103

жаль

преди 5 години

В Западна Австралия рейсовете от градския транспорт са безплатни.Просто така се намалява трафика от автомобили. По-тесни пътищар по-малко паркоместа, по-малко замърсяване на въздуха и т.н.Австралийците определено не ги влече към комунизма. Просто въпрос на чиста сметка.Работа само 2-3 дни в седмицата си е просто бедност.Дават я само на определени хора си е връзкарство и т.н. недъзи на комунизмаТака че безплатния транспорт за някои категории хора си остава комунистическо разделение на хората

102

русский

преди 5 години

До Анонимда мы всегда здесь))))

101

ПроСоТо

преди 5 години

и да,има хора,които харесват идеите на "обществото,битуващо в комуна"...За кратко:-"комунизма"..Не виждам нищо лошо!..НАПРОТИВ!..Убеден съм,че безумието на ДРУГАТА система тласка светът към Апокалипсиса..

100

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимени как е "открадната" тая статия,генийче?..-"В късна доба мераклията-редактор са вмъква в офиса на "Дойче веле",с подправен ключ отваря касата и измъква безценната статия"..?Щом нещо е публикувано в Нета,то става достояние НА ВСИЧКИ!..единствено авторството не можеш да си припишеш,но да цитираш-нема как да ти се забрани!

99

Анонимен

преди 5 години

крадена Статия от сайта на Дойче веле , в тоя сайт се плаща на крадена Статия ...........хаха

98

Горан

преди 5 години

На никого не е хрумвало да брои милиционерите... Честно! На кой би му хрумнала подобна глупост да брои милиционерите!? Те, и сега не са малко, ама не са милиционери, а полицаи, и сега има доносници, да не мислите, че няма? Просто са на друго ниво сега...

97

Анонимен

преди 5 години

До ГошоИмаше безброй. И доносници - бол.

96

Гошо

преди 5 години

До Анонименя ти по добре виж колко беше населението ни преди 89 и колко милиционера имаше и сега

95

Анонимен

преди 5 години

Моделът повтаря израелските военизирани кооперативи наречени кибуци .Те пращат в университет , плащат стипендии и пр. срещу връщане и работа . По принцип обаче където има събиране и разпределение на блага е невъзможно да се избегне индивидуализма и връзките. Дори да сложиш по един милиционер на човек , както беше у нас преди 1989 г.

94

Анонимен

преди 5 години

До антиджендарЧакат те да се преселиш там.

93

антиджендар

преди 5 години

Изглежда , че там нямат джендари и тука некой софииски гендари са недоволни

92

Анонимен

преди 5 години

До 115 Хихоама хубава .

91

АБЕ

преди 5 години

ОТКЪДЕ ГИ ИМИСЛЯТЕ ТИЯ НОВИНИ?

90

Ха-ха-ха

преди 5 години

Населението бяга от "хубавото". Ами да беше сложил кльон и въоръжена охрана на границата на селото, да стрелят по всеки, който бяга! Наш Тошо нали така ни направи 9 млн? Да не вземем да избягаме от "светлото бъдеще".

89

zzz

преди 5 години

"Моделът Оваджик все пак донесе повече благосъстояние на жителите на града, макар че много млади хора са безработни, а ниските заплати в кооператива не ги привличат и те заминават, отбелязва Тагесшпигел. Затова населението на Оваджик намалява всяка година с по няколкостотин души и вече се е стопило до около 6000 души.--------------------------няма какво да се добави повече , добре че нямт достъп до повече пари ... :)

88

Ха-ха-ха

преди 5 години

И "кoмyне" явно вече е обидна дума за Днеса. Ами прави са. И аз бих се обидил на "комунист".

87

Анонимен

преди 5 години

Турското *** си направило приют за бедни. Ами добре. А нормални турци в него има ли или само кюрди приема?

86

Сотир

преди 5 години

Догодина и в Берлин комунизъм щом е тъх харно

85

Анонимен

преди 5 години

Вие сигурно да.Аз не съм.

84

Анонимен

преди 5 години

Майко, тия са в 16ти век...