150

Анонимен

преди 5 години

За 10 години, никакви реформи и некачествени строежи с откраднати милиарди. Проблема е че няма за кой да гласуваш, а резултатите са най-бедната държава в ЕС, с най-голямото неравенство.

149

видинчанин

преди 5 години

Само милиционерите във Видин ще и да гласуват за някого! Останалите кучета ни яли!

148

Анонимен

преди 5 години

Уж щеше да бориш корупцията!? Тя к'ва стана... същата. И си приказваме празни приказки. А за изказване... да не говорим... и на Цветанов и на Борисов да вземе някой да им пише изказванията... или те така се изказват да ги разбере народа :)

147

Лаик

преди 5 години

Бойко не си вечен, никой не е вечен

146

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

To това за синята лампа си го знаем Бойко!Така,де направо в патрулката и после на Развигор./ама освен синя светлина ще има и звуков/ за специално задържани/. Това си им го пропуснал да им го кажеш.

145

МИРО

преди 5 години

Бойко,не ти,ли омръзна да ни крадеш и лъжеш?!Докога с твоята фалшива партия!!!

144

До пешо тъпото

преди 5 години

И какъв е изводът ти от това, крети?

143

БКП е ГЕРБ сега

преди 5 години

Тоя който го избира или го избира за да краде покрай неговата партия .Или е мазохист БСП от 1980 година но вместо Живков неговите чистачки и охранители.Е тези винаги са покрай парите по презумция независимо от цвета и партията им.Коалиция ще направят и с дявола само заради парите които крадат сега пред всички .Европейската столица Пловдив кмета е краде от сто години .Скенери ,зологическа градина ,откриване за милиарди от вашите пари и пенсии .

142

Анонимен

преди 5 години

Изглежда другаря Борисов още не е разбрал , че само той си вярва на глупостите, които бръщолеви . Всички в ГЕРБ ,са толкова заети, да лапат народния ресурс за собствени облаги , че дори и не го слушат, какво плямпа вече.

141

Пижо

преди 5 години

КПСС БКП , КПСС БКП , В Н Д К .......

140

Анонимен

преди 5 години

Във всяка нормална държава тези хора щяха да са в затвора, а не в парламента!

139

Анонимен

преди 5 години

Това трябва да е някакъв охранително - полицейски хумор.

138

Крезимор

преди 5 години

Най-добрият гербер е този, който е вмирисал драките, а белите червеи гризат очите му!!!

137

Солташак

преди 5 години

Другарю Борисов,ВЕНСЕРЕМОС!Вие сте най-голямата личност, най-великата мисъл, най-сръчната десница..Вие изградихте Светлото Бъдеще Во истина!Вие -по-свят от папата, и по - ръхат от дедо Прецаки, да се свети името Ви во век и веков!Другарю - водете нас, верните ваши раби по пътя на успеха1Поклон!

136

seira

преди 5 години

АБЕ, ТОЯ "ВЕРВА" ЛИ СИ?!

135

Mg

преди 5 години

17: Гинка и ЧЕЗ18: Граничната ограда19: Напуканите и постоянно в ремонт магистрали20: Корупцията в ДАИ21: БДЖ22: Увеличение на цените (на почти всичко) на почти всичко23: Децата с увреждания24: Оръжие от България, в ръцете на терористи отСирия и Украйна25: Договора Борисов-Порошенко (лечение наукраински военни в нашите болници)26: Ало, Ваньо27: Мишо Бирата28: Лъжа, след лъжа29: Бум на престъпността30: Проблемите в МВР31: Проблемите в КАТ32: Проблемите в НАП33: Откритите стотици милиони евро в банковитесметки на депутати, прокурори и т.н. при фалита наК

134

ГЕР Б КП

преди 5 години

Докарали партийните си секретари като стадо овци, да чуят главатарите.

133

Ml’

преди 5 години

В цялата политическа история на България, не еимало правителство, което да е забъркало толковамного скандали, за толкова кратко време, като това на ГЕРБ:1: Костинброд2: Кумгейт3: Суджуците4: Ти, си го избра (гл. прокурор Сотир Цацаров)5: 6-те апартамента6: Тефтерчето на Златанов7: Двете каки8: Търговския Регистър9: Калинките (няколко варианта)10: Чумата в Странджа11: КТБ12: Болниците във фалит директорите иммилионери13: Ваксините14: Ивайло Московски (недосегаем)15: Цецка Цачева (бягащите през седмицазатворници)16: Фалита на Олимпик (некадърност ибе

132

цитат от В.Енчев

преди 5 години

6) (Ц) *** гета са запазена територия на ГЕРБ. Изключения се правят само за ДПС и ОП, след съгласувателна процедура на национално ниво.7) Избирателните комисии са алфата и омегата на изборния процес. Да се купуват цели избирателни комисии в малките населени места по актуализиран ценоразпис (5000 лева за шеф на комисия, 2000 за редови член,1000 за неграмотни)Бележка на автора: ОПГ Организирана престъпна група. ОП Опитомени патриотиВелизар Енчев

131

цитат от В.Енчев

преди 5 години

гербаджийските методически указания, които днес ще бъдат спуснати за изпълнение на местните координатори на ОПГ:1) По схемата Костинброд да се избере печатница, фабрикуваща празни изборни бюлетини и вече попълнени такива. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.2) Препоръчително е в селата да се копира моделът Галиче по възможност в Секционните избирателни комисия протоколите за избор на кмет да се обработват от роднини на кандидатите3) В Районните избирателни комисии в София и големите градове да се прилага моделът Зала Универсиада от