159

Анонимен

преди 5 години

до 160Така е...ако имаше пистолет, само да беше изгърмял във въздуха на светофара 2-3 пъти и наркоманизираните *** щяха да се върнат набързо в колата си.Е, братушките са наистина откачени...гледах преди време клип където някакъв руснак засича друг и оня тръгва да го преследва...настига го отляво и вади пистолет срещу колата му, а отсреща се отваря заден ляв прозорец на колата и един насочва Калашник. Оня не може да свари да набие спирачки.))))

158

Анонимен

преди 5 години

Американците са го измислили .Всеки който е съвестен и е за реда в държавата си взема патлак .У нас народа е без пари и беззащитен .

157

Анонимен

преди 5 години

Тоя или е набил някой от 4 -те наркоманчета преди време и сега му го връща с аверите си или всичко е заради уфсътъ до него.

156

В шохуто на Сандокан

преди 5 години

альо чшъъ, нема ли някой от УеФСито или ММА-то и па некой от Тервел да каи простичко:къ съ не бежувъ кокона 4 зъба избият колко яйцевидно ще и е гезихтното фейсе и до къде ще му е патладжанен фейсния гезихт на сливовицата и ромът съответно.ДЕКИЗАЦИЯ С КОЯТО ЦЕЛЯТ БУНТОВЕ< НАПАДЕНИЯ< ГРАБЕЖИ И УБИЙСТВА!тия двамата веднага да ги тикнат пред Сашето Диковото, дето броди като *** из калиндорите да разпраа за чудовищни, престъпни издевателства на тия дето издевателстват престъпно чудовищно

155

Анонимен

преди 5 години

Кат го гледам това,се сещам за моята ,,Ладичка'' едно време.Беше новичка,ама гърнето все беше издънено,колкото и да го кърпеха майсторите.

154

Анонимен

преди 5 години

поредното доказателство че ромите в крайна сметка са по-читави от БГ-тата

153

Анонимен

преди 5 години

Във Варна сигурно има на глава от населението повече наркомани и от София.

152

Анонимен

преди 5 години

до 150 Ти мислиш ли, че тия наркомани, ако бяха видяли от нея спокойно поведение у нея и тази не им обръща внимание нямаше да се ядосат още повече? То в мозъка му е пълна каша и даже и да не го поглеждаш такъв... си мисли че му се подиграваш.

151

Анонимен

преди 5 години

4-те момчета??? Какви момчета са тия, бе Джесика? Това са наркомански ***!

150

Наблюдател

преди 5 години

Онез дрОгари от БМВ то са ясни, ама и тая е за е..не.

149

Ценко Чоков

преди 5 години

Що си не направихте селфи с биячите, *** не ви стиска, снимате само полицаите и почвате да бегате, бате!

148

Анонимен

преди 5 години

Ми тая като я гледате...стига ли и акъла за да не отвръща на провокацията? Да беше си стояла мирно и кротко и сега щеше да е с 4 зъба повече в устата.

147

ТИР

преди 5 години

За превоз на кифли се изисква АДР сертификат. Шофьорчето е било аматьорче. Смятайте кифлата как се е държала и колко е вбесила батките, че да ги гонят през половината град за да им напукат кестените.

146

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега защо трябва да ходим с по един патлак в колана?Човека е имал късмет, че е оживял.

145

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо е потеглил от бензиностанцията тоя, а не е изчакал да се разкарат тия? На бензиностанцията има камери и тия *** много добре го знаят и нямаше да ги напднат там. 100% са имали взимане даване

144

бааа го

преди 5 години

Лелеее, Гайтан Веждьо в женски вариант!

143

Анонимен

преди 5 години

Да бе...качил се в колата нищо неподозирайки, а тая до него не му е казала че са й правили неприлични жестове? Хептен за мезе ни взе тоя. Това си има предистория и тоя или тя или и двамата са се познавали с 4-те наркомана.

142

Анонимен

преди 5 години

Може би истината е някъде по средата.Като гледам и тези на снимката не цвете за мирисане.

141

Хан Крум

преди 5 години

Ми какво чудно има - тъпите мутро борци мислеха, че това е върха на лукса да караш БМВ на 30 години. Както се казва - ако си тъ.пак, завинаги е. Сега провинциалните батки да не падат по долу от кумирите си.

140

Хан Крум

преди 5 години

До ?Ми какво чудно има - тъпите мутро борци мислеха, че това е върха на лукса да караш БМВ на 30 години. Както се казва - ако си ***, завинаги е. Сега провинциалните батки да не падат по долу от кумирите си.