13

132

преди 5 години

Мутрите си имат държава.

12

Зозо

преди 5 години

Хора, от това държава няма да стане. Давайте да я подаряваме на турците, докато още има нещо ценно останало, те може да ни пощадят, герб - няма.

11

odpo

преди 5 години

Платена е съответната сума ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ хахахаха

10

До 7

преди 5 години

То да беше само майката..., и бащата е..ха на тая държава!

9

Анонимен

преди 5 години

Безмислено е да се коментира. Всичко е фалш. И, естествено вечният учуден, но, всъщност нещата си продължават.А в Созопол на туристическите корабчета до острова никой не ти дава билетче, събират се пари от ръка.

8

Багериста

преди 5 години

Какъв хубав небостъргач можем да направим на мястото на парламента ! Ще има място за мол, хотел, апартаменти и за 2400 депутати! Само гласувайте и идвам да копая с кеф на жълтите павета!

7

GaZ

преди 5 години

Е..ха й майката на таяя държава.

6

Анонимен

преди 5 години

Бре теа багери, като лешояди на мършa, а се разсеяш и са те разкостили.Багери над цялата държава(труп)

5

Берба

преди 5 години

Кръжат, пикират, изследват, обезпесъчават... като котка са! Неуловимите 3!

4

Присмехулник

преди 5 години

унищожаването на Природата може да остане незабелязано от джендърското кривораздаване на новия световен анархизъм на неолиберал-***-анрхистите, но никога няма да остане незабелязано от Природата. един ден и Тя ще ви представи Сметката! в това трябва да бъдете Убедени, както в това, че вече сте загубили всичко, бизнисмиени!

3

Наблюдател

преди 5 години

Някоя колежка на Иванчева е разписала документите след дългъг размисъл за въздействието на проекта върху околната среда. Всичко е законно!

2

Анонимен

преди 5 години

Багери кръжат. На кмета рамзи летящи кошути му падат в пикапа, интересни се случват в Созопол. Сигурно духът на дс броди в района. Изпълзял е от замъка наблизо, който е на един крадлив милиционер.

1

Анонимен

преди 5 години

Герберастката мафия няма наяждане. Отровните й пипала са обхванали цялата държава. Пардон територия. Държава вепе 10 години няма.