди 5 години

Примерно Григор Димитров вече му е трудно да се изкаже на родния български, а да не говорим за запазено самосъзнание, традиции и език. Как мислите ако той един ден има наследник дали ще го научи на бг традиции и самосъзнание и български език, като той самия вече е започнал да го забравя и не може на родния си език да обясни какво иска да каже.

25

А

преди 5 години

Няма нужда нито от терористите идващи от Африка нито от висока раждаемост. Повече хора е добре само за богатите . Колкото са по малко хората на земята толкова по добре за тях като цяло. По малко хора означава повече ресурси, повече свободно място, повече природа , по малко конкуренция за работно място, по добро разпределение на благата, по малко влияние на хората с пари и т.н.

24

Анонимен

преди 5 години

Има една разлика, между нас българите и чужденците, а тя е че и да имигрират по-голяма част запазват самосъзнанието от която държава е произходът им, а ние българите забравяме дори и родният си език, а камоли за традиции и самосъзнание.

23

Анонимен

преди 5 години

Страхувайте се. Няма по зависим човек от страхливеца. Насаждайте страх и чакайте на куково лята да се развиваме като силна и горда нация. Нация от страхливци. Какво по - 1 добро за управляващите. Страхливецът най - лесно се управлява.

22

Агит

преди 5 години

Имам чувството, че Гьобелс е основател на съвременните медии. Тотална пропаганда и манипулация на мнението. Далеч от истината е всичко излизащо от управляващите и тиражирано по медиите. Мигранти си минават и ако се разходите да видите стъпките им например по сръбската граница ще видите че не е спряно движението им.

21

Анонимен

преди 5 години

Много гнусни ръце на снимката, особено лявата.

20

Мда

преди 5 години

*** с хиляди всяко лято бере ягоди в Испания и мие чинии в Гърция, но пази родината от башибозука арабски като зеницата си.

19

Анонимен

преди 5 години

Софиянци се страхуват много повече от тумбите провинциалисти които прииждат на талази отколкото от чужденците.

18

Анонимен

преди 5 години

От чуждените едва ли се страхуват особено, но от ромите се страхуват със сигурност!И определено има защо!Когато имаш такава огромна потенциална опасност, като многобройните ромски банди, всякакви други опасности са пренебрежимо малки

17

Анонимен

преди 5 години

Всеки се стреми към някоя столица да отиде още от време оно.

16

Анонимен

преди 5 години

Ще дам за пример Бразилия. Бившата столица е била Сао Пауло. Там най много в момента има така наречените имигранти от преди век - два. В останалата част на Бразилия населението по-голяма част тамошно и нямат чак толкова много имигранти.

15

Суданец

преди 5 години

Български жени хубави. Аз не страхува от тях.

14

Yudeo= fahist

преди 5 години

Kradetca vinagi se strahuva ot kradetca

13

Анонимен

преди 5 години

Участвали активно в икономиката на страната". Участват в развитието на наркотрафика и търговията с оръжие по скоро

12

Хюго Бос

преди 5 години

Поредният грснтаджийски буламач- добрите работливи нелегални имигранти дрън дрън дрън, как нямало такива, но откъде накъде се оплакваме. Гнус грантаджийска и продажна.

11

Ханко Брат

преди 5 години

Забравихте ли за две /2/ заклани служителки на магазини в центъра на град София, които починаха, третата едвам я спасиха във Военна болница. Къде е МВР!? или МВР е Организирана престъпна група която се занимава и с трафик на хора!? И защо руснаците ни се бъркат във вътрешните работи!?