63

Анонимен

преди 5 години

До За Европа, против ЕССтига да спазват законите, лошо няма. Няма закон, който да забранява живеенето в комуна.

62

За Европа, против ЕС

преди 5 години

Тези хора живеят в комуна.

61

Анонимен

преди 5 години

добър социален експеримент.Може и туристи да привлича.И в Крушовица примерно *** може да организира такъв.

60

Няколко коментара

преди 5 години

и от мен:1. Москва и Русия след 1990 ултра капиталистическа държава. Заводите в олигарси, земята е 100% частна разпродадена (само за сравнение Украйна която е кандидат в ЕС земята е държавна и може само да я обработва всеки има право на безплатни 500 дка)2. В България на изборите 2019 очаквам да победи окончателно болшевизма и марксизма3. ЕС през 2019 прилича на СССР 1986 (Юнкер пие като Брежнев)4. Хората хо света няма да спрат да воюват бедни срещу богати. Правят го от 4000 години. Четете

59

Анонимен

преди 5 години

Моята заплата през 1989-та беше 160 лв. 300лв даваха на места, където не се живееше много - мини, металургия.

58

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов отказа да разпродава България за истински пари, а я подари на себеподобни комсомолски секретари като Банев.

57

Анонимен

преди 5 години

До 60Жан Виденов бе един льольо, който ни докара до просешка тояга. Не беше удобен най-вече на нас, хората, защото нямаше какво да се яде.

56

Анонимен

преди 5 години

Половината от тези 2 милиона заминаха когато управляваше Жан Виденов и БСП.А тогава българите бяха много богати - всички бяха милионери.

55

Анонимен

преди 5 години

В България под управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов едно евро е 2 лева, България е първа по смъртност в света, 2 милиона българи слугуват на запад а над 70% от населението в страната живее в бедност.

54

Упс!

преди 5 години

Рай за ***. Някои обаче не се задоволяваме само с хляб на масата. Искаме и други неща, които Малката Москва никога не може да ни предложи. НРБ също не ни ги предлагаше.

53

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им слуги, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После Виденов се реши да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът и се противопостави на изискванията на МВФ и Световната банка. Цитат "На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната." И после видяхме какво му спретнаха...

52

Анонимен

преди 5 години

В България под управлението на БСП и Жан Виденов доларът стана 3000лв, а заплатите по 3 долара.

51

Анонимен

преди 5 години

До Демокрация90% от проститутките на Слънчака са рускини.

50

текезесар

преди 5 години

В ТКЗСтата се работеше за 120 лева. Учениците и студентите работеха безплатно.Ти навит ли си да работиш безплатно или за 120лв?

49

Демокрация

преди 5 години

Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.

48

Анонимен

преди 5 години

"В икономически аспект комунизма е кръгла нула, фалит и разруха"Китай за 30 години при управлението на Китайската комунистическа партия от бедна страна се превърна в световна икономика номер 1.

47

Анонимен

преди 5 години

При социализма когато бяхме с Русия нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем. И най-важното, ние умните и кадърните - тези които имаме пари, можем да си ги купим, а не да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщаме сух марципан "Кума лиса".

46

Анонимен

преди 5 години

В икономически аспект комунизма е кръгла нула, фалит и разруха като прибавим че неизбежно води тежка диктатура и уби хората на мързел и посредственост, можем да заключим че това е една социопатска религия.

45

Анонимен

преди 5 години

Браво на човека. Като студент още преди 89-та бях на студентска бригада някъде из югоизточна БГ. и там кмета се хвалеше, че хляба за хората е безплатен. А селяните го намираха това за съвсем нормално.

44

Упс!

преди 5 години

Пише само за някакви първични нещастници как са намерили успокоение в монотонността на едно примитивно, но сигурно ежедневие. На хората с мечти обаче този живот не им харесва. Не може всички да сме ***.