21

Гост

преди 5 години

Италианец вика на жена си -- Еех , жена , какво нещо е живота - бяхме брат и сестра , после - мъж и жена , па сега си ми тъща !

20

4444

преди 5 години

Какво значи ВНЕМАЕМ, г-да ***.????????

19

Бай Иван

преди 5 години

Демокрацията ще му даде минимална присъда ,а комитета от хелзинки ще го номинира за човек на годината ,индус да си в наше време ;) !!!

18

Анонимен

преди 5 години

****ти и правописа му и граматиката,получена диплома от казаните .d.d.d за нищо не виновните българи,да се изкарат на чисто злобари мишки,да хвърлят вина на турците,ромите...

17

Мюмюн

преди 5 години

А такаа, сега ол-инклузив 30 години на топло. Включени закуска, обед, вечеря. Собствен санитарен възел. Селяните прости плащат!

16

Анонимен

преди 5 години

работил съм в училище с подобни ..не знам дали хората могат да си представят какви хора израстват в махалите...просто няма в българския език думи,които да опишат нивото на безцивилизованост,цинизъм и вулгарност на техния бит и отношения...има и изключения...

15

Анонимен

преди 5 години

Баща му и майка му били роднини, братята му са също с умствена изостаналост. Предполагам, по poмскитe традиции, родителите му са са взели, когато са били на 12 г. Време е вече половите връзки с близки роднини и малолетни не само да бъдат криминализирани, но и извършителите да бъдат съдени и хвърлени в затвора за това. Иначе резултата го виждате на снимката.

14

бай Спиро

преди 5 години

Във времето на моята младост почти не се случваше ром да посмее да погледне българин в очите или на тротоара раболепно да не му направи път. Ако посмее мигом става "труден за рисуване". Сега е обратното. Гледам гърчаво ромче върви наперено и яко право българче му прави път. И това е защото навремето баща ми ме възпитаваше. Сега момчетата ги възпитават мамчета. И няма нищо общо с политическия строй.

13

Анонимен

преди 5 години

Интересно ,какъв ще е резултата ,ако има Референдум за смъртно наказание ?

12

Анонимен

преди 5 години

преди бая време попаднах на филм на ужасите -гнусен . малкото ,което успях да изгледам ,смятам ,че ще е добре за неговото начало в затвора -стоножка беше или нещо такова

11

Анонимен

преди 5 години

Как може на избори това да се брои за 1 глас и Цеца Караянчева - пак 1 глас!!??? Професор Вучков - 1 глас, пребилите армията - 2 гласа! И то гласове за Греб! Скандал!

10

Йк

преди 5 години

Този е извадка за културните особености на етноса с много имена.

9

Ромс

преди 5 години

Цял роман написахте,а този още не осъден.И максимума да отвлече,а прокурора да си свърши добре работата по този случай.

8

Анонимен

преди 5 години

пуснете го за 2 минути ,за да разбере жени как могат да удрят и изнасилват,пък си го върнете да го довършват в затвора

7

Анонимен

преди 5 години

Който е психопат, агресивен и резултат на кръвосмешение и ранен брак - Да няма право да гласува!

6

Киро Кардана

преди 5 години

А колко ли Севериновци цъкат като бобми у маалата и са готови да избухнат и да си покажат културните особенности...

5

психиатър

преди 5 години

За съжаление при някои етнически общности секса между кръвни роднини е в рамките на традицията. Кръвосмешението често води не само до физиологични деформации, но и до психиатрични отклонения.

4

Речник

преди 5 години

ВМЕНЯЕМ

3

чекист

преди 5 години

щот е много убав, турете му снимката!... бил плод на кръвосмешение... големи анализи, голямо нещо... да гние в панделата!

2

Отвратен съм

преди 5 години

...... а сега вече и на издръжка на българските данъкоплатци , включително роднините и приятелите на жертвата , която както се опитват да ни успокоят "експертите" била мъртва през по-голямата част от времето на гаврата.