148

Анонимен

преди 5 години

Инвалидни пенсии да се дават само след изследване на Ядрено -магнитен резонанс.Така съществува възможност за получаване на точна информация за клиничното състояние на болните.Експлоатационните разходи не са по -вече от от разходите на злоупотребите.

147

no name

преди 5 години

Ами в Ямбол? там 40% от ТЕЛК овете са фалшиви.

146

Анонимен

преди 5 години

До 2233Добре.Ще гласувам за БСП, защото там няма комунисти.Ето *** е от СДС.

145

emi te

преди 5 години

Те всички братя роми от мойта махала са с Телк, но съм сигурен че тях няма да ги закачат, а ще се заяждат с наистина болни хора и ще им създават проблеми. Сигурно ще ги карат да доказват че са болни!

144

Анонимен

преди 5 години

ако се клкулират всички золуми на герб ще се окаже че всички българи ще имат базисен доход от 500 лв без работа

143

Анонимен

преди 5 години

на 200-те лв ли им завидяхте,акакво става с горанов и горените документи в радомирско

142

Анонимен

преди 5 години

ако дойдат с колове и камъни тогаз ще видят чудо а обстановката е взровоопасна.вкупом всички етноси.има всички предпоставки

141

КЖ

преди 5 години

Проверка на всички инвалидни пенсии и не забравяйте Кърджали

140

D

преди 5 години

Всяко чудо за 3 дни.... Като чудото на Горанов...Някой разбра ли какво се случи с височайшия?

139

Чоко

преди 5 години

Напълно съгласен. Да се преразгледат всички ТЕЛК решение и тези, които са измислени да бъдат анулирани а получаващите пенсии да се върнат на работа. Макар, че те и до сега си работят.

138

запознат

преди 5 години

Отидете в едно шуменско село, в което всички са пенсионери по болест и работят. Говоря за района в Лудогорието.Попитайте когото срещнете и той ще ви каже кои са си платили пенсионирането. Няма нищо тайно. Те знаят и кои са посредниците, кои са лекарите .Най после и властта видя очевидното. Дано да има ефект.

137

Анонимен

преди 5 години

Бившият ми личен лекар,сега началник на колегите си,ме кандардисваше да ме уреди с телк,без да съм болна.Отказах му с мотива,че не искам да предизвиквам съдбата и зорлем да се правя на инвалид.Беше безкрайно изненадан,но не настояваше повече.Така,в схемата са всички.Кого да накажеш по-напред.Както е казал поета "разровиш ли,ще замирише".

136

Анонимен

преди 5 години

Ееее,най-после се сетиха!Да видим докъде ще стигнат.А може да е само пушилка до евроизборите,но като дойде време за местните,ще забравят какво са обещали,нали им трябват гласове.А далаверата си върви с пълна сила от много години.

135

Квота

преди 5 години

Без квота на хранилката за братята, какви избори? Те вярно са функционално инвалидизирани - могат само да крадат и да раждат деца, с което да увеличават гласоподавателите. Ако нямат инвалидни пенсии, ще умрат от глад.

134

Анонимен

преди 5 години

Подгонили?!Глупости!Поредният кьор-фишек - само празни приказки и предизборни лозунги и обещания.Като видя да отнемат инвалидни пенсии на здравите и да съдят лекарите, издали фалшиви документи, ще им пиша точки. Засега са на под нулата за заслуги - и управляващите, и прокуратурата, и МВР.

133

Бс

преди 5 години

Къде е В.Симеонов ? Нали щеше да променя закона за инвалидите.

132

Същата

преди 5 години

работа е и с фалшивите болнични,чрез които се източва системата.Работник,който от близо 6 месеца е в болнични,продължава да работи на "черно",като такси и в селото,където живее е публична тайна,че всеки месец,срещу 20 лева на личният лекар,болничният му се удължава?!?!Междувременно,фирмата,за която е работил е приключила работа,поради изтичане на срока на договора,но продължават да му плащат болнични от НОИ?!?!Така и вълкът сит,и агнето цяло?!?!

131

Анонимен

преди 5 години

Предизборните фишеци започнаха! Юруш към сеира! Стадото трябва да се впечатли! Време е!!!

130

Анонимен

преди 5 години

Фалшив ТЕЛК без вътрешен човек в НОИ няма как да стане. Така че най-напред си запушете пробойните в НОИ.

129

анон

преди 5 години

да връщат всичко до стотинка с лихвите. и глоба на лекарската комисия.