17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ така и не посмяха да спрат платения си електорат да гори гуми, стари дрехи и какво ли не още и да замърсява София.

16

Анонимен

преди 5 години

Въздухът в София е замърсен най-много около квартали като Факултета, Филиповци, Христо Ботев и още няколко по-малки. В тези квартали, не се мери чистотата на въздуха, защото е десетки пъти над нормите от горенето на гуми и какво ли не. В момента най-малко е замърсяването около Цариградско шосе, вкл. и Орлов мост.

15

Анонимен

преди 5 години

Чист като учителка

14

Анонимен

преди 5 години

"...Йоана Христова уточни, че разминаването идва от това, че индексът на Еврокомисията е съвкупност от различни и много параметри..."--------Аз пък си мисля, че в причината е комплексна и се дължи на различното оборудване и разположение, сензори, методи за анализ и оценка, и най-вече на човешкия фактор и неговата компетентност, боективност и интерес.Останалото са подробности за мръсния въздух в градовете при определени климатични и други условия. По стара традиция нас винаги ни плакнат...

13

Трандафор Босев

преди 5 години

Някаква Йоана, която била зам.-кмет, на София, каза че въздуха е чист, защото общината е направила всичко възможно да е чист. Даже мият улиците! Значи е чист въздуха в София, точка! И не е кално в центъра и по Витошка, също! И е много, много чисто, защото са изчистили! /за Коледа/ И снега извозиха! Вчера! Всъщност, всичко си правят, както трябва в общината, а ние не виждаме колко много работят! Неблагодарници!

12

Lan

преди 5 години

Вярвам на еърбг защото там датчиците са у обикновени хора и резултатите се предават в реално време!

11

Анонимен

преди 5 години

Въздухът в София е мръсен постоянно и от много години. Много мръсен град е, като цяло. Каквото и да се опитват да излъжат, за да замажат истината, няма как да я скрият. Защото това, което дишат хората в София, се вижда и не може да се скрие!

10

Гинка

преди 5 години

На който му е мръсен въздуха , да си заминава по родните места. Всеки по възрастен софиянец си спомня "мъглата" зимно време от кюмбетата за пернишкото гориво и полъха от Кремиковци. Пари да си карат колите имаха само УБО и партийните величия.

9

Анонимен

преди 5 години

Демократът зане само да краде и лъже. За демократа въздуха е чист, когато му отърва или мръсен, когато му е изгодно да е мръсен. ГЕРБ са типични демократи - лъжат и крадат.

8

АнонимеН

преди 5 години

АЗ НА ГЕРБЕРИ НЕ ВЯРВАМ НИКОГА!!!КОГАТО ТРЯБВА ДА ВДИГАТ ДАНЪКА НА КОЛИТЕ ВЪЗДУХА Е МРЪСЕН!!!КОГАТО ТРЯБВА ДА ДАВАТ ЗЕЛЕН БИЛЕТ ЗА МРЪСЕН ВЪЗДУХ ТОГАВА ВЪЗДУХА Е ЧИСТ :DКОМУНИСТА ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ВИНАГИ ТАКАВА Е НЕГОВАТА ПРИРОДА ТОЙ АКО НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ НЯМА ДА Е КОМУНИСТ!

7

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Ако купим климатици ,ще изчистим въздуха !!! А и ще направим далавера с цената и ще има и за нас...

6

Анонимен

преди 5 години

Чудеса ще направят, но няма да пуснат зеления билет! Сакън да не се минат с парите!

5

София

преди 5 години

За столична община въздуха е прекрасен за да няма зелен билет !!!

4

Защо ли?

преди 5 години

Защото лъжат за всичко, шанса да кажат истината е равен, на шанса да удариш тото-то! *** е, че ние седим безучастни!

3

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея харесва пропагандната статия

2

Анонимен

преди 5 години

не знам какви са били официалните данни, но петък вечер след проветряване пюрифайера в къщи показваше между 100 - 160 микрограма

1

Тъй, де!

преди 5 години

Замърсяването към 9 ч. е почти два пъти над нормата. Както се казва - замкметицата лъже и сама и вярва!