33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Да бе баце, още малко бетонче тук там по морето, къф е проблема? То и без това не остана природа, заливай и да приключваме, пияните английски туристи искат ефтин алкохол и български ***, не им дреме за дюните.

32

Гларус

преди 5 години

Спор няма , че там може да се строи. Но съм сигурен , че плажа ще стане частен , само за гости на хотелите,, и тук държавата няма да се намеси. Това вече ще е незаконно.

31

Анонимен

преди 5 години

Да унищожим икономиката си и да изгоним всички инвеститори, цел 1 на екофанатиците. Продължавайте да пригласяте на тези антибългари и алчни социопати, сметката я плащате вие. Това е че един терен се намира в Натура 2000 не значи, че върху него не може да строи и да се развива туризъм, това го казаха от Брюксел много отдавна, но разбира се ПП Зелените или ЕТ Тома Белев - зелен октопод, продължават да рекетират абсолютно безнаказано.

30

Еколог

преди 5 години

А къде са еколозите да направят един протест - Алепу е в беда, спасете го сега ?Май не плащат от чужбина, а?

29

Нафарфорий

преди 5 години

"Еколозите" писали тази и подобни оценки са грешници и ще са в дъното на пъкъла поколения наред.Празнува Коледа, Велик ден, пали свещи или дава курбан и си мисли ,че ще подкупи дори Бог ......

28

ДОЙЧЕ

преди 5 години

Депутатите дадоха абсолютна власт на регионалните еко инспекции РИОСВ с гласуване.А тези ,които гласуваха масово се оказа ,че имат земи до морето и в други паркове.Не може държавни служители с 679 лв заплата да решавт дали ше се прави сметище,хотел,завод или ядрена централа, когато е пребледнял от глад....Ако заплатата ти е колкоото тока и водата за декември ще откажите ли едни 10 000Е?

27

user

преди 5 години

после защо няма мераклии за БГ море?! хората искат спокойствие и тишина.

26

Анонимен

преди 5 години

"Държавата е напълно абдикирала."Държавата може и да е абдикирала, но гербавите чиновници не са. Тръгни да извършваш някаква икономическа дейност за да видиш що подкупи трябва да раздадеш!

25

Анонимен

преди 5 години

Държавата е напълно абдикирала. После по всички сутрешни блокове разни специалисти нищят политка и обясняват кое как се прави...Хора не останаха тук от всичко, което се случва и на никой не му дреме...

24

Гробокопач

преди 5 години

Я, *** той Алепо бил български град;))) ЯНки *** и чламите, немат място там;)))

23

Анонимен

преди 5 години

Над Алепо кръжат багери су 35. И ринат.

22

Анонимен

преди 5 години

Ниско ли прелитат?

21

ШМАТКА

преди 5 години

А бе ,що сте толкоз откачени? Вие не видите ли ,че всичко свързано с природата -наредби ,натури, заповеди и други простотии са за вас серсемите! Я си хванете дърмите и се изнесете я в Гърция, я в Турция, я в Испания,където ви сака душа само не ходете на бетонираното ни море! Я си хода у Гърция,където всичко е полудиво и истинско и си почивам без да ми лупат и крещят на два метра от прозореца.Айде до лятото и си помислете кво ви казах!

20

Анонимен

преди 5 години

Бойковистка ***

19

Анонимен

преди 5 години

Пурпаднъла дръжава

18

Б.Б.

преди 5 години

Кви са тия дюни паи пречат на хората,спират им гледката.Разкопавайййййййй!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

не се настроиха, това че в момента всеки гледа да се отърве от имотите в слънчака и че туристите искат спокойни и незастроени места. Миналата година бяхме в ММЦ преди Китен - рай в гора, тази година или на същото място или в Гърция. За какво ми е да почивам на бетон?

16

Байфидан

преди 5 години

Гербура 10 бие Натура 2000

15

NN

преди 5 години

Платили са си на когото трябва, колкото трябва и готово, няма Натура 2000.

14

S

преди 5 години

Остана ли място където човек може да отиде спокойно на плаж без да плаща нищо както едно време?