50

Анонимен

преди 5 години

"столичаните" се страхуват , понеже в София се птреселиха само селски бежанци !Огромната част от софиянците отдавна са на запад.

49

123

преди 5 години

До СофиянецА ти като цял живот си стоиш в София какво покори??

48

Софиянец

преди 5 години

"Столичани все повече се страхуват от... чужденците."Поради една много проста причина - в София 80% от населението се състои от бесни се!ляци, които пристигнаха в последните 30 години. Това са простовати хорица, които си мислят, че с пристигането си в София са покорили Олимп. Дай на простия човек малко пари, пък му гледай сеира.

47

сиктер

преди 5 години

Продуктово позиционирано материалче.

46

Анонимен

преди 5 години

Чужденците т.е нахлуващите от Близкия изток и Африка у нас "работят" в криминалния контингент.А слугинажни платени медиите приемат това за "работа".

45

Ами

преди 5 години

то не са само столичани да се страхуват и Брюксел е стресиран. Причината е една и съща - пълна липса на контрол и анализ от страна на МВР.

44

име

преди 5 години

Огромната част от чужденците в София са от Европейския Съюз, Русия, Украйна, Молдова, Грузия, Сърбия, Австралия и САЩ! И араби има, но изобщо не са много, даже са по-малко от китайците, които нарастват много

43

Анонимен

преди 5 години

Столичани най ги е страх от сметките на Топлофикация собственост на Столична община, паяците на Ст. общ., данъците и на нивите ст общ.,такси смет,такси табели,1,60 билет - Всичката Пара отива в Един джоб ,а познайте на кой ? - ми не е фандуркова ,тя е само марионетка

42

Анонимен

преди 5 години

Истината, моля ти се.. Селски капацитет.

41

Анонимен

преди 5 години

Истината обаче е, че в България има съвсем малко мигранти и те не представляват проблем, с който органите на реда не биха могли да се справят.===А теб, тъпо селянче, кой те е питал за мнение? Писачи...

40

ми

преди 5 години

да ги ва и столичаните, да одат на село, там чужденци нема само бразилци.

39

Анонимен

преди 5 години

Казано накратко - бялото си е бяло!

38

Анонимен

преди 5 години

Щом са толкова страхотни, защо хората от централен квартал, бул Мария Луиза, лъвов мост, бул.Христо Ботев,масово си разпродават имотите.Там си е станало имигрантско гето и никой не взима мерки.

37

Анонимен

преди 5 години

"Въпреки ниската безработица, 45% от предприятията в София изпитват недостиг на работна ръка - столицата ни е на 5-то място в света по този показател."Като всички предприятия са съсредоточени в София, така ще е.

36

Lan

преди 5 години

36 Какво затваряне бре, ние сме на кръстопът, тук сме си от хиляди години. Няма никаква опасност да не ни се смесят гените колкото е здравословно!

35

Lan

преди 5 години

Много обичам обобщени статии и статистики! Никъде не става ясно, че работещата част от чужденците са хора, които не са модерните "бежанци", а са руснаци, украинци и т.н., които българите никога не са ги чувствали като "заплаха"! Та кога ще видим статистика точно кои чужденци българите считат за заплаха и какъв процент от тях учат/работят и въобще смятат да се интегрират?

34

123

преди 5 години

Да бе да работили били. Продават наркотици, по Симеон е пълно с крадени части в магазините им от край време. На кого ги разправяте тия само не ви разбрах.

33

хаха

преди 5 години

Да не забравяме Ирландците. Така се бяха затворили , че се раждаха *** само :))) Така че не е зле да има малко други култури, но всичко да бъде умерено.

32

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSВ САЩ, латинска америка, Канада ако не беше мултикулти сега щеше да има само диви племена не мръднали през вековете.

31

.rx

преди 5 години

До Waffen SSМултикултурализма е задължителна предпоставка за просперитет. Монокултурни държави има само в третия свят и пак с едно на ум. Всичко, което днес наричаме "цивилизовано" е мултикултурно. Ксенофобията е една от най-големите котви на врата на българското общество.