22

Kiorsufra

преди 5 години

Iavno toiane si pla6ta natia koito tri a bva'.'..

21

Червена бабичка

преди 5 години

Явно, един по един привикват всички кредитни милионери на който по време на прехода червените велможи са им давали "едни пари" за да се грижат за тях и да ги умножават . Нещо като ревизия и отчет що не си плащат вноските а живеят в лукс .

20

Анонимен

преди 5 години

затяга се бримката около завряния зет, очаквам скоро и на него да му се обадят!

19

Рашо

преди 5 години

Пеевски в задруга с Цацаров отдавна искат да гепят Дунарит, и като гледам с тази масирана атака може и да успеят този път. Жалко за хубавата страна, загина в ноктите на тези лешояди.

18

Scenic

преди 5 години

Вчера четох статия в Биволъ за собственика на една офшорна фирма в така наречените "Панамски документи" . Там е заровено кучето за нещата, които се случва в "Дунарит"

17

МУТРАЛАНДИЯ

преди 5 години

Оставете, кой какъв е и как е придобил състояние. Извода е по-сериозен и плашещ: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА СЕРИОЗЕН БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ПРОТЕКЦИЯ ОТ ВЛАСТТА.

16

Мара

преди 5 години

Питам: Кога гебрев ще покаже документи удостоверяващи, че е купил Дунарит??? Кога гебрев ще покаже документи, че е изплатил многомилионни си заем - получен от КТБ? Как да докаже собственост над Дунарит, след като документите се намират при Цв. Василев в Белград. Хайде стига лъжи, да го вкарват при Миню .... после съд, затвор и конфискация.

15

Пламен

преди 5 години

Дали някой все още се съмнява в целенсоченото унищожение на Северна България?

14

Знаем защо

преди 5 години

Нещо е забравил. Какво ли?

13

Анонимен

преди 5 години

та от къде казвате че са му парите на тоя бос с които е почнал бизнеса? дали не са едни червени пари?!

12

Анонимен

преди 5 години

Суджука пак в ***.

11

ао

преди 5 години

Т.е за да демонстрира че няма измъкване. сигурен съм че има и егото на шайката в тая работа тъй като рядко някой се измъква напълно от тях, освен може би Дунарит. Имат его за поправяне, сила за доказване, и съобщение за пращане - "никой не се измъква успешно. рано или късно идваме пак".

10

ао

преди 5 години

Тиквата се крие защото има напрежение, протести и хората си търсят цел (него) той знае какво прави - крие се докато се разпръсне напрежението. Като усети или от социологическите проучвания му потвърдят наблюденията и инстинктите се завръща по екраните, когато вече е безопасно за популярността му.А Дунарит е на мушка отдавна и до сега успя да се спаси с много усилия и публичност (има интервю по случая отпреди 2-3г но Борисов е гладен като мечка и посяга отново. А и за да се уплашат и другите

9

dramaqueen

преди 5 години

Цялата държава е впрегната в услуга на една офшорка, която иска да придобие незаконно оръжеен завод с милиони поръчки на година. Същия тоя Караниколов, който даде Булгартабак на свинята , сега иска да му даде и Дунарит - с пълното и старателно съдействие на прокуратурата !! Гебрев се опъна лошо , но докога ще издържи не се знае.

8

Анонимен

преди 5 години

До 2Защото са по-умни от нашите и не го обявяват публично.

7

Анонимен

преди 5 години

Трите прасета ББ, Цацата и Пеевски, след като опоскаха Булгартабак и затвориха фабриките в София и Благоевград, като изхвърлиха хиляди хора на улицата е време да се насочат към следващата жертва.А такава се оказват печелившите оръжейни фабрики и няма да се спрат пред нищо докато не ги съсипят и затворят. Трите прасета не могат да развиват нищо, те са като лешоядите могат единствено да унищожават. Но те не могат да правят това ако вие не им помагате с мълчание и гласуване за Герб, БСП и Дпс.

6

Анонимен

преди 5 години

Май ще има преразпределение на пазара.

5

бай х

преди 5 години

ами много просто , този бизнес трябва да го вземе друг /наш / човек и това ще стане с целия натиск на държавния апарат и то съвсем законно

4

Мафиот.

преди 5 години

Мафиотите искаме да прилапаме всеки печеливш бизнес с връзки в прокуратурата, правителството и т.н. (където всички са наши хора).Почваме с хора като Гебрев , но кой знае къде ще свършим. Не останаха големи бизнеси и ще почнем с ИТ-фирмички, семейни магазинчета и строителни фирми.

3

Анонимен

преди 5 години

Проблемите на точи човек идват от фамилията му - ГеБрев.Ако се казваше ГеРБев, всичко щеше да е наред.