219

Анонимен

преди 3 години

Като ги гледам, да им теглиш боя без нищо да са ти направили.

218

ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА

преди 3 години

Добре бе ! Ами защо още са живи тез четиримата ?

217

Анонимен

преди 5 години

Не оправдавам побоя, но тези двамцата на снимката иначе симпатични люде как са могли сами да обезобразят лицата си? Тя с визия на магистралка а той на сводник.Какви са тези смешни вежди и да двамата а момата и джуки надула и изкуствени мигли лепнала-пълни карикатури.

216

бай Ганьо - бизнесме

преди 5 години

бай *** - бизнесмен. Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен.

215

Анонимен

преди 5 години

Очи маслини, вежди гайтани..

214

Анонимен

преди 5 години

Долна лъжаЧовека яде бой,заради изписаната и *** мазмантия.Защото беше влюбен в нея., Защото е глупав

213

Само питам

преди 5 години

И тая *** е с четири избити зъба ? Я, пак ? Участвал съм в много свади завършили с бой и съм виждал хора с избити 1-2 зъба . Цялото лице е в сини отоци и около устата е като кайма . Зъби не се избиват лесно . А тая при 4 има само лека цепнатина на долната устна . Да не са я водили на зъболекар да и ги извади стерилно и с упойка в кабинета си че така добре изглежда ? И какви са тия нерешителни нападатели , дето не са ги подкарали още на бензиностанцията а са ги "гонили" по улиците ?

212

Попов

преди 5 години

До АнонименЧетирима срещу двама. Това е. И жената е Човек стига с тия Старовремски Разбирания

211

А.

преди 5 години

По 12 години на всякой от нападателти.Агресия е наказуема от всяка държава.

210

Анонимен

преди 5 години

Всеки шофьор трябва да има под ръка по сериозно оборудване срещу такъв вид агресия. Никой не е застрахован и затова трябва да е подходящо въоръжен. Полицията може да си пее каквото си иска. Нашата държава не може да се справи с разбойничеството по пътищата. Наркоманията и разбойничеството се засилват.

209

А то ще излезе май..

преди 5 години

Както не се познават, може да се окаже, че истината е различна. Това с марките автомобили е смешно! Колата си е кола, хората са си хора :)А отделно, да не се окажат тези пазени бизнесмени, че всъщност те пазят някого или нещо :)

208

Анонимен

преди 5 години

Отвличат Ви вниманието за битови престъпления, а за КТБ - Василев е единственият виновен! За Пеевски да са писали нещо?! А и да знаете, че вече може да Ви задържат за 48 часа без да се разбира! Чешете си езиците... к'во било в Америка. к'во било в Русия, а в България к'во е не Ви ли писна да бачкате за хляба, а други да гребат със шепи от държавната пара?!

207

Анонимен

преди 5 години

Ей, балъци спите ли, или си чешите езиците... мишки! Докато лапате мухите тъпите и напористите станаха милионери за сметка на Вас!

206

Анонимен

преди 5 години

В нета имаш спреичета всякакви, а от 2 години, заради глутниците бездомни кучета си нося винаги. За сега срещу хора не ми се е налагало да го ползвам.

205

Анонимен

преди 5 години

"неприличните жестове" са официалното и не толкова правдоподобно обяснение ....... Какво всъщност е станало, някой знае ли ?

204

ЛоШо

преди 5 години

Аз отдавна имам сълзотворен газ. Така един път две пишлемета ме засякоха и отбиха от пътя. Почнаха да блъскат по колата... пръс пръс пръс ... двамата на земята, след което ги унижих публично ако ме разбирате .... да им е за урок

203

Анонимен

преди 5 години

Браво бе. Големи мъже са тия да се знае. Четирима срещу един, а те с бокс за всеки случай. Ей да бяха попаднали на някой...

202

серена

преди 5 години

само свободната продажба на огнестрелно оръжие ще даде възможност за регулиране на напрежението.Верувайте ми.

201

Анонимен

преди 5 години

Всичко това нямаше как да не се случи...

200

Анонимен

преди 5 години

БМВ не е марка автомобил. БМВ е манталитет.