41

Solar Power

преди 5 години

"Бащата не го припознал за свое дете, за да може майка му да взема социални помощи. Северин бил агресивен към други момичета в махалата, с които имал връзки, преди да се ожени по ромските закони за Емел. ".Това е ! В БГ има и други закони :) Помощи за всички римляни. Сега и за всеки римлянин по едно мнимо инвалидче. Освиркайте сега Симеонката :) Чакай някой да те оправи.......

40

Анонимен

преди 5 години

Е сефте. Пълен *** и убиец да се прави на невменяем. Трябва ли да се учудвате? То им стана навик. Редовното оправдание в съда е това - не знаел какво прави или нещо подобно. О мисля, че е знаел много добре. И не смятам че мизерията може да оправдае подобно поведение. Те сами решават да живеят така,а това си има последствия. Виновни са тези които са го създали и захвърлили на произвола на съдбата. Какво е виновно изнасиленото и убито момиче? Винаги ли невинни трябва да страдат?

39

Totenkopf

преди 5 години

"Бащата не го припознал за свое дете, за да може майка му да взема социални помощи." - Най важното, от статията. Ето с този *** начин ограбват и източват държавата. Не е единствен разбира се, но от тук тръгват нещата.

38

Ати

преди 5 години

Подобни *** нямат място в обществото, защото вероятността за рецидив е много голяма. Тези ***, освен да крадат и да убиват, друго не знаят. Трябва ли заради правата на престъпниците , да рискуваме живота на невинни хора?

37

Lan

преди 5 години

Ся по-интересният въпрос е какво точно са правили сума си години социалните, докато този е бил дете? Или могат да вземат само деца на българи, които са бедни? Щото няма да се лъжем - водил е ужасен живот.

36

Анонимен

преди 5 години

Най добре европейска експертиза.На *** доверие не може да се има.!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Физиономия на сводник.Ако беше попаднал в бизнеса овреме,сега щеше да е на свобода защото щеше да има пари.Този е безкрупулен.След излежаването на присъдата,ще забегне най вероятно в Испания.Там такива като него се котират на висока цена.

34

Ss

преди 5 години

Вменяем психопат ??

33

Анонимен

преди 5 години

А ако беше невменяем, щяхме да го пуснем на свобода, за да си убива на воля, нали така? Коя иска да е следващата му жертва?

32

Анонимен

преди 5 години

Северин ли е писал заглавието на статията?

31

Тончо

преди 5 години

Айде сега, давайте му 10 години, и след 7 години навън и отново.

30

:))

преди 5 години

Лесен отговор, лесно решение! Травмиран още от детството /Дете на кръвосмешение, син на алкохолик и крадец / Северин и удобният убиец за някой!

29

Филм

преди 5 години

Наскоро гледах филм за най-строгите руски затвори. Най-гадният беше Черният делфин - тоя заслужава да е там. Както каза директора на този затвор - Единственият път навън е само към гробището. Брутален психически тормоз от условията там. Този Северинчо заслужава да е там до края на живота си.

28

ВКк

преди 5 години

Значи сами си пишете какво се случва - "Бащата не го припознал за свое дете, за да може майка му да взема социални помощи." Ето ви механизма, раждат на по 12, получават си помощите, раждат все повече и повече... нито могат да четат, пишат, те и правилно не могат да говорят! Какво като са роми, тук е България и официалния език е българския! Като искат да имат равни права с нас, нека се образоват, нека работят! Единици са такива! Масово живеят на наш гръб, убиват,крадат!

27

123

преди 5 години

Ех, защо ли не се беше родил в САШ. Електрическия стол там щеше да го чака, а тук с българските закони ще излезе след 20-тина година на свобода.

26

Saki

преди 5 години

Присъда от 15 до 20 години. По скоро 15. Ще лежи максимум 12 . Той е приспособим ,така че ще свикне в затвора и ще се отрака покрай другите криминални типове. Ще излезе на 31-32 години завършен бандит,отдавна забравил за това което е направил и готов за нови подвизи.

25

Pen

преди 5 години

ж0рналя какво е това "внемяем" ?

24

Анонимен

преди 5 години

А нещо от протеста на роднините му на жълтите павета? Цветелин Кънчев нещо да се изкаже?

23

Анонимен

преди 5 години

Някой от хилядите на държавна хранилка да направи статистика, колко коства този досега на българската държава.А пенсиите са още 200лева, има нещо много сбъркано в цялата схема.

22

Българина

преди 5 години

Референдум за смъртното наказание. За умишлено убийство задължително смъртно наказание. Зашо аз трябва да плащам от моите данъци 30 г този да го храня и като излезе да убие друг и да му плащам социална пенсия. Правилото на проф Констатинов за трите удара е задължително