128

anon

преди 5 години

колко подобни вратички има. подгонете ги всичките

127

Анонимен

преди 5 години

Den na otvorenite vrati v telk.....

126

Бг

преди 5 години

Еиииийй... откриха топлата вода..... редно е първо да поогледат помощите за самотни майки, социално слаби със злато по тялото над 200гр.,живеещите в общински жилища милионери.... и т. н. А за хората с телкове..... жалко то е че покрай сухото ще гори и мокрото... Вервайте ми... много наистина болни хора ще бъдат ощетени.... запомнете написаното от мен и ще се убедите... В нашата татко вина държава нема... Ако имаше сега нямаше да четете това...

125

Анонимен

преди 5 години

За слепота не дават 98% ТЕЛК.Инфото не е наред. Покажете тоя ТЕЛК!

124

странна работа

преди 5 години

До Анонимен 125В натура ли да се извършват социалните плащания ???

123

СТРАСБУРГ

преди 5 години

Колко дела ще отнесе държавата в Срасбург заради тази ревизия на телкове

122

Анонимен

преди 5 години

Предизборен цирк от страна на ГЕРБ.91667

121

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера колко зъл трябва да си и с колко мозък за да твърдиш, че човек ако ти изглежда здрав на външен вид не е за ТЕЛК - трябвало да му липсва поне един крайник. Имаше дори един Добри Божилов с чичо дето окраде трамваите купил кола от жена, видяла му се здрава и пуснал жалба против нея, че имала ТЕЛК.

120

Анонимен

преди 5 години

Ха сига подгонете и така наречените самотни майки . Живуркат си семейно с мъжлето нон стоп и държавата и плаща парички от нас данъкоплатеца като самотна майка - позор. Това се е превърнало вече е в епидемия - парите - ето защо нема сключени бракове. Къде е Баце и това да види- колко парички изтичат повече от от " самотните майки" отколкото от " наречените" индивиди - инвалиди.

119

Анонимен

преди 5 години

Ба си. Колумб. От 20 години е това, всеки знае, колко репортажи се правиха, села пълни с инвалиди, а няма никой, щото... били за дърва.Държавата е скъсан чувал. Няма кинти и се чуди отде да реже. Но скъпи стари летящи щайги купуваме за безбожни цени.

118

ikar

преди 5 години

До АнонименНе всички инвалидизирани са действително такива, нова го знам със сигурност. Затова трябва да се направи ревизия на отпуснатите инвалидни пенсии и да се уточнят точно лицата, които получават такива пари, както и тези които ги уреждат за тях. Време е да си върнем държавата и да си стъпим на краката.

117

българин

преди 5 години

Значи и ГЕРБ започна да вижда нещата в държавата и "работи" ?Защо ли чак сега???? Избори идват За това! Долу ГЕРБ!

116

тиквоний

преди 5 години

ало ваньо тва е едно момче къде рита топката с мене, бе, там от аерогарата. телкаджийче....

115

Анонимен

преди 5 години

Според мен трябва да бъдат премахнати всякакви видове социални плащания в брой, защото са вид наркотик, който отслабва държавата. Трябва да се заменят със социални услуги и приспадане от дължими данъци.Щедрите социални системи водят да отглеждане на компактно население свикнало да разчита за всичко на държавата..и до корупция и кражби.Замислете се, как са живели хората преди да бъдат изобретени помощите преди 100-тина години? Определено са били по-мотивирани за успех и създаване на деца.

114

Анонимен

преди 5 години

А браво сега ли откриваме топлата вода,има хора от 20г.получават ................

113

Анонимен

преди 5 години

То пък едни пари!Ако си мислите, че инвалидните пенсии са достатъчни, естоко се лъжете.На доста от тях даже и лекарствата не могат да покрият

112

DO 118

преди 5 години

Нестле не е инвеститор а гаражен производител .Явни живееш от времето на соца , или си съкратен .

111

Анонимен

преди 5 години

Мутрагените със съдебните дела масово са неизлечимо болни та защо и обикновения човечец да не се възползва. Като няма държава за мутрагените, зако да има за обикновените хора. Проблема не е от вчера или днес. Познавам млади хора, които са инвалиди и получават инвалидна пенсия, просто защото са имали възможност да ги уреди някой техен познат.

110

Анонимен

преди 5 години

Нинова трябва по най-бързия начин да свали правителството, защото така вече не може да се живее!

109

пурко

преди 5 години

ако са нормални заплати по 1500-2000лв.няма да има стакива телк.но с 560 минимална заплата няма как да стане.а тия големи далавераджии ни направиха в малки такива... но техните кинти им стигат за всичко народеееееееееееееееееее.......