130

Отврат

преди 5 години

Народът на единия му вика Тиква, а на другия Цвъцко, но те искат още и още и още. Нямат наяждане. Оглозгаха всичко в България.

129

Анонимен

преди 5 години

Какво ли си казва Борисов след днес? Ех, да беше жив Тато да ме види, щеше да се разплаче от вълнение, аз продължих започнатото от него"

128

върл седесар

преди 5 години

евро-избоите ще ги спечели БСПмакар и с малкои това ще бъде началото на края на шаййката краддлива геерби това ще бъде за добро

127

qw

преди 5 години

И като се санираха 27 блока в Пловдив, град с 350000 души и хиляди блокове, това видими резултати ли са или невидими? И по случай културата му подхвърлиха едни 10млн - това подкрепа ли е за добро представяне или подигравка?

126

Ето

преди 5 години

Това е демократичната Територия!

125

поредния

преди 5 години

Докато има овце ще има и мечкадари.

124

Анонимен

преди 5 години

Тези са най-наглите обирджии в България!Иначе мишки без никакво лично достойнство.Плазмодии.

123

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133Да точно това казва, подготвя всички как ще се измъкне при провал. Но всяко измъкване е свързано и с мисъл за оставане във властта.

122

лаик

преди 5 години

Червен фенери има в Амстердам, а звънците на публичните домове в София са червени май, доколкото си спомням.

121

Един от Северозапада

преди 5 години

До Венци Мицов Преди време, дадоха за Долни Дъбник, кмета, главната архитектка или нещо такова, и една софийска фирма, дето е "асфалтирала" вместо 33 хиляди квадратни метра улици-преко сили12 хиляди квадрата, за същите пари-1,2 милиона лева.Съмнявам се, че кмета е от БСП, както и спечелилата фирма. Интерестно, как би реагирал Баце, особено след изнесената информация публично? А шефа на фирмата, заплаши репортера, че ще си търси правата....

120

Анонимен

преди 5 години

И какво иска да каже Баце?Че ако нещо се оплеска накрая пак да излезе чистичък от тинята - `Видяхте ли, аз ви предупреждавах!` А че той не даваше на никого думата и сам решаваше всичко и цялата политика на ГЕРБ - няма значение.

119

голем смех

преди 5 години

Сини декори, сини лампи -полицейска работа.

118

Анонимен

преди 5 години

Тази година за полупроводници догодина за цели .

117

13

преди 5 години

ТУК - много знаете, а като дойдат- избори - си пиете ракията- и само коментирате.Кой ще ни управлява- зависи от нас.Предстоят избори за Европарламент - и местни избори.Сегашният мандат на коалицията е до 2021г- така, че потърпете още 2г. и 6 месеца!

116

Край

преди 5 години

Борисов го разбирам, ОБАЧЕ никога няма да разбера това човече гербаджията. Седат по столчетата и гледат като кучета дали ще им метне суджук или ще им размаха дебеличък пръст. Много унизително,а? Ама пък суджука блажен.Баш тия като остарее малко - първи ще го заплюят.

115

Анонимен

преди 5 години

Всичко винаги е било и ще бъде в ръцете на ДПС. Не са решили,не са свалили герб,защото засега им уйдисват и танцуват по свирката на касичката им Шиши.

114

Един от Северозапада

преди 5 години

От 214 коментара, тук са половината.И повечето от тях-пак против Герб.Представям си , какви са били другите, представям си и народната любов.Имаше един термин, за управлениетона Брежнев едно време, мисля, че е приложим и за управлението на Баце-"Блатото на застоя".Имаше и една мисъл-България на смъртно легло в реанимацията, а вместо да и преливат кръв, всеки намерил една вена, и точи ли, точи. Сега, може да изтриете и този коментар, както предишните ми два, и да ме блокирате за 2-3 дни пак.

113

13

преди 5 години

До българинТИ ЛИ ЩЕ ОТИДЕШ- ДА УПРАВЛЯВАШ ,А?Като си тръгне ГЕРБ!!!

112

Менделеев

преди 5 години

Предизборни бля бля бля от продажни медии но вече не сме за лъжльовците на които все друг им е виновен

111

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако не знаете... - заемите, които ГЕРБ направи са за да плаща бакиите на кyманизите...